PŘEDSTAVUJEME: SISEL KAFFÉ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LISTNATÉ LESY Skupina: Elicerová a Hrubý Téma: Listnatý les.
Advertisements

Zajímavé druhy dřevin v naší zahradě ( s jedlými plody )
Prezentaci vytvořil Jan Havlík
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Nápoje Člověk potřebuje denně asi 3 litry vody, z toho nejméně 1 litr v nápojích. Nedostatek tekutin se projevuje bolestmi hlavy, suchou pletí a tvorbou.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Kodex řízení evropské akvakultury FEAP. EIFAC – evropská komise pro sladkovodní rybářství (FAO) FEAP – federace evropských chovatelů ryb –( Federation.
Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.
Sídlo ve Vancouveru v Kanad ě Evropská centrála v Holandsku.
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_20
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Úpravy krmiv.
Pokojové rostliny Stančíková Iva VII.B
Zemědělství.
Simona Keková, KMD FreeDeK
Cibule obecná.
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Čokoláda.
Brokolice Brokolice je jednou z odrůd květáku ale na rozdíl od květáku, který má bílé růžice květenství, má brokolice růžici zelenou nebo fialovou.Je to.
Káva Bc. Daniel Vančura.
NexEurope TM Srdečně vás vítáme na prezentaci. NexEurope TM Kolik lidí znáte, kteří mají problémy s postavou a s nadváhou ? Více jak 2 ? Jistě je jich.
UGO.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_19
Česnek Allium sativum. Popis Jedná se o vytrvalé (vzácněji dvouleté) podzemní byliny, převážně s cibulemi různých vlastností. Někdy jsou jednoduché, jindy.
Palírna Moravice byla založená v roce 2001 navázala na nenahraditelné zkušenosti místních paličů, znalých zdejšího podnebí, půdních podmínek a druhů.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
EVVO Prvouka 3. ročník ZŠ „ŽIVÁ PŘÍRODA“
Mango, Eva Krestová, KMD FreeDeK
Chov hlodavců Michaela Kizurová
Superfoods superpotraviny.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
Téma: Vybrané zahradnické plodiny špenátová zelenina, špenát zelný
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Kakao.
BYLINKY aromatická (kořeninová) zelenina
Káva.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Káva Ročník / obor studia:2. a 3.. ročník / Kuchař.
1.Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_351 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Baristika Téma:Degustace.
Koření.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
ČAJ o Čaj je zpracovaná nadzemní část rostlin – listy, plody, květy Rozdělení čaje 1. Čaj pravý – černý, zelený, žlutý, bílý, matcha 2. Čaj ovocný.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
VÝŽIVA „Patrně jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co ti nechutná, pít, co se ti oškliví, a dělat, co se ti nechce.“ Mark Twain.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV K.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY 32. INOVACE PoV Název DUMuPoV K.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
ČAJ Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: čaj, charakteristika, složení, dělení, zpracování, druhy, skladování.
POCHUTINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: pochutiny, charakteristika, dělení, koření Autor:
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Pě7 - 3 Datum ověření ve výuce: Ročník:7.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autoři: Ing. Hana Ježková Název prezentace (DUMu): 8. Půda a produkce potravin Název sady: Základy ekologie pro střední.
Kakao o Kakao se vyrábí úpravou semen stromu kakaovníku pravého o Plody obsahují semena – tzv. kakaové boby, které mají ledvinovitý tvar o Největší.
Houby Ing. Alena Říhová. Houby = naše vyhláška rozeznává 56 druhů volně rostoucích - k přímému prodeji, dalších 9 druhů k sušení a konzervaci, 15 pěstovaných.
 DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Potraviny rostlinného původu
Potravinářské zbožíznalství
Potraviny a výživa – čaj
Technika obsluhy – Výroba kávy
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
PŘEDSTAVUJEME: SISEL KAFFÉ
SISEL KAFFÉ 1 S I S E L K A F F É.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Prezentaci vytvořil Jan Havlík Obr. 1. Víno je alkoholický i nealkoholický nápoj typicky vznikající kvašením moštu z plodů révy vinné. Slovo víno pochází.
Transkript prezentace:

PŘEDSTAVUJEME: SISEL KAFFÉ

Díky čemu je naše káva zdravá Pěstování – Sisel Kaffé začíná daleko od Vaší kuchyně Prémiová Panamská Boquet Gesha kávová zrna Půda – obohacena výživnými látkami z lávy, která je sladká Voda – vlhkost deštného pralesa dodává vláhu a udržuje půdu měkkou Nadmořská výška a sluneční svit – díky vysoké nadmořské výšce dochází k většímu vystavení kávových bobů Slunci, což má za následek zvýšenou produkci flavonoidů, které kávě dodávají tu nejlepší chuť na světě! 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá Sklizeň – hledání kvality 1 Každé zrno v Sisel Kaffé bylo sklizeno ručně Proces sklizně vyžaduje sběr plodů přibližně v 6-8 krocích, protože jednotlivé kávové boby na jedné větvičce nedozrávají ve stejnou dobu Tato metoda sběru je velmi nákladná, ale zaručuje nejvyšší kvalitu kávy! 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá Zpracování – Zralé kávové boby 1 Pro přeměnu kávových bobů na kávová zrna Sisel Kaffé používá vlhkou metodu. To vyžaduje větší investice a více péče Výsledkem je komplexnější aromatický profil Výsledkem je opravdu špičková zelená káva, která je připravena na smíchání a pražení! 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá Kávová směs – Precizní dílo 1 Zelená káva je čerstvá surovina z které se vyrábí Sisel Kaffé Experti na Sisel Kaffé vybírají jednotlivá zrna z různých oblastí Panamy v závislosti na jejich typických vlastnostech: aroma, vytříbenost chuti, kvalita pěny, dlouhotrvající chuť v závěru, atd. Směsí různých zrn dosáhneme zvýraznění jednotlivých vlastností Prémiová Boquete kávová zrna Sisel Kaffé mají stálou chuť a aroma! 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá Ingrediece – Prémiová Panamská Boquete Gesha káva se dokonale snoubí se zdravým životním stylem CHAGA GANODERMA BAKOPA GOTU KOLA 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá 1 CHAGA “Královna bylin”. Chaga roste převážně na bříze, a také na dalších stromech. Nemá žádnou chuť ani vůni, díky čemuž se jedná o prvotřídní ingredienci pro kombinaci s kávou. Pro obyvatele Sibiře je známá jako „Dar od Boha“. Jedná se o životodárný doplněk, který je používán pro podporu zdraví už po několik generací. Japonci ji nazývají jako „Diamant Lesa“ a Číňané jako „Královnu všech rostlin“. Chaga roste výhradně ve vysokých nadmořských výškách a ve velmi tvrdých a chladných podmínkách. Aby mohla Chaga v těchto podmínkách přežít, koncentruje přírodní složky na svou ochranu – a právě proto je tak účinná! Chaga posiluje a ozdravuje stromy na kterých roste. Produkuje účinné fytochemikálie, obsahuje steroly, fenoly a enzymy. Vědci na nemocné stromy očkují Chagu, aby je ozdravili. Konzumace těchto přírodních fytochemikálií a výživných látek může být pro lidi velmi přínosná. Chaga obsahuje mnoho B vitamínů, flavonoidů, fenolů, minerálů a enzymů. Jedná se o nejlepší zdroj kyseliny pantotenové, což je vitamín, který podporuje nadledvinky a zažívací orgány. Také obsahuje riboflavin a niacin v přínosných hodnotách. 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá 1 GANODERMA Tvrdá houba, která se v tradiční čínské medicíně používá již přes 2000 let pro své přínosy na zvýšení dlouhověkosti a na podporu dobrého zdraví. Jedná se o nejvíce alkalickou potravinu, která navíc obsahuje více než 400 rozličných výživných látek. Obsahuje velké množství antioxidantů a posiluje imunitní systém, který pomáhá tělu bojovat proti bakteriím a virům. 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá 1 BAKOPA Malá kvetoucí bylina, která je původem z Indie. Nevyznačuje se žádnou chutí ani vůní. Již po tisíce let se používá na podporu mentálních funkcí, což může zahrnovat: chápání, paměť, párové asociační učení, mentální kontrolu a vybavování vzpomínek. Studie také naznačují, že by tato bylina mohla pomáhat bojovat proti ztrátě paměti, Alzheimerově chorobě a degeneraci mozku. 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Díky čemu je naše káva zdravá 1 GOTU KOLA Gotu Kola je trvalá rostlina , která roste v Indii, Asii, jižní Africe, na Srí Lance a v jižním Pacifiku. Patří do stejné čeledi jako petržel, ale nemá žádnou chuť ani vůni. Dobře roste ve vodě nebo poblíž vody. Má malé vějířkovité zelené lístky s bílými nebo světle fialovými kvítky a malými oválnými plody. Lístky a stonky rostliny Gotu Kola se používají v medicíně. 1 Díky čemu je naše káva zdravá

Jak to SISEL dělá TRADIČNÍ MODEL SISEL KAFFÉ Může být nejchutnější, nejzdravější a nejúčinnější káva také i cenově dostupná? TRADIČNÍ MODEL SISEL KAFFÉ Pěstitelé Sběrači Asociace Prodej makléřům Výrobci Distributoři Maloobchodníci Koncový zákazník / Spotřebitel Pěstitelé Sběrači Asociace Prodej makléřům Výrobci Distributoři Maloobchodníci Koncový zákazník / Spotřebitel

Srovnání 4 kategorií kávy Detailní porovnání Společnost Ganoderma Chaga Sisel pražení za nízké teploty Mikro mletí 1 Sisel KAFFÉ Ano Ano Ano Ano Srovnání 4 kategorií kávy Kavárna Ne Ne Ne Částečně Značky z obchodů Ne Ne Ne Ne Gano-MLM Ano Ne Ne Ne

Detailní porovnání Detailní porovnání 1 Ganoderma Chaga Sisel KAFFÉ Gano-MLM organický extrakt z Ganodermy – ne jen spóry Spóry ganodermy mohou být v horké vodě zničeny Ganoderma 1 Chaga Ultra silný extrakt z chagy Žádná Chaga Detailní porovnání Odrůdy kávy Bouquete: 4 Chromozomy, Stupeň 1 Robusta: 2 Chromozomy, nejnižší stupeň Původ/Chuť Panama, nejvýše hodnocená chuť Asie, Brazílie; nejnižší stupeň s hořkou chutí Půda Sladká, půda obohacená o sopečný prach V mnoha půdách je hořké křídové podloží Klima Vysoká poloha, vlhkost, proudění vzduchu, Slunce Nízká poloha, sucho, ničí chuť kávy

kolekce SISEL KAFFÉ 1 S I S E L K A F F É PRODUKTY

Instantní Černá káva – Prémiová Panamská Boquete káva Instantní prémiová panamská Boquete Gesha černá káva. Naše prémiová kávová zrna jsou pěstována v unikátním mikroklimatu na úpatí starodávné panamské sopky. Díky tomuto obohacujícímu prostředí jsou zdejší kávová zrna sladká a unikátní na celém světě! V kombinaci se silnými extrakty z Chagy, Gotu Koly, Bakopy a organické Ganodermy v Sisel věříme, že se jedná nejen o tu nejchutnější kávu, ale také o nejzdravější dostupnou kávu na trhu. S I S E L K A F F É PRODUKTY Cena: $19, 19 PV, 15 BV – balení obsahuje 30 sáčků

Instantní Mocha – Prémiová Panamská Boquete káva Sisel Kaffé Mocha je káva obohacená o holandské kakao, díky čemuž se pití této kávy stane nezapomenutelným zážitkem. Naše prémiová kávová zrna jsou pěstována v unikátním mikroklimatu na úpatí starodávné panamské sopky. Díky tomuto obohacujícímu prostředí jsou zdejší kávová zrna sladká a unikátní na celém světě! V kombinaci se silnými extrakty z Chagy, Gotu Koly, Bakopy a organické Ganodermy v Sisel věříme, že se jedná nejen o tu nejchutnější kávu, ale také o nejzdravější dostupnou kávu na trhu. S I S E L K A F F É PRODUKTY Cena: $22, 22 PV, 18 BV – balení obsahuje 15 sáčků

Instantní Latté – Již velmi brzy v prodeji Výborná ke snídani nebo pro chvíle odpočinku. Černá mletá káva s chutí výtečné smetany. Obsahuje extrakty z Chagy, Gotu Koly, Bakopy a organické Ganodermy. S I S E L K A F F É PRODUKTY

Sáček s černou mletou kávou (340g) – Již velmi brzy v prodeji Prémiová Panamská Boquete Gesha černá káva. Naše prémiová kávová zrna jsou pěstována v unikátním mikroklimatu na úpatí starodávné panamské sopky. Díky tomuto obohacujícímu prostředí jsou zdejší kávová zrna sladká a unikátní na celém světě! V kombinaci se silnými extrakty z Chagy, Gotu Koly, Bakopy a organické Ganodermy v Sisel věříme, že se jedná nejen o tu nejchutnější kávu, ale také o nejzdravější dostupnou kávu na trhu. S I S E L K A F F É PRODUKTY

Káva na hubnutí – již brzy v prodeji Skvěle chutná a výborně funguje! Černá mletá káva s extrakty z Yerba Maté, zeleného čaje a organické Ganodermy. 30 sáčků s kávou na okamžitou podporu hubnutí, které obsahují nejvybranější Panamskou Boquete Gesha kávu. S I S E L K A F F É PRODUKTY

Kávové kapsle – již brzy v prodeji Nenechte si ujít naši mikroskopicky namletou Prémiovou Boquete Panamskou silnou černou kávu, která je již předem naporcovaná v Sisel kapslích. S I S E L K A F F É PRODUKTY

Sisel kávovar „Kaffe-Cup Maker“ – již brzy v prodeji Již brzy se dozvíte více informací, a také datum od kdy si budete moci objednat tento jedinečný Sisel Kaffé kávovar! S I S E L K A F F É PRODUKTY

1 Sisel KAFFÉ Kompenzační plán Sisel KAFFÉ

KAFFÉ Kompenzační plán 4 ÚROVNĚ Kvalifikace: čím vyšší úroveň = vyšší výplata % PLATINA ZLATO -1 STŘÍBRO -2 BRONZ 1/2 Úroveň 200 150 PV 100 PV 50 PV 5% 1 50% Fast Start Bonus vyplácený týdně! 10% 2 45% Fast Start Bonus vyplácený sponzorovi 5% se vyplácí sponzorovi Sponzora 10% KAFFÉ Kompenzační plán 3 Neomezená reziduální a snadná kvalifikace! 3 Kvalifikované větve* platí do hloubky 4 úrovní 4 Kvalifikované větve* platí do hloubky 5 úrovní 5 Kvalifikovaných větví* platí do hloubky 6 úrovní a aktivace Infinity Bonusu je od 7 úrovně dále! 10% 4 10% 5 10% 6 5% 7 Nekonečno Bonus na auto – získejte až $750! * Pro kvalifikovanou větev je nutné mít alespoň 1 Distributora, který v dané větvi nakupuje Sisel Kaffé za 50PV měsíčně. 5% 8+

Srovnání Kompenzačního plánu Kompenzační plán Sisel KAFFÉ Kompenzační plán MLM s Ganokávou Úroveň 1 5% 5% 4% 3% 2% 1% NA Jaký kompenzační plán byste preferovali Vy? 2 10% 3 10% 4 10% Srovnání Kompenzačního plánu 5 10% Od 5% až do nekonečna – Váš potenciál výdělků NEMÁ KONEC! 6 10% 7 5% 8 Nekonečno 9 5% 10+

Paralelní Kompenzační plán Paralelní Auto KAFFÉ Kvalifikovaný Kompenzační plán Úroveň Sisel Distributora Vás bude automaticky kvalifikovat na Vaši KAFFÉ Distributor pozici, když nakoupíte v Kaffé plánu za min. 50 PV (Bronz). Úroveň Sisel Kompenzační plán KAFFÉ Kompenzační plán Auto kvalifikace 200 PV 1 Platina 200 Paralelní Kompenzační plán Auto kvalifikace 150 PV 150 Zlato Auto kvalifikace 100 PV 100 Stříbro Auto kvalifikace Bronz 50 50 PV

PŘEDSTAVUJEME: SISEL KAFFÉ