OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Advertisements

Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Sportovní zařízení a akce
Vendula Mazalová Vás vítá Ve své PREZENTACI.
OLYMPIÁDA V DĚJINÁCH.
SOČI - místo zimních olympijských her.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
OLYMPIJSKÉ HRY.
Sportovní zařízení a akce
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Letní olympijské hry v Pekingu
LONDON 2012 inpire a generation
Letní olympijské hry Názory obyvatel ČR a hl. m. Prahy
Hry třetího tisíciletí
Velká Británie.
Na jih A n g l i e s cestovní kanceláří. Londýn I.
Letní olympijské hry v Číně
Anglie Vojta Krejčí.
ZÁPADNÍ EVROPA.
Kanada.
Skotsko Anglie Wales Severní Irsko
Vznik Paralympiád Paralympijské hry - historie
ATLETIKA 2.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Sportovní vyžití v Karviné
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
ČÍNA.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Plzeňský kraj 14. –
Vesnice Strupčice.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Sportovní zařízení a akce
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Žena na olypmijských hrách. Kdy a kde? XXIX. letní olympijské hry 2008 se budou konat v čínském Pekingu. Zahájení bude 8. srpna 2008 a ukončení 24. srpna.
ATLETIKA.
Letní olympijské hry v Číně
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Olympijské hry.
Florbal Patrik Převrátil.
Sport – v zdravém těle zdravý duch
PRAVIDLA VOLEJBALU pro malé sportovce
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Velká Británie vlajka Velké Británie znak Velké Británie.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Velká británie ( Anglie ) Hlavní město je Londýn ( obyvatel ). Sousedí s Irskem. Sousedí s mořemi Severní moře, Keltské moře, Irské moře, průliv.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Zeměpis Autor: Mgr. Miluše Džuberová Velká Británie a Irsko hrad Windsor Buckinghamský palác Westminster.
Západní Evropa – Velká Británie, Irsko VY_32_INOVACE_18_ZEMĚPIS_západní Evropa – Velká Británie, Irsko Dětský domov, Základní škola, Střední škola Duchcov,
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
 Paralympijské hry (zkráceně také para(o)lympiáda) jsou vícesportovní událostí určenou pro sportovce s trvalým tělesným, mentálním a senzorickým zdravotním.
Volejbal doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Beach volleyball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Zimní olympijské hry Klikej.
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

OLYMPIC VENUES LONDON 2012 OLYMPIJSKÁ SPORTOVIŠT Ě LONDÝN 2012

LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY Letní olympijské hry 2012 v Londýn ě se konají v termínu 27. č ervence až 12.srpna Po ukončení olympijských her se v Londýně budou již tradičně konat i paralympijské hry v termínu od 29. srpna do 9. září 2012.

BASKETBALL ARENA Nová basketbalová aréna je jedním z největších míst postavených pro halové sporty. Aréna bude jedním z nejvíce používaných sportovišť v rámci olympijského parku, se soutěžními disciplínami, které se konají téměř každý den.

HORSE GUARDS PARADE (BEACH VOLLEYBALL) • Založeno roku 1745 • Nachází se na prahu sídla předsedy vlády v centrálním Londýně. • Hrají se zde plážové Volejbalové soutěže.

OLYMPIC STADIUM  Olympijský stadion bude hostit čtyři velkolepé zahajovací a závěrečné ceremoniály  Stadion je ve středu olympijského parku  Atletika

OLD TRAFFORD FOOTBALL STADIUM  Zde hraje Manchester United  Old Trafford hostil i finále poháru UEFA když byl stadión Wembley ve výstavbě

WATER POLO ARENA  Aréna vodního póla se nachází v jihovýchodním rohu olympijského parku, vedle centra Aquatics.  Je to první specializovaná hala pro vodní pólo postavená pro olympijské hry

WIMBLEDON (TENNIS COURTS)  Domov všech tenisových trávníků Anglie  Wimbledon se ideálně hodí pro pořádání jednoho z největších tenisových turnajů jaké Spojené království kdy vidělo.

HADLEIGH FARM (MOUNTAIN BIKE)  Nachází se v zeleni Essex na pozemku ve vlastnictví Armády spásy, Hadleigh Farma nabízí krásné pastviny a lesy. To zahrnuje i okolní krajinu Hadleigh Country Park hradu.  Hadleigh Farma nabízí fantastický terén pro jízdu na horském kole, se sklony o rozměrech 70 metrů Horská kola

LEE VALLEY WHITE WATER CENTRE (WATER SLALOM)  Lee Valley White Water Centre se nachází 30 kilometrů severně od olympijského parku Centrum má dva oddělené vodní kanály

BMX TRACK o Zbrusu nová 400 metrů dlouhá BMX dráha se nachází hned vedle Velodrome na severu o Celý areál se rozkládá na celkové ploše 160 m na 90 m, mírně větší než velikost fotbalového hřiště.

SAILING (PLACHTĚNÍ)  Nachází se v Dorsetu na jižním pobřeží Anglie,  Weymouth a Portland nabízí jedny z nejlepších přirozených jachtařských vod ve Velké Británii

Mělo by být rozdáno na 300 sad medailí ve 26 sportech. Londýn se stane prvním městem, ve kterém se uskuteční olympijské hry v novodobé historii třikrát. Předtím se zde olympijské hry konaly v roce 1908 a 1948.

KonecKonec