7krát efektivnější čištění

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

GENSETS CZECH REPUBLIC SE
Logistika v silniční dopravě
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Nový koncept odpadového hospodářství moderních producentů odpadu (logistických areálů, průmyslových firem, obchodních center, apod.)
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
POTRAVINÁŘSTVÍ A KUCHYNĚ
Osvětlení pro náročná průmyslová prostředí
Solární systémy pro aktivní topení
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Náklady VY_32_INOVACE_ při výrobě, obchodování, dopravě apod. dochází k spotřebě či opotřebení výrobních faktorů - pokud tuto spotřebu či opotřebení.
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Technická dokumentace
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
Sluneční elektrárna.
Průmysl. O čem tato lekce bude: o průmyslu obecně, o koeficientu průmyslu, o ukazatelích charakterizujících průmysl.
NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL. MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
VODA & ENERGIE VODNÍ DOPRAVA.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
JD Advantage Čištění - podlahy.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
JD Advantage Stripy.
Collective member of Czech Chemical Association
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Optimalizace logistického systému a řetězců
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
Distribuce a její politika. každá firma zvažuje, komu a kde bude své výrobky prodávat a jakým způsobem se jejich výrobek dostane ke konečnému spotřebiteli.
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
MARKETINGOVÝ MIX DISTRIBUCE.
Jsme členy odborných organizací:. D ě kujeme za spolupráci.
MÍSTO – PLACE – DISTRIBUČNÍ CESTY
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Distribuce - placement
Laminar Medica: Spill training & awareness 30th July 2009
Naklady a jejich členění
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Svět nanovláken. Aktivity zahájeny v roce 2010 Nákup budovy a zahájení rekonstrukce ( ) Start vývoje aplikací (2010) Historie Nanovia / Nanotex.
MARKETING 4 Distribuce a Cena. Prodejní cesty spotřebního zboží Výrobce Spotřebitel agent velkoobcho dník maloobcho dník velkoobcho dník maloobcho dník.
Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Vedení záznamu o zařízení oš. jednotky
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
Výroba. Výroba Výrobní proces zahrnuje všechny činnosti, které vedou k hotovému výrobku.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Gastronomická zařízení – prostředky pro úklid a sanitaci
Hygienické předpisy v gastronomii
Hygienické zásady v prodejnách, osobní hygiena
Čistící úklidové prostředky II
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_12_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Transkript prezentace:

7krát efektivnější čištění

Co je Super C? Kompletní systém obsahující sedm superkoncentrovaných čistících přípravků. Jednoduchý a profesionální dávkovací systém, který předchází zbytečně vysokému dávkování, snižuje náklady na přepravu a manipulaci a může být používán kdekoliv. Tyto dávkovací jednotky na patrony jsou nabízeny na základě smlouvy bez potřeby jakékoliv investice pro konečného zákazníka.

Super C byl vyvinut společností... Quaron Cleaning Systems BV

Kdo je Quaron Cleaning Systems? Holandská společnost s 50letou tradicí v oboru čistící a úklidové chemie Vývoj, výroba, propagace, prodej a distribuce čistících a dezinfekčních přípravků a úklidových systémů na mezinárodní úrovni Oblasti trhu QCS Automotive Profesionální kuchyně Gastro Institucionální úklid Obchody Školy Nákladní a osobní doprava Potravinářské provozy

Kdo je Quaron Cleaning Systems?

Poznáváte tyto problémy? Zbytečně vysoké dávkování čistícího přípravku. Vysoké náklady na litr čistícího roztoku. Použití špatného produktu pro čistící úkon. Rozlití přípravku během ředění. Dávkovací systémy náročné na umístění. Dávkovací systémy vyžadující vysoké investice. Vysoké náklady na distribuci kvůli nízce koncentrovaným přípravkům.

Vyřešte tyto problémy s Quaronem! Jak? QUARON nabízí SUPER C……….. KOMPLETNÍ SYSTÉM UNIKÁTNÍ SYSTÉM

Kompletní systém Nesmírně jednoduché, neuvěřitelně efektivní! 7 výrobků stačí na všechny běžné způsoby čištění!!! PŘÍPRAVKY SUPER C JSOU PŘÍJEMNĚ PARFEMOVANÉ A PŘÁTELSKÉ KE KŮŽI

Nesmírně jednoduché, neuvěřitelně efektivní! 3 druhy dávkovačů!!! Kompletní systém Nesmírně jednoduché, neuvěřitelně efektivní! 3 druhy dávkovačů!!! Dávkovací jednotka pro láhev rozprašovače Dávkovací jednotka pro kbelík nebo dřez Dávkovací jednotka pro podlahové čištění

Kompletní systém SUPER C1 INTERIOR ČISTIČ INTERIÉRŮ Pro denní čištění stolů, židlí, dveří, dveřních rámů apod. Použití:

Kompletní systém SUPER C2 SANITARY ČISTIČ SANITÁRNÍCH PROSTOR Pro denní čištění sanitárních místnostní, odstraňuje mastnotu, špínu a vodní kámen Použití:

Kompletní systém SUPER C3 FLOOR ČISTIČ PODLAH Pro denní údržbu všech vodě odolných podlahových materiálů jako je linoleum, vinyl, syntetické materiály, guma, kámen aj. Nezanechává po umytí kluzký povrch. Použití:

Kompletní systém SUPER C4 FLOOR FILM ČISTIČ PODLAH Pro denní údržbu všech vodě odolných podlahových materiálů jako je linoleum, vinyl, syntetické materiály, guma, kámen aj. Na bázi mýdla. Vytváří ochranný film. Použití:

Kompletní systém SUPER C5 KITCHEN ČISTIČ PRO RUČNÍ POUŽITÍ Pro denní čištění všech kuchyňských povrchů: podlah, zdí, stolů, nářadí, strojů apod. Použití:

Kompletní systém SUPER C6 FORTE ODMAŠŤOVAČ Pro denní odstranění úporné špíny: mastnota, saze, znečištění kouřem aj. Vhodný pro čištění / odmašťování stěn, kuch. linek, sporáků, obkladů, odsávačů atd. Použití:

Kompletní systém SUPER C7 DESINFECTANT DEZINFEKCE Dezinfektant pro použití v potravinářských provozech, kuchyních, zdravotní péči, bazénech, sportovních areálech apod. Použití:

Unikátní systém Ekonomický systém Jednoduchý systém Systém nevyžadující investice Systém k použití na jakémkoliv místě

Unikátní systém Ekonomický systém Dávkovací systém, který předchází zbytečně vysokému dávkování i po několika letech používání Nízké náklady na litr naředěného přípravku Superkoncentráty snižují náklady na přepravu, skladování, manipulaci a administrativu Minimální odpad

Ekonomický systém - Kalkulace Unikátní systém Ekonomický systém - Kalkulace Dávkovací systém, který předchází zbytečně vysokému dávkování i po několika letech používání Superkoncentráty snižují náklady na přepravu, skladování, manipulaci a administrativu Nízké náklady na litr naředěného přípravku

Unikátní systém Jednoduchý systém Snižuje počet čistících přípravků Barevně kódované patrony a dávkovače předchází pochybením. Dávkovací jednotka může být otevřena pouze speciálním klíčem. Výměna náplně během několika sekund. Dávkovače nepotřebují údržbu a jsou jednoduché na instalaci Nevyžaduje připojení na vodu ani elektrický proud.

K použití na jakémkoliv místě Unikátní systém K použití na jakémkoliv místě V BENELUX Quaron Cleaning Systems umístili v posledních 3 letech 11.000 ks dávkovačů SUPER C, kde? Institucionální úklid Profesionální úklid Kanceláře Gastro průmysl Školy Úklidové společnosti Sport & rekreace Potravinářský průmysl Supermarkety Kde ne……………………?