Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL. MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL. MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL."— Transkript prezentace:

1 NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL

2 MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL je mimořádný nástroj pro vylepšení vaší praxe.

3 MULTISTERIL TECNO GAZ S.p.A. světový lídr ve sterilizaci vyvinul nový a revoluční automatický přístroj, schopný implementovat hlavní fáze sterilizačního cyklu, který zajistí absolutní souhru procedur. Pro provoz byly zvoleny následné priority Bez lidské intervence Bez jakýchkoli profesionálních rizik Významná redukce času obsluhy Přístroj, který je unikátní na celém světě a nepostradatelný v každém objektu.

4 CO JE MULTISTERIL Je unikátním přístrojem na světě, automaticky se Vám postará o: -desinfekci -oplach -čištění -oplach -sušení 6 litrů nádoba

5 STRUKTURA MULTISTERILU Vodní sprcha pro oplach Připojení na přívod vody Přímé vypouštění použitých kapalin Ovládací panel Zásobník desinfekce Sušící systém 6 litrů nádoba

6 FUNKCE MULTISTERILU

7 MULTISTERIL Před Multisterilem 1. Vložíte do desinfekční lázně 2. manuálně opláchnete 3. manuálně přenesete do čističky 4. manuálně opláchnete 5. manuálně přenesete do sušícího zařízení nebo manuálně vysušíte 6. manuálně zabalíte 7. vložíte na tácky 8. sterilizujete

8 MULTISTERIL S Multisterilem 1. vložíte nástroje do Multisterilu 2. manuálně zabalíte 3. vložíte na tácky 4. sterilizujete

9 MULTISTERIL – THE ADVANTAGES Žádný lidský zásah Všechny činnosti – desinfekce, čištění, oplachování a sušení probíhají automaticky bez jakéhokoli lidského zásahu,to umožní vše provést správně a předejít ledabylosti či chybám obsluhy.. Nulové riziko kontaminace Protože není s infekčním materiálem nakládáno manuálně a ani přenos není manuální, jsou vyloučeny nehody na pracovišti. Celý proces je ovládán automaticky Multisterilem, pracujícím podle předem nastaveného programu, tudíž obsluha do procesu nijak nezasahuje. Šetřící čas Nyní, když je celá sterilizační procedura prováděna manuálně, celý postup zabere obsluze noho času. S Multisterilem není nutná přítomnost obsluhy a veškeré fáze jsou prováděny automaticky. Multisteril nepotřebuje obsluhu a všechny fáze jsou prováděny automaticky, obsluha může tudíž vykonávat nějakou další aktivitu.

10 MULTISTERIL – VÝHODY Významně šetří náklady Celý proces vyjímá nutnost přítomnosti obsluhy, řízení kapalin je prováděno automaticky a na konci cyklu není potřeba čištění a desinfekce, to znamená významnou úsporu času a celkových nákladů. Přistroj se tedy zaplatí za velmi krátkou Perfektní řízení celého procesu. Můžete si být naprostojistí, že správný proces sterilizace bude dodržen v pořádku a v souladu se všemi legislativními i reálnými potřebami těchto procedur.

11 MULTISTERIL : THE FUNCTIONS

12 MULTISTERIL – ŠETŘÍ MÍSTO Obvykle jsou sterilizační místnosti malé, tudíž prostor by měl být využit racionálně. Za normálních okolností zabere vybavení více než 1m na pracovním stole, navíc potřebujete dřez či umyvadlo. MULTISTERIL zabere pouhých 40 cm!!!

13 MULTISTERIL Programy MULTISTERIL je vybaven dvěma přednastavenými a jedním volným programem, který si můžete nastavit podle Vašich potřeb.

14 MULTISTERIL – PŘÍSLUŠENSTVÍ MULTISTERIL je dodáván s:.1 koš, velký jako nádoba (6 litrů).2 košík pro menší nástroje,skalpely apod..desinfekční/ čistící kapalina Na přání může být dodán speciální držák na 2 tácky které umožní umístit vše na tácky a neztratit je.

15 MULTISTERIL – POTENCIÁL MULTISTERIL nemá konkurenci, protože podobný výrobek na trhu neexistuje. Potřeba redukovat čas a standardizovat sterilizační proces zajímá všechny kteří sterilizační procesy využívají. MULTISTERIL má enormní potenciál, tudíž propagace přístroje zajistí významný úspěch, komerční a e ekonomický přínos do budoucna.


Stáhnout ppt "NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL. MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL."

Podobné prezentace


Reklamy Google