Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření: 1.11. 2012 Autor: Mgr. Barbora Boudová Určeno pro předmět: Teorie masáží Tematická oblast: Úvod do problematiky masáží Obor vzdělání: Masér sportovní a rekondiční ( 69-41-L/02) 2. ročník Název výukového materiálu: Provozní řád I. Popis využití: výukový materiál s využitím dataprojektoru a notebooku k prohlubování a upevňování učiva Čas: 30 minut

2 Základní údaje o provozním řádu masérny I Provozovatel Adresa: IČO: Odpovědná osoba: Telefon: Oprávnění pro výkon činnosti: Provozovna (u mobilního maséra odpadá)

3 Úkol Zamyslete se nad vhodnou lokalizací Vaší masérské provozovny a zdůvodněte O této problematice diskutujte s pedagogem

4 Základní údaje o provozním řádu masérny II. Adresa provozovny: Provozní doba: Kolaudační rozhodnutí:, souhlas s užíváním: (uvedeme veškerou schvalovací dokumentaci) Počet zaměstnanců: Druh a rozsah poskytovaných služeb a maximální kapacity zařízení:

5 Úkol: Doplňte údaje, které se vztahují k provozovně sportovních a rekondičních masérských služeb mimo oblast zdravotnictví 1. Popis provozovny………………..(které informace jsou nezbytné?) 1. Popis provozovny………………..(které informace jsou nezbytné?) 2.Vnitřní zařízení provozovny……………(specifikujte podlahy a stěny, popište jakým technickým způsobem je prováděn úklid a dezinfekce) 2.Vnitřní zařízení provozovny……………(specifikujte podlahy a stěny, popište jakým technickým způsobem je prováděn úklid a dezinfekce) 3.Zdroj pitné vody a jeho kontrola…..(co je nutné charakterizovat u veřejného, vodovodu, vlastní studny, způsobu získání teplé vody?) 3.Zdroj pitné vody a jeho kontrola…..(co je nutné charakterizovat u veřejného, vodovodu, vlastní studny, způsobu získání teplé vody?)

6 Řešení úkolu č.1 a č.2 1. V provozním řádu je nutné uvést, kde se provozovna nachází a z jakých místností se skládá. 1. V provozním řádu je nutné uvést, kde se provozovna nachází a z jakých místností se skládá. Dále je nutné dodat plánek zařízení. Dále je nutné dodat plánek zařízení. 2. Povrchová úprava stěn – stěny jsou vymalovány omyvatelnými barvami v kombinaci s keramickým obkladem. Podlahy tvoří dlažba, v ostatních místnostech je plovoucí dřevěná podlaha. 2. Povrchová úprava stěn – stěny jsou vymalovány omyvatelnými barvami v kombinaci s keramickým obkladem. Podlahy tvoří dlažba, v ostatních místnostech je plovoucí dřevěná podlaha.

7 Příklad řešení úkolu č.3 V provozních místnostech se sanitace provádí denně, vždy před příchodem klientů. Dezinfekce je prováděna po každém klientovi. Podlahy se stírají na vlhko s použitím dezinfekčního prostředku. Povrch pracovních ploch se dezinfikuje minimálně jednou denně, a to před příchodem klientů. Dřez se čistí jednou denně, sprchový box se dezinfikuje před a po každém použití zákazníkem. Povrch úložných prostor se čistí na vlhko jednou týdně. WC se dezinfikuje průběžně dle potřeby. Obaly ze skla, misky se omývají saponátem, pulirapidem, roztokem septonexu nebo ajatinu a oplachují se tekoucí vodou. V provozních místnostech se sanitace provádí denně, vždy před příchodem klientů. Dezinfekce je prováděna po každém klientovi. Podlahy se stírají na vlhko s použitím dezinfekčního prostředku. Povrch pracovních ploch se dezinfikuje minimálně jednou denně, a to před příchodem klientů. Dřez se čistí jednou denně, sprchový box se dezinfikuje před a po každém použití zákazníkem. Povrch úložných prostor se čistí na vlhko jednou týdně. WC se dezinfikuje průběžně dle potřeby. Obaly ze skla, misky se omývají saponátem, pulirapidem, roztokem septonexu nebo ajatinu a oplachují se tekoucí vodou.


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_TMM21160BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj."

Podobné prezentace


Reklamy Google