1. VÝSTAVA SDRUŽENÍ ČESKÉ UMĚNÍ SKLA o. s., 2014

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Černoch Michal Školoudová Lenka
Doporučení pro přípravu žádosti;
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
ECVET v Programu celoživotního učení
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
ReStEP – Základní informace Plný název: ReStEP – Regional Sustainable Energy Policy based on the Interactive Map of Sources (Regionální udržitelná energetická.
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
XV. celostátní finan č ní konference , Praha Přínosy meziobecní spolupráce Svazek měst a obcí Krkonoše a formy spolupráce veřejného sektoru.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska JVM-RPIC, spol. s r.o. Ing. Jiří Kučera, Ing. Jakub Křižka
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Šachy do škol 2016/17.
Math Exercises for You (Math4U)
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Společné setkání „minitýmů“
Keltský archeoskanzen Nasavrky
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Závěrečná konference projektu
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Transkript prezentace:

1. VÝSTAVA SDRUŽENÍ ČESKÉ UMĚNÍ SKLA o. s., 2014 LOKALITA – PRAHA – HRADČANSKÉ NÁMĚSTÍ – TOSKÁNSKÝ PALÁC TERMÍN – LETNÍ MĚSÍCE /po domluvě všech členů a MZV/ DOBA TRVÁNÍ – 2 MĚSÍCE

Lokalita Toskánský palác vstup na nádvoří Pražského hradu Toskánský palác se nachází přímo naproti hlavnímu vstupu na nádvoří Pražského hradu. V letních měsících navštíví Prahu a její historické památky miliony turistů převážne ze zahraničí. Toskánský palác vstup na nádvoří Pražského hradu

Lokalita Toskánský palác, hlavní vstup Toskánský palác Vstup do paláce je z Hradčanského náměstí. Nad vstupní branou na vstupních sloupech je možno umístit baner s informací o výstavě dobře viditelný pro všechny návštěvníky Hradčanského náměstí. Kromě této upoutávky se počítá s tištěnou informací o výstavě ve všech centrech turistického ruchu, informací v podobě inzerce v informačních bulletinech, info v rádiu, PR aktivitami Toskánský palác, hlavní vstup

Cíle výstavy Prezentace sdružení České umění skla, projektu Concerto Glassico a jeho jednotlivých, řádných i přidružených členů sdružení v zaměření na vybranou i širokou veřejnost včetně veřejnosti zahraniční (turisté) Maloprodej výrobků jednotlivých skláren a škol po dobu 2 měsíců Pořádání řady doprovodných akcí (živá produkce, interaktivní programy, přednášky, semináře atd.) Působení na stávající i potencionální budoucí partnery sdružení, prezentace Mise a Vize sdružení v praxi Dokázat schopnost společného frontálního působení významných subjektů českého sklářského a bižuterního průmyslu, sklářských škol, designerů a dalších spolupracujících institucí Vytvořit vyjednávací pozici o finanční a propagační podpoře vůči státní správě a korporátním partnerům doma i v zahraničí Pozvat partnery ze zájmových a prioritních teritorií, do kterých by měl v budoucnu projekt sdružení jako nástroj podpory exportu směřovat Během výstavy jednat s budoucími partnery konkretně o místech a datech konání zahraničních akcí Realizace marketingového plánu projektu Concerto Glassico Podpora značky ČR a prezentace České republiky jako zajímavé turistické destinace

Půdorys výstavy Toskánský palác, hlavní vstup Toskánský palác KONÍRNA 20m x 9m představení skla a skláren MALOPRODEJ NÁDVOŘÍ 31m x 20m Venkovní show AV program Sklářská pec Dílna Rytec Toskánský palác, hlavní vstup

Návrh výstavy - konírna Toskánský palác Sál konírny bude vyklizen, okna zaslepena V přítmí budou nasvíceny sklářské výrobky a roll upy s prezentací. Každá sklárna tady bude mít svoji vitrinu na prezentaci výrobků a jeden roll up pro prezentaci firmy. Ve střední části se budou prezentovat osvětlovací tělesa a lustry. Vitriny i roll upy budou mít vlastní nasvícení.

Návrh výstavy – prezentace sklárny Toskánský palác Vitrina kruhová Rozměr 65cm x 200cm Uzamykatelná 1 díl otevírací 2 police 6x led diodové osvětlení Roll up Rozměr 100cm x 200cm Horní nasvícení

Návrh výstavy - maloprodej Toskánský palác Sál konírny sousedí s touto místností která bude využita pro maloprodej 2 policové soupravy s prodejným pultem po obou stranách místnosti

Návrh výstavy - maloprodej Toskánský palác 2 policové soupravy s prodejným pultem po obou stranách místnosti 350 x 210 /2x/ Variabilní sestava Možnost v budoucnu použít pro různě velké prostory

Návrh výstavy - nádvoří Toskánský palác V prostoru nádvoří bude umístěna sklářská pec se zázemím – předvádění foukaného skla, 4 stoly se sezením pro dílnu rytec AV – sestřih prezentací jednotlivých skláren a historie českého sklářství Vše bude umístěno pod střechu – crossower Rozměr 8m x 8m x 5m

Návrh výstavy – nádvoří - stan Toskánský palác stan – crossower Rozměr 8m x 8m x 5m

Návrh výstavy – nádvoří – schema stánku Toskánský palác Zastřešení / crossover Pec se zázemím Stoly a sezení pro dílnu Umístění rytce Rozměry 8m x 8m x 5m

Návrh výstavy – nádvoří – schema stánku Toskánský palác Zastřešení AV Stoly a sezení pro dílnu Rozměry 8m x 8m x 5m

Rozpočet výstavy 1 Pronájem výstavní plochy – ZDARMA /MZV/ Dotace 100 000 Kč /MZV/ Dotace 30 000 Kč /Střeleč/ DODAJÍ ŘÁDNÍ ČI PŘIDRUŽENÍ ČLENOVÉ NA SVÉ NÁKLADY Vitrina pro prezentaci sortimentu Roll up pro prezentaci sklárny Dřevěné upotřebené sklářské formy pro vstupní palisádu AV materiály jako podklad pro střihovou prezentaci Podklady pro web stránky a roll upy Konstrukce pro zavěšení lustrů (týká se Lasvitu a Preciosy) Sklovina – střepy pro provoz pece Personální výdaje / ubytování / vlastní doprava Stůl a zařízení rytce

Rozpočet výstavy 2 SDÍLENÉ NÁKLADY – TVŮRČÍ PŘÍPRAVA A REALIZACE Koncepce projektu vč. marketingového plánu Scénář projektu a texty Výtvarné a prostorové řešení projektu Logotyp projektu www stránky projektu (výtvarné a technické provedení) registrace domény Překlady textů do angličtiny Programová náplň a sestřih AV programů Prezentační materiály projektu /brožura, návrh na bannery, billboard, inzerci/ Tisk brožury / 10 x 21, křída, 24 stran, česky 10 000 ks, anglicky 10 000 ks/ Programový manuál doprovodných akcí projektu Tisk programu / 10 x 21, křída, 4 strany - skládačka, česky/anglicky 2 000 ks/ Celkem

Rozpočet výstavy 3 SDÍLENÉ NÁKLADY ÚČASTNÍKŮ – FUNDUS Pořízení sklářské pece Kapotáž pece ve středověkém stylu Zastřešení crossover Panely DYTEC pro zázemí sklářské pece 5 ks panelů u vstupu do výstavního sálu Stoly a židle pro workshop Pořízení a instalace AV systému Konstrukce pro vstupní palisádu z dřevěných forem Konstrukční výkresy, projektová dokumentace Mobiliář pro maloprodej ( 2 sestavy ) Pořízení dokumentace výstavy (AV záznam - dokument, fotodokumentace) Celkem

Rozpočet výstavy 4 SDÍLENÉ NÁKLADY ÚČASTNÍKŮ – PROVOZ Propan butan – provoz pece Kč 1500 na den, za 60 dní Montáž (2 dny) a demontáž (2 dny) výstavy Doprava Pojištění (uložení fundusu na 1 rok) Pojištění výstavy (živel, odcizení, poškození, krádež) Uskladnění fundusu - místo ? Energie, úklid, dozor (MZV) ? Celkem SDÍLENÉ NÁKLADY ÚČASTNÍKŮ – PRODUKCE Jednání s dodavateli a účastníky výstavy 480 hodin a Kč 200.- (60 dní) (Dohled nad výrobou, smluvní záležitosti, zajištění provozu, koordinace projektu, jednání se sponzory a partnery expozice, příprava konferencí, sympozií, přednášek)

Rozpočet výstavy 5 Info kiosek – interaktivní databáze Další možné doplnění Info kiosek – interaktivní databáze Info kiosek – programy Vetrachord - interaktivní skleněná muzika

Doprovodné akce Zvláštní kapitolou jsou doprovodné akce – semináře, přednášky, sympozia, prezentace. Tyto akce hodlá MZV podporovat a poskytnout pro ně prostory v Černínském paláci. Námět na témata: Sklářské školství Věda – výzkum – inovace Design, výtvarná spolupráce designerů a skláren Sklo v architektuře Podpora exportu skla České sklo a Značka ČR Na tyto akce by přispělo MZV a je třeba žádat Ministerstvo školství a další.

Harmonogram 1/ Valná hromada řádných a přidružených členů do konce ledna 2014 2/ Závazné přihlášky účastníků projektu do 7. 2. 2014 Závazné vyjádření MZV ČR k projektu Concerto Glassico a jeho realizaci v Toskánském paláci do 7. 2. 2014 Rozhodnutí o realizaci projektu Concerto Glassico nebo o odstoupení od záměru projekt realizovat do 10. 2. 2014 3/ V případě rozhodnutí projekt realizovat uzavřít smlouvu o marketingovém a komunikačním servisu mezi Createam a ČUS do 14. 2. 2014 Uzavření smluv s účastníky projektu, řádnými a přidruženými člen sdružení do 20. 2. 2014 4/ Uzavření smlouvy s MZV ČR, dalšími partnery a dodavateli projektu do 30. 2.2014 5/ Zpracování všech podkladů dodaných účastníky projektu, zpracování scénáře, prostorového a výtvarného řešení projektu Concerto Glassico do 31. 3. 2014 6/ Připomínky, schvalování, úprava projektu řídícím výborem a všemi účastníky projektu do 15. 4. 2014 7/ Úprava projektu na základě připomínek do 20. 4. 2014 a definitivní schválení projektu po úpravách do 25. 4. 2014 8/ Zahájení výroby projektu 20. 4. 2014 9/ Zahájení výstavy 2. 6. 2014

Zájem o účast v projektu zašlete nejpozději do 7. 2. 2014 Děkujeme za pozornost Zájem o účast v projektu zašlete nejpozději do 7. 2. 2014