Prezentace společnosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Prezentace společnosti Koramex a.s. (Czech republic)
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
Prezentace společnosti PROJEKTOVÁNÍ A KONSTRUKCE OCELOVÝCH STAVEB
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
IKP Consulting Engineers referenční list projektu IKP CONSULTING ENGINEERS, s.r.o. U Malše 1805/ České Budějovice IKP Consulting Engineers, s.r.o.
Prezentace účasti FEST-Engineering Ltd. na projektu „Salechard“
VÍTKOVICE MACHINERY GROUP
PO BOX 8 (Českobrodská 108n), Praha 3, Česká republika
Dokumentace k zajištění BOZP
SKUPINA ALTA.
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Technická dokumentace
Koncepce rozvoje a řízení vědy a výzkumu
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Diagnostika staveb a zkušebnictví 3.přednáška ak.rok 2012/13, V.Mencl Úvod do stavebního zkušebnictví Rozdělení zkušebních metod Upřesněné zkušební metody.
Výrobce toroidních komponentů značky
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
Zákon č. 179/2006 Sb. a právní úpravy systému uznávání výsledků dalšího vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
A. Kresličské a modelovací práce D výkresy – tvorba výkresové dokumentace z projekční dokumentace, z 3D modelů, z fyzických kusů – zkreslení a inovace.
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
Ing. Ivan Sedlák, Ph.D. Ing. Hana Konečná, Ph.D.
Audit IT procesů ve FNOL
Příprava koncepce kvality zdravotnických zařízení –aktuální stav
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
VÝPOČET A HODNOCENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV V ČR
Informační podpora managementu
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Příprava výrobního procesu Vypracoval : Ing. Marcela Zlatníková Projekt Anglicky v odborných předmětech,
„Regionální nedostatek kvalifikovaných sil … Evropské koncepty“
Činnost odboru centrální dokumentace v rámci SŽG Praha
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program Eko-Energie – Ostrava Energetický audit, jeho úloha přípravě projektu pro program.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Integrovaná povolení v Moravskoslezském kraji , Marek Bruštík.
Energetický audit ve velkém průmyslovém podniku z pohledu zadavatele Ing. Petr Matuszek Seminář AEM Brno
BV soft s.r.o. V Teničkách Uherské Hradiště Česká republika RNDr. Zdeněk VincencIng. Oldřich Barnet Telefon : Fax :
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
ZKUŠEBNICTVÍ A KONTROLA JAKOSTI 01. Experimentální zkoušení KDE? V laboratoři In-situ (na stavbách) CO? Modely konstrukčních částí Menší konstrukční části.
SIMPLY CLEVER Projektový management Prezentace
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
TZ 21 – parní otopné soustavy
VAZBY MEZI ÚZEMNÍMI ENERGETICKÝMI KONCEPCEMI A UŽIVATELI ENERGIE.
Zkušebnictví a řízení jakosti staveb 3.přednáška,akademický rok 2012/13,V.Mencl Úvod do stavebního zkušebnictví Rozdělení zkušebních metod Upřesněné zkušební.
Témata pro spolupráci s VUT Petr Hill
Možnosti zavedení integrálního taktového grafikonu v podmínkách ČR Prezentace projektu stránka: 1 K617X1MG Možnosti zavedení integrálního taktového grafikonu.
Statická analýza připojení potrubí z polyetylénu
Úprava zařízení pro rázové zkoušky tahem
Dokumentace k zajištění BOZP
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
MĚSTO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM NÁVRH ZMĚNY FINANCOVÁNÍ PROVOZU ŠKOL (PO)  důvody  cíle  záměry  způsoby provedení.
Firma Od roku 2005 jsme technickou kanceláří původně založenou jako FEST Engineering s.r.o. nabízející inženýrské a poradenské služby. Náplní naší činnosti.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
DTZ Liberec VÁŠ DODAVATEL TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Fyziatricko – rehabilitační oddělení Nemocnice Břeclav, p.o.
Defektoskopie a zkušebnictví
Grafické systémy II Kubín Tomáš.
Prezentace výpočtů pomocí metody konečných prvků (MKP)
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
Prezentace účasti FEST-Engineering Ltd. na projektu „Salechard“
Transkript prezentace:

Prezentace společnosti Technická kancelář pro projektování, výpočty a konstrukci energetických zařízení 2012

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Firma Od roku 2005 jsme technickou kanceláří původně založenou jako FEST Engineering s.r.o. nabízející inženýrské a poradenské služby. Náplní naší činnosti jsou technické výpočty, návrhy a konstrukce tlakových zařízení a ocelových konstrukcí. Nabízíme nejen subdodavatelské služby, ale staráme se i o kompletní projekty. Máme dlouhodobou zkušenost v oblasti návrhů potrubních systémů, získanou účastí na mezinárodních projektech. Při vypracování projektů využíváme nejmodernější metody a techniky, které přizpůsobujeme individuálním požadavkům zákazníka. Podílíme se převážně na projektech výstavby konvenčních a jaderných elektráren, oceláren a zařízeních pro chemický průmysl.

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Struktura firmy Vedení firmy Zajištění kvality Konstrukce Projekční oddělení Výpočty Technické vedení Ekonomie, účtárna Nákup Obchodní vedení V lednu 2008 obdržela firma Fest Engineering s.r.o. certifikát ISO9001 u TÜV SÜD.

Skladba firmy Zaměstnanci Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Skladba firmy Zaměstnanci Maximální pracovní kapacita naší kanceláře činní 17 pracovních míst. Stálými zaměstnanci jsou pracovníci se zkušenostmi v oblasti projektování, konstrukce a výpočtů potrubí, ocelových konstrukcí, tlakových nádob. Při zvýšené poptávce prací disponujeme externími spolupracovníky, kteří zakázky zpracovávají v naší kanceláři. Plánování se řídí aktuálními projekty.

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1. Tvorba technické dokumentace pro všechny části projektu (Basic, Detail, Výrobní dokumentace) 1.1 Projektování a konstrukce potrubí 1.2 Projektování a konstrukce potrubního uložení 1.3 Napěťové analýzy potrubních systémů 1.4 Dimenzování, pevnostní výpočty tlakových nádob a prováděcí dokumentace 1.5 Návrhy a konstrukce sil, vzduchových kanálů a kouřovodů 1.6 Projektování a konstrukce ocelových staveb a analýzy turbínových základů 1.7 Vytváření technických specifikací 1.8 Odborně-technické poradenství 2. Vývoj vlastního výpočtového softwaru DICA DImension CAlculation

Činnost a odbornost 1.1 Projektování a konstrukce potrubí Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.1 Projektování a konstrukce potrubí Návrh a vypracování potrubních tříd Zhotovení 3D modelů potrubí, ocelových konstrukcí a aparátů Zhotovení zatěžovacích a kotevních plánů Koncepce potrubního uložení Zhotovení izometrií Konstrukce potrubních částí, uložení a pomocných konstrukcí Stanovení potřebných parametrů kompenzátorů a jejich návrh Stanovení tlakových ztrát potrubí a jeho částí

Činnost a odbornost 1.2 Projektování a konstrukce potrubního uložení Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.2 Projektování a konstrukce potrubního uložení Návrh a optimalizace konceptu uložení potrubí Dimenzování potrubního uložení Konstrukce potrubního uložení Detailní zpracování pomocí CAD-programu

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.3 Napěťové a pevnostní analýzy potrubních systémů, částí potrubí a tlakových nádob Lineární a nelineární statické analýzy Dynamické analýzy včetně zemětřesení a tlakového rázu, analýzy kmitání. Analýzy potrubí uloženého v zemi. Veškeré pevnostní analýzy potrubí a tlakových zařízení jsou prováděny dle platných norem: ASME B31.1, ASME B31.3, ASME B31.4, ASME B31.5, ASME B31.8 ASME Class 1, ASME Class 2, ASME Class 3 EN 13480, Teil 3 EN 1591 EN 13445 AD Merkblatt 2000 FDBR směrnice AGFW KTA 3211.2, KTA 3201.2 EN 12952 ASME I ASME VIII. PD5500 BS 7159 KRV WRC 107 WRC 297

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.4 Dimenzování a pevnostní výpočty tlakových nádob, tlakových částí kotlů a potrubí Výpočty na vnitřní přetlak Výpočty na vnější přetlak Návrhy a výpočty přírubových spojů Analýzy únavy pro různé zatěžovací stavy (seismicita, zatížení větrem) Výpočty stability uložení a kotvení Výpočty hrdel zatížených vnějším namáháním Stanovení minimální konstrukční teploty, tepelného zpracování a zkoušek vrubové houževnatosti Dimenzování úchytů a nosných prvků Stanovení zkušebního přetlaku

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.5 Návrhy a konstrukce tlakových nádob, sil, vzduchových kanálů a kouřovodů Dimenzování a zhotovování návrhů. Vytváření 3D modelů. Vytváření výrobní a montážní dokumentace. Návrhy a konstrukce kotvení a uložení. Předpisy a návody pro transport a manipulaci.

Činnost a odbornost 1.6 Projektování a konstrukce ocelových staveb Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.6 Projektování a konstrukce ocelových staveb Zhotovení kotevních plánů Návrhy ocelových staveb a konstrukcí Detailní zpracování a vytváření výrobní dokumentace ocelových staveb, potrubních mostů, plošin a pomocných konstrukcí Statické a dynamické analýzy ocelových konstrukcí

Činnost a odbornost 1.7 Vytváření technických specifikací Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Činnost a odbornost 1.7 Vytváření technických specifikací zpracování podkladů specifikací směrnic provozních předpisů zpracování informací‏ tvorba doporučených najížděcích trendů 1.8 Odborně-technické poradenství k zajištění kvality technických řešení k zajištění kvality dokumentace

Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Software K dosažení optimálních výsledků pracujeme v následujících programech: ROHR2 CAESAR II MATHCAD PROBAD VVD RSTAB NEXIS 32 SCIA.ESA PT ANSYS SF Pressure Drop 7.0

Software Dále v následujících CAD-programech: PDMS INVENTOR AUTOCAD Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Software Dále v následujících CAD-programech: PDMS INVENTOR AUTOCAD AUTOPLANT TEKLA SOLID EDGE

Reference (Jaderná zařízení) Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Reference (Jaderná zařízení) Mochovce MO3/4 – SR (JE) – budova záložních zdrojů (2011) EPR-Flammanville 3 – Francie (JE) – pomocná budova (2007-2008) OLKILUOTO 3 – Finsko (JE) (2005-2011)  ISAR 1 a 2 – Německo (NP) (2004)

Reference (Ostatní energetická zařízení) Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Reference (Ostatní energetická zařízení) Teplárna Trmice – ČR (2012) Yumus Emre – Turecko (TE) (2011) Knapsack II – Německo (PPE) (2011) Planta Centro Cadafe – Venezuela (TE) (2011-2012) Selechard – RU (TE) (2012) Slovnaft TPP REVAMP – SR (PPE) (2011)  Teplárna Č. Budějovice – ČR (2011) Kostolac – Srbsko (TE) (2010-2011) Ledvice – ČR (TE) (2010-2011)

Reference (Ostatní energetická zařízení) Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Reference (Ostatní energetická zařízení) Westfalen Bloky D a E - Německo (TE) (2009-2010)   Emsland Lingen - Německo (PPE) (2008-2009) EEM Eemshaven - Nizozemí (TE) (2009)  Termizo Liberec – ČR (2009) HKW Walsum - Německo (TE) (2009)  MPP3 Maasvlakte - Nizozemí (TE) (2008-2009)  TP2 s.r.o. Strážné – ČR (2008)  GRODNO AZOT – Bělorusko (TE)(2007-2008)  Průmyslový park Höchst – Německo (EBS) (2007)  Belchatow – Polsko (TE) (2007)  HERDECKE – Německo (PPE) (2006-2007)  CCPP NASSERIEH / ZAYZOUN – Sýrie (PPE) (2005-2006)

Reference (Petrochemická, hutní a papírenská zařízení) Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Reference (Petrochemická, hutní a papírenská zařízení) Orica – Austrálie (2012) Takreer - Německo (rotační chladnička ropného koksu) (2012) Třinecké železárny – ČR (železárny) (2012) AGC Teplice – ČR (sklárna) (2011-2012) České Meziříčí – ČR (cukrovar) (2011-2012) NMAGEP – Sýrie (2010- 2011) Pancevo Oil Refinery – Srbsko (2010-2011) Emulze Kolín– ČR (2010) Arcelor Mittal Ostrava – ČR (2010)  Soligorsk – Bělorusko (2010)  TKL Dedust – USA (2010) XINLI – Čína (2010)   Sorfert – Alžírsko (2008-2009) XINLI – Čína (2008-2009)  Celulose Beira Industrial (Celbi)- Portugalsko (papírna) (2008) TAZV Oderaue- Eisenhüttenstadt - Německo (papírna) (2008)

Kontakt Sídlo společnosti Czech Republic branch, organizační složka Kancelář: Pardubická 244, 535 01 Přelouč, Česká republika info@fest-engineering.com +420 466 052 521 Kontakt Sídlo společnosti Bexley Square 6 3M 6BZ Salford Manchester Velká Británie Czech Republic branch, organizační složka Bořivojova 878/35, Praha 3, PSČ 130 00 Česká republika Kancelář Pardubická 244 535 01 Přelouč Česká republika Telefon: +420 466 052 521 Fax: +420 466 263 286 E-mail: info@fest-engineering.com