Otázky a odpovědi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Advertisements

Otázky z fyziologie – přednášky
Pitný režim Ztráta tekutin odpovídající 4% tělesné hmotnosti (u 70kg sportovce asi 3 l) redukuje výkon o 40%.
Výživa II – alpské lyžování
B.Procházka Poděbrady 16. –
Název Stravovací zvyklosti
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Programové balíčky zaměřené na snižování váhy a tvarování postavy Cvičení ve Fitku Říčany a výživové poradenství Výživová poradkyně Taťána Juřicová.
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Pohybová aktivita všedního dne K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
Zásady výživy sportovce
Věra Boháčová, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí
Také si myslíte, že to děláte správně?
Výživové a zdravotní značení (tvrzení)
O výrobcích.
Tuky – složení, značení, hodnocení, výživová doporučení
Cukry = Sacharidy = Uhlovodany = Uhlovodany = Glycidy
Fluorid v zubní hygieně
FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá.
Zdravá výživa aneb výživou ke zdraví.
Opakování - vývoj jedince
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
Sacharidy.
Sacharidy a jejich význam ve výživě člověka
Potraviny – zdroje energie
ZDRAVÍ “Jak si zajistit dlouhodobé zdraví a ideální váhu“ Průvodce Vaším zdravím.
NÁHRADNÍ SLADIDLA Petra Holbová.
Zdravé mlsání Dana Růžičková, DiS. nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí, Praha 26. února 2008.
Kompenzovaná cukrovka zpomaluje postup aterosklerózy i mikrangiopatii Kompenzovaná cukrovka Pravidelná fyzická zátěž Kontrola glykémie Nepřesahovat denní.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA Prvouka 3.ročník. SPRÁVNÁ VÝŽIVA Prvouka 3.ročník.
Pitný režim sportovce Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO Čerstvě naražený ležák není jen chutný,ale i zdravý. Pivo obsahuje fůru vitamínů (hlavně skupiny b) a kopu minerálů.
PITNÝ REŽIM NA ŠKOLÁCH a jak ho naplňovat
Nadregionální síť středních zdravotnických škol pro vyšší kvalitu vzdělávání a praxe (reg. číslo CZ.1.07/1.1.00/ ), OPVK Klíčová aktivita č. 2 –
Potraviny pro zvláštní výživu
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
„Sami“ si vybíráme cestu zdraví nebo nemoci..
ZÁKLADY ZDRAVOTNÍ VÝCHOVY ZDRAVÝ ZPŮSOB ŽIVOTA 09
Zdravé stravování KC3.
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Monika Dušová Simona Tomková
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV55 Název školy.
Potrava
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
Potraviny rostlinného původu
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
NUTRILITE™ Iron Folic Plus
Buňka  organismy Látkové složení.
PESTROST STRAVY.
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Hry.
= přeměna látek a energií
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Vzdělávací oblast: Odborné vzdělávání Tematická oblast:
POZVEDNĚTE SVÉ PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi Jaké jsou hlavní výhody nápoje ExtraSilhouette®? ExtraSilhouette® je ideální nápoj pro ty, kteří usilují o snížení váhy (hlavně na centimetry). Podporuje tvarování postavy právě tam, kde potřebujete – pas, hýždě, břicho, stehna. Zvyšuje spalování tuků. Navíc vysoká koncentrace beta-karotenu brání vzniku jo-jo efektu při hubnutí. Kdy je vhodné pít nápoj s ExtraSilhouette®? Ideálně před a během zvýšené fyzické zátěže (sport, pohyb). Nejvyšší účinnosti dosáhnete, pokud cvičení nebo i procházka dosáhne alespoň 20 minut. Kolik kalorií má 1 nápoj s ExtraSilhouette® (ve vodě)? 6,5 kcal, tolik jako 2 tick-tacky. Takže kalorie nemusíte řešit. Kolik mohu vypít ExtraSilhouette® denně? Doporučená denní dávka je 1 nápoj denně. Individuálně je možné i více.

Otázky a odpovědi Mohou pít ExtraSilhouette® vegetariány, vegany, osoby s laktózovou intolerancí a osoby s bezlepkovou dietou? 100% ano - neobsahuje živočišné produkty, laktózu, lepek, konzervační látky ani syntetická aromata a barviva. Patří do hypoalergenního typu výrobků. Je ExtraSilhouette® isotonický nápoj? Nejedná se o iontový nápoj, takže jeho iontový potenciál se neměří. Je ExtraSilhouette® vhodný k doplnění tekutin? Nápoj z šumivé tablety příjemně osvěží za každého počasí a lze ho zařadit v kteroukoliv denní dobu. Výborná chuť nápoje v pomerančovo - mangovém ladění s přídechem opunciové chuti přesvědčí ke konzumaci i ty, kteří mají problémy s dodržováním optimálního pitného režimu.

Otázky a odpovědi V čem nejlépe pít ExtraSilhouette®? Ideální je ho rozpustit v 300 – 350 ml vody. Můžete zkusit i např. džus apod. Není to však nutné, protože samotný nápoj má výbornou chuť (pouze přírodní látky).

Cena za porci: 37,- Zaváděcí cena: 30,- Zaváděcí cena pro partnery: 22,- Obj. číslo: 016 - 24 porcí 530,- - 17 bodů

Otázky a odpovědi Jaké jsou hlavní výhody nápoje ExtraEnergy® ? Unikátním rysem ExtraEnergy® je nejen obnovení energie, ale i ochrana organismu při a po vysokém fyzickém a psychickém zatížení.   Proč je lepší pít ExtraEnergy® místo energetických nápojů? ExtraEnergy® je zdravější alternativou energetických nápojů. Dodání energie není založeno na jednoduchých sacharidech, ani kofeinu apod., ale podporou přirozené energie v organismu. Obsahuje navíc bioaktivní látky, které snižují stres a zvyšují energetické rezervy organismu a ochraňují jej. Ochranná síla Sunkinsberry® proti volným radikálům přispívá ke zpomalení stárnutí nejen kůže, ale i vnitřních orgánů. Tento typ energetického nápoje je určen nejen pro mladou generaci, ale klade důraz na potřeby organismu bez ohledu na věk.

Otázky a odpovědi Kdy je vhodné pít ExtraEnergy®? Kdykoliv potřebujete zvýšit svoji energii a koncentraci. Při nebo po vysokém fyzickém nebo duševním vypětí. Při sportu, při cestě autem, při zkouškách, při vysokém pracovním vytížení. Kolik mohu vypít ExtraEnergy® denně? Doporučená denní dávka je 1 nápoj denně. Individuálně je možné i více. Obsahuje ExtraEnergy® cukr? Neobsahuje ani sacharózu, ani glukózu, takže nápoj je vhodný i pro diabetiky! Sukralóza je nejnovější náhradní sladidlo přírodního původu. Je vyrobeno sice ze sacharózy, ale má minimální energetickou hodnotu, vysokou sladivost (100 krát vyšší sladivost než cukr) a k jejímu využití není zapotřebí inzulín.

Otázky a odpovědi Mohu ztloustnout při používání ExtraEnergy®? Ne. Jedna porce má pouze 6 kcal (7,5× méně než jiné běžné energetické nápoje jako je např. Red Bull) V čem je lepší Q10Vital® v ExtraEnergy® oproti jiným koenzymům? Nově patentovaná, ve vodě rozpustná forma koenzymu Q10Vital® zajišťuje klinicky ověřenou snadnou vstřebatelnost, vyšší a rychlejší využitelnost energetickými systémy organismu. Mohou pít ExtraEnergy® vegetariáni, diabetici a osoby s bezlepkovou dietou? 100% ano. Neobsahuje živočišné produkty, laktózu, lepek, konzervační látky ani syntetická aromata a barviva. Patří do hypoalergenního typu výrobků.

Otázky a odpovědi V čem nejlépe pít ExtraEnergy®? Ideální je ho rozpustit v 300 – 350 ml vody. Můžete zkusit i např. džus apod. Není to však nutné, protože samotný nápoj má chuť červeného ovoce (aronie, bezinek a brusinek), která příjemně překvapí. (pouze přírodní látky).

Cena za porci: 35,- Zaváděcí cena: 27,- Zaváděcí cena pro partnery: 21,- Obj. číslo: 017 - 24 porcí 500,- - 16 bodů

Cena za porci: 37,- Zaváděcí cena: 30,- Zaváděcí cena pro partnery: 22,- Obj. číslo: 016 24 porcí 530,- - 17 bodů Cena za porci: 35,- Zaváděcí cena: 27,- Zaváděcí cena pro partnery: 21,- Obj. číslo: 017 24 porcí 500,- - 16 bodů JIŽ BRZY