Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Uplatnění eLearningu na českých univerzitách - desetiletá historie
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
VÝSLEDKY DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ v Plzeňském kraji Plánování lidských zdrojů Svaz průmyslu a dopravy ČR, Západočeská univerzita v Plzni, Česko-německá obchodní.
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Úvodní stránka.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Střední odborná škola průmyslová
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA TECHNICKÝCH UČEBNÍCH A STUDIJNÍCH OBORECH ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Hana Landová Univerzita Karlova v Praze, ÚISK Zdeňka Civínová
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Mechatronika v okresu Plzeň-sever (a nejen tam) Ing. Jiří Prantner, Klastr Mechatronika o.s., prezident Tel: Mail:
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Na začátek malý test: Poznáte poněkud „zašifrovaná“ česká rčení
Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Kde nás najdete? Centrum 2299 Karviná – Mizerov.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Úvod Proč studovat informatiku?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
Výroční zpráva za rok 2014 Vysokoškolské vzdělávací programy Bakalářské studium Magisterské studium Studijní obor Ekonomika – řízení lidských zdrojů.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
Úvod Proč studovat informatiku?
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.

Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
Etika vědecké práce Prezentace vytvořena s podporou grantu FRVŠ.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
České školství v mezinárodním srovnání České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Přírodovědecká fakulta UJEP
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?

Proč vlastně studovat na soukromé vysoké škole? Především proto, že menší počet studentů umožňuje individuální přístup učitelů, kteří mají zájem na dostudování každého studenta.

Co se říká o soukromých školách? Jsou jen pro děti bohatých rodičů. Není to pravda, mnozí naši studenti pracují nebo o prázdninách vydělávají na školné. Nemají srovnatelnou úroveň s veřejnými školami. Není pravda, naši bakaláři jsou úspěšní v praxi i při přijímání na magisterské studium, ostatně na úroveň výuky a zejména státní závěrečné zkoušky dohlíží ministerstvo školství.

Proč studovat právě na „Englišovce“?

Jsme škola ekonomického zaměření Náš studijní program je „Ekonomika management“ a

Ctíme odkaz našeho patrona Prof. JUDr. Karel Engliš 1880 - 1961 významný český ekonom, právník , filosof a politik

Pomůžeme vám k úspěchu v praxi Naše studijní obory „Management v podnikání“ a „Ekonomika a právo v podnikání“ vás připraví pro základní a střední manažerské funkce jak v podnicích všeho druhu, tak v organizacích veřejné správy, ale především pro vlastní podnikání.

Co nabízí naše škola? profesoři a docenti na plný úvazek všechny výukové texty na intranetu v každé učebně dataprojektor laboratoř informačních technologií

Co nabízí naše škola? světlé a prostorné učebny (původní školní budova) odborná knihovna s počítači pro studenty bufet a obědy ve škole

Co nabízí naše škola? přijímací pohovor orientován na upřesnění zájmu a váš cíl (nezkoušíme, co neumíte, vždyť se to u nás ještě naučíte) semestr končí v červnu, máte 3 měsíce na brigády! možnost studia podle individuálního studijního plánu (zejména při přestupu z jiné vysoké školy)

Co nabízí naše škola? Kombinovanou formu studia s využitím e-learningového prostředí Moodle, vhodnou zejména pro studium při zaměstnání.

Uvažujte ekonomicky! nejnižší školné na vysoké škole ekonomického zaměření možnost dohodnutí splátek školného

V Brně do školy snadno přímo z autobusu 6 minut pěšky (z vlaku o 2 minuty déle) od tramvaje 3 minuty

Můžete studovat v Liberci

Také v nové studijní specializaci (pouze v Liberci) „Management v podnikání se zaměřením na automobilový průmysl a dopravu“

Kde nás najdete v Liberci?

Ale jsou nabídky i jiných škol a jak je porovnat? Podle „žebříčků“ v denním tisku nebo četnosti inzerátů v médiích? Podívejte se, jak jsme si vedli v jedinečném reprezentativním průzkumu vysokých škol v České republice, kterého ze účastnilo 14 000 studentů:

Umístění „Englišovky“ Oblast poradenství a atmosféry na VŠ je nejlépe hodnocena na Akademii výtvarných umění v Praze, Janáčkově akademii múzických umění v Brně a VŠ Karla Engliše v Brně, a. s. Studentské organizace a jejich fungování na VŠ jsou nejlépe hodnoceny na VŠ Karla Engliše v Brně a na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha. Spokojenost s výukou cizích jazyků: nejlépe se umístila VŠ Karla Engliše v Brně, a.s., Akademie výtvarných umění v Praze a Západočeská univerzita v Plzni.

Umístění „Englišovky“ Řazení předmětů v oboru má logickou návaznost. Nejlepší hodnocení získala Akademie výtvarných umění v Praze, Masarykova univerzita, Univerzita Karlova v Praze, VŠ Karla Engliše v Brně, a.s. a Slezská univerzita v Opavě. Spokojenost s prací studijního oddělení. Nejlepší hodnocení získala VŠ Karla Engliše v Brně, Akademie výtvarných umění v Praze, Akademie múzických umění v Praze, Janáčkova akademie múzických umění v Brně a Vysoká škola ekonomická v Praze.

Umístění „Englišovky“ Dostatek dostupných počítačových učeben, včetně přístupu na internet. Nejlépe dopadla Vysoká škola Karla Engliše v Brně, Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů, České vysoké učení technické v Praze, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Česká zemědělská univerzita v Praze, Akademie múzických umění v Praze, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, Masarykova univerzita a Vysoké učení technické v Brně.

Co na závěr? Na naší škole můžete studovat bez stresu, na úrovni a s jistotou uplatnění. Pokud nejste ještě rozhodnuti, přijďte se přesvědčit.