KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Výkazy práce („timesheety“) na projektech OP VK
STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
Interaktivní testy v matematice
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji Pracovní schůzka koordinátorů ZŠ
Jdeme do hloubky: týdenní report
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2013/2014.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Člověk a jeho svět Živé organismy Živé organismy XIII. VY_32_INOVACE_13 Sada 16 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Čím ve škole můžeš poranit sebe i druhého VY_32_INOVACE_18 Sada 8
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Hraní s písmeny a se slovy VY_32_INOVACE_03 Sada 3 Základní.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Realizace KA v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ září 2010 bylo zahájeno na UHK vzdělávání pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ v rámci realizace.
Práce s buzolou v terénu VY_32_INOVACE_03 Sada 6
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
Strategické plánování v obcích (Víme, kam jdeme) Zlín
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2014/2015
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, / 11 DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, Ing. Martin.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věta – slovo 1 VY_32_INOVACE_09 Sada 3 Základní škola T. G.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Moderní formy profesního vzdělávání Konference k projektu Orlová -
Příprava zapisovatelů na SZZ
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Souhlásky tvrdé, měkké, obojetné VY_32_INOVACE_13 Sada 22.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Práce s mřížkami VY_32_INOVACE_02 Sada 3 Základní škola T.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: III/2VY_32_inovace_757.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE137 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2., 3. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
METODICKÝ SEMINÁŘ Psaní závěrečné práce STUDIJNÍ PROGRAM: U Č ITELSTVÍ VŠEOBECN Ě VZD Ě LÁVACÍCH P Ř EDM Ě T Ů.
Součásti:  základní škola – 15 žáků(1 třída s 5-ti postu- povými ročníky)  mateřská škola – 34 dětí (2 třídy)  školní družina – 15 žáků  školní jídelna.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Zahajovací konference projektu Zahajovací konference projektu „Chceme mít blíže do světa.“
VY_32_Inovace_ Opakování sčítání s přechodem přes 10,
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Math Exercises for You (Math4U)
Závěrečné seminární práce 9. ročník 2016/2017
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Implementační projekt KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
VY_32_Inovace_2.3.2 Sčítání do 20 s přechodem přes 10 s číslem 8
VY_32_Inovace_2.3.5 Sčítání do 20 s přechodem přes 10 s číslem 5
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová
Podpora procesů uznávání
Transkript prezentace:

KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/03.0012

zahájení tvorby výukových materiálů na interaktivní tabuli

KA č. 02 Tvorba výukových materiálů na interaktivní tabuli Program schůzky: Přehled zpracování výukových materiálů v programu EduRibbon, EduBase2 odbornými realizátory - tabulka Pozice podílející se na realizaci KA č. 02 Obecné požadavky na výukové materiály Harmonogram práce – tabulka Výkazy práce EduRibbon EduBase2 Připomínky, závěr

Přehled zpracování výukových materiálů v programu EduRibbon, EduBase2 odbornými realizátory - tabulka Kontrola celkového počtu hodin u odborných realizátorů Časová dotace na vypracovaný výukový materiál v programu EduRibbon – 4 hodiny Časová dotace na vpracovaný výukový materiál v programu EduBase2 – 9 hodin Odborný realizátor dodrží celkový počet hodin v jednotlivých programech, počet hodin uvedený v předmětech si může po dohodě upravit

Pozice podílející se na realizaci KA č. 02 Odborný realizátor – 18 osob Koordinátor pro 1. stupeň – Mgr. Jaroslava Rybenská Koordinátor pro 2. stupeň – Mgr. Michaela Fenclová Metodik pro 1. stupeň – Mgr. Věra Kundratová Metodik pro 2. stupeň – pozice v jednání Metodik pro speciální třídu – Mgr. Jiřina Muchová

Obecné požadavky na výukové materiály Titulní stránka – viz. návrh na vzhled Otevřené galerie – obrázky z internetu, citace obrazového materiálu Učivo , které již bylo v projektu Všichni máme stejnou cestu inovované lze dále: - rozšířit nebo zpracovat jiným způsobem - využít pouze část prezentace k danému učivu

Harmonogram práce – tabulka Zahájení práce na KA – květen 2011 - příprava a výběr učiva, tematických celků - procvičování práce v obou programech - konzultace s lektorem školení – Mgr. Pavel Hýl Červen – listopad 2011 - vyplnění připravené tabulky - zahájení prací na tvorbě výukových materiálů - odevzdání koordinátorovi - vyplnění výkazu práce

Výkazy práce Odevzdávat k 25. v měsíci dle harmonogramu Výkazy práce zasílat na vykazyesf3@seznam.cz Detailní popis práce na tvorbě výukových materiálů a interaktivních prezentací Sledovat počet odpracovaných hodin na projektech „Do života bez obav“ a „Krok za krokem k moderní škole“ v jednom měsíci – součet nesmí být větší než polovina pracovní doby

EduRibbon ukázka vypracované interaktivní prezentace - Mgr. Jaroslava Rybenská EduBase2 Ukázka vypracovaného výukového materiálu – Mgr. Michaela Fenclová

Diskuze, připomínky

Děkuji za pozornost a těším se na spolupráci. Ve Zlíně 4. 5. 2011 Věra Kundratová, Mgr. manažer projektu