Rezervační systém AK Kladno

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak zapojit do projektu učitele z eTwinning Plus Guidance document.
Advertisements

Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Approver
Rezervační systém AK Kladno Pokročilé používání. Vytvoření opakování rezervace.
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Hromadná korespondence
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Rezervace služby PICK - UP Podrobný návod. Otevřete Váš internetový prohlížeč a do adresy webové stránky napištewww.pneusafranek.cz/flotila Vyplňte Vaše.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Hromadná korespondence
Registr přechodných pobytů
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Vkládání záznamů do databáze OBD
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Využití subpohledů. Obsah n 1) Co je to pohled? n 2) Co je to subpohled? n 3) Jak vytvořit subpohled? n 4) Příklad.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
Dana Sigmundová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, Ústřední knihovna FSS MU.
Dana Mazancová Metalib aneb jak vyhledávat (skoro) ve všech (multi)oborových databázích současně? ÚK FSS MU, 8. a Ústřední knihovna FSS MU.
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
WebCastle VŠB Vedoucí bakalářské práce:Ing. Jan Ružička Ph.D. Vypracoval:Martin Prager VŠB – TU Ostrava Institut Geoinformatiky Studijní skupina :G362.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Převody pojistných kmenů Team4 Ciasnocha Michal, Kokaisl Standa, Mathauser Jan, Molda Milan, Puncman Daniel.
Úpravy dat v tabulce WinBase Upravování a přidávání dat do tabulky.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Aktivita „Návštěvy škol“ ICT podpora Seminář Praha 27. května 2010.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Manuál pro editaci webu PCP
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Ústřední knihovna FSS MU
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Condeco stručná příručka Systém rezervace zasedacích místností
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Rezervační systém AK Kladno

Jak systém pracuje Systém pracuje na skriptu MRBS (Meeting Room Booking System) Je to rezervační systém, který je šířen „open GL“ licencí, čili je zadarmo a je upraven pro potřeby AK Kladno Systém pracuje na PHP skriptu a databáze je na MySQL AK Kladno. V systému je ochrana htaccess.

Jak systém pracuje Systém je nastaven tak,aby se samovolně aktualizoval v okně prohlížeče po cca 5-ti minutách Systém sám rozesílá informace o registracích a to zejména 1) dojde k nové rezervaci 2) dojde ke smazání rezervace 3) dojde k úpravě rezervace

Pro přihlášení klikněte zde První seznámení Pro přihlášení klikněte zde

Zde vyplňte své uživatelské jméno a heslo a stiskněte Přihlášení Zde vyplňte své uživatelské jméno a heslo a stiskněte Přihlásit se

Pokud budete přihlášeni, uvidíte toto Pokud by k přihlášení nedošlo, nebo chcete-li založit svůj účet, kontaktujte Administrátora

V seznamu členů najděte svůj účet a klikněte na upravit Změna hesla a E-mailu Klikněte zde V seznamu členů najděte svůj účet a klikněte na upravit

Sem dvakrát napište Nové heslo a klikněte na ANO Změna hesla a E-mailu Nahraďte stávající e-mail aktuálním. Nikdy ovšem neměňte přihlašovací jméno. Pokud jej změníte, systém Vám zakáže přístup Sem dvakrát napište Nové heslo a klikněte na ANO

Vytvoření rezervace letadla „Kalendář“ Z nabízených dnů (kalendář), vpravo nahoře klikněte na den, kdy chcete provézt rezervaci. Poté vyberte ve sloupečku požadovanou IMZ a klikněte do políčka, kdy má rezervace začít. Pokud je již někdo na požadovaném letadle zarezervovaný, pak Vám rezervace nepůjde provézt. Pro výběr času

Vypsání rezervace Do políčka Jméno napište své jméno. Do políčka Celkový popis napište dodatečné informace, jako počet cestujících, zamýšlenou činnost. Toto má důležitý význam pro případné přeplánování letadla, při vzniklé závadě. Vyberte, jak dlouho chcete mít letadlo zarezervované. Ponechte kolonku Obsazeno Stiskněte Odeslat

Náhled uskutečněné rezervace Klikněte na jméno

Náhled rezervace Pro upravení záznamu Pro smazání záznamu Z této obrazovky můžete záznam registrace upravit, nebo smazat Pro smazání záznamu

Další možnosti zobrazení letadla

Měsíční a týdenní rozložení kalendáře Na týdenní zobrazení letadla se dostanete kliknutím na IMZ a typ letadla Na měsíční zobrazení letadla se dostanete kliknutím na požadovaný měsíc v zápatí tabulky Zde si vyberte požadovaný měsíc, týden,….

Zde klikněte na zobrazení pro tisk

Děkuji za pozornost Michal Růžička