Skupinky Každý je vítán. Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Advertisements

Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009
DOBROVOLNICTVÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Vychovávejme srdcem Dona Boska, Heslo hlavního p ř edstaveného na rok 2008 k všestrannému rozvoji života mladých, zvlášt ě t ě ch nechudších a nejvíce.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Evangelizace PRO KAŽDÉHO. Proč evangelizace - Příkaz Písma (Mt 28:18-20, Mk 16:15-18, Sk 1:8) - Radost ze sdílení naděje.
Poslání, principy a metoda skautingu
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Proč je důležité studovat Principy
1 Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Nabídka ke spolupráci v oblasti metodiky škol a školských zařízení Přátelské setkání.
Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU? Porovnání provozů dílčích knihoven.
Psychopedie zabývá se klienty s mentální retardací, poruchami duševními (pervazivní vývojové poruchy, SPU a poruchy chování, schizofrenií, afektivními.
Vzdělávání pro budoucnost Délka trvání – 20 měsíců Místo realizace – Olomoucký kraj projekt realizovaný v Olomouckém kraji – vpb.cepac.cz.
21. října A.D. 2006P. Mgr. Martin Šmíd1 Formace trvalých jáhnů Diecéze ostravsko opavská Zpracováno podle dokumentu: ZÁKLADNÍ NORMY PRO FORMACI STÁLÝCH.
Diskuse Všeobecná pravidla Cílová skupina, pro kterou je diskuse určena? prostředí, uspořádání židlí, osvětlení, vhodná teplota nepřetahovat.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Povolání Leviho (Lk 5,27-32) 5:27 Pak vyšel a spatřil celníka jménem Levi, jak sedí v celnici, a řekl mu: Pojď za mnou." 28 Levi nechal všechno, vstal.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
„Vzdělávejte se pro růst
Kurzy Alfa – stručné představení
Cesta za poklady Božího království. Nabídka: - starosti - vzácné poklady.
Peníze jsou jazykem světa. Boží Slovo je překlad, který vede k Finanční svobodě.
Ve zdravém těle, zdravý duch … a ten je jen ve zdravé škole!!!
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
Vývoj vzdělávání a školství v krajích ČR Problémy a perspektivy středního školství Jan Kovařovic Seminář k projektu ESF Kvalita II Praha a Brno, 15. a.
„Umět a znát, abychom si v životě věděli rady“
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
1. Co se stalo před sto lety?
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Liturgie a společenství.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Motivace křesťanského jednání
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
© Elena Cristino Hlavní představený P. Pascual Chávez Villanueva.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Příprava k přijetí svátosti biřmování
Logopedická prevence v Olomouckém kraji CZ.1.07/1.2.27/ SCHOLA SERVIS – zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Příprava reformy - cíle a přínosy PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Politika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Mohelnice
Společenská odpovědnost v Rodinném pivovaru BERNARD
Tým ve kterém chtějí lidé být: 1. Tým kde je opravdový zájem jeden o druhého a)neste břemena jedni druhých b)modlete se za sebe c)věnuj pozornost.
Máš dost síly plavat proti proudu?
Ježíš.
Síť Mateřských center o.s.
Proč potřebujeme systém managementu ?
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
Bibličtí objevovatelé (Discovery Bible Study)
Transkript prezentace:

Skupinky Každý je vítán

Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ DŮVODY: -Při růstu společenství nad 70 osob už není možné vytvářet rodinné společenství, kde jedni nesou břemena druhých a znají se navzájem PASTORAČNÍ DŮVODY: -Základní způsob jak o vás chceme pastýřsky pečovat

4 pilíře skupinek

SPOLEČENSTVÍ -Prostředí přátelských vztahů, dávání i přijímání péče, 4 pilíře skupinek SLOVO UCTÍVÁNÍ SLUŽBA -Uvědomujeme si, že Bůh je naším nejdražším pokladem -Bůh zjevuje sám sebe skrze své slovo. Proto je studium Bible nenahraditelnou částí skupinek -Každý je povolán ke službě, poskytujeme příležitosti ke službě druhým, aby sloužili svými dary

Kroky k cíli

VEDOUCÍ -Chceme vytvořit podmínky pro nové vedoucí skupinek: - finanční podpora vzdělávání vedoucích - příprava studijních materiálů Kroky K cíli NOVÉ SKUPINKY -Chceme podpořit vznik nových skupinek osobní účastí…