Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 Webové stránky v dnešní době představují nejlevnější a nejúčinnější formu seriózní reklamy pro poradce!  Dejte o sobě vědět! A o tom, co umíte!  Možnost.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Cena v pojetí marketingu
Význam informací v podnikání
O FIRMĚ DATALIFE PROFESIONÁLNĚ spolupracujeme s těmi nejlepší finančními společnostmi na trhu jak u nás tak v zahraničí. společnost Datalife nabízí profesionální.
Základy financí 8. hodina.
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
Název firmy/nápadu Jméno a příjmení všech spolumajitelů firmy/nápadu
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Scope2 INDEX 1. Internet mktng and sales 2. Marketing Strategy 3. International M. 4. Tenders and public procurement 5. Q & A E-commerce (Elektronické.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Titulek Tvorba titulků a mezititulků. Význam titulků Podstatný prvek struktury textu – slouží k orientaci Utváří první dojem z textu Obsahuje klíčová.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Analýza konkurence.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR Význam podnikatelského záměru:  Podnikatel si ujasní: v čem bude podnikat kolik finančních prostředků bude potřebovat kde získá potřebné.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo n áměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_19_JAK.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jen málo lidí si uvědomuje, jak důležitá v podnikání je dobrá nálada a pozitivní atmosféra kolem Vás.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
Skupinové interview (Focus group)
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
P4 Analýza portfolia/ strategické plánování
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
MARKETINGOVÝ MIX.
Celkový a mezní produkt
Úvod do modelů hodnocení strategické pozice
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Marketing Základy a postupy..
Projekt diplomové práce Veronika Moláková. Tématem diplomové práce je „Návrh vybraného podnikatelského záměru“.
Hospodářský výsledek firmy Stanovení zisku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Karel Zíka. Dostupné z Metodického portálu.
Zahraniční obchod Význam, formy a členění. Obsah výkladu Význam zahraničního obchodu Formy zahraničního obchodu Členění zahraničního obchodu Otázky a.
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
STAŇ SE ČLENEM! STAŇ SE ČLENEM ODBORŮ To určitě! Mnoho dobrých důvodů proč se stát členem odborů.. Protože Tvoje práva jsou naše práce Přesčas y zadarm.
Změny devizového kurzu ČNB a vývoj mezd doc. Ing. Jaruše Krauseová, CSc.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Pouze pro společnost Microsoft a její partnery Použití příručky pro prodej zákazníkům ze sektoru SMB Vedle impozantního uvedení systému Windows 8 společností.
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
ZOBRAZIT TENTO SNÍMEK:
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Název společnosti Obchodní plán.
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Životní cyklus organizace
5 FIRMA A SPOTŘEBITEL.
Ing. Veronika Dostálková MBA
Prezentace obchodního plánu
Prezentace obchodního plánu
Marketing Základy a postupy..
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Transkript prezentace:

Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového a zkušeného odborníka za zády. Tato kniha obsahuje shrnuté problémy na jednom místě a nabízí jejich řešení.

Knihu napsal špičkový a zkušený odborník Roger Bennett a znikla v zemi, kde znají význam soukromého podnikání. V dnešním podnikatelském prostředí je životně důležité vědět, kam vlastně váš podnik směřuje, a také jasně vědět, že váš podnik přináší nejvyšší možné výnosy. Abyste mohli doopravdy odpovědět na tyto dvě otázky, znamená to udělat ještě pořádný kus práce.

Autor Roger Bennett radí:  Jak podnik revitalizovat.  Stanoví pravidla pro ohodnocení podniku a nalezení jeho slabin.  Přináší pozitivní strategie, jak rozšířit a zpestřit nabídku, jak vést reklamu, jak lépe umístit produkty na trhu a jak trhu systematicky rozumět.  Učí také, jak vybírat rychle a účinně pohledávky, jak prodávat, jak snižovat náklady a jak racionalizovat činnost zaměstnanců.

Také vás naučí ověřit si, že dosahované zisky odrážejí skutečnou hodnotu a výkon vašeho podniku. „Text knihy je srozumitelný a bez nesmyslného poučování, proto se velice dobře čte.“ Kniha „Přežije váš podnik?“ je napsána tak, aby vás naučila podívat se na váš podnik znovu, „od podlahy“, tedy s určitým odstupem.

Každá kapitola se věnuje jinému tématu a má jednoduchou a srozumitelnou strukturu. Na následujících snímcích je seznam kapitol a jejich obsah. V knize je mnoho dotazníků, s nimiž snadno vyhodnotíte situaci svého podniku ve všech pohledech a které vám pomohou rozhodnout o potřebných změnách.

Běžná cena 397 Kč Vaše cena 297 Kč Ušetříte 100 Kč Knihu Rogera Bennetta „Přežije Váš podnik?“ si můžete objednat se slevou v našem e-shopu: nebo em na adrese: