Automatické přetáčení PowerPoint 2008 Sponzor akce JOMAS s.r.o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015
Advertisements

Který se bude konat dne 30 dubna ve na Umrlčím vrchu.
Asociace bezpečnostních poradců a znalců, o.s.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Jako každoročně se i letos koná 30. dubna VELKÝ SLET ČARODĚJNIC.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Služby letecké dopravy
Vypracovala: Lucie Junková Valerie Horká Jan Dočkal
Vážení milovníci historie motorismu !
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Mobilní přepážky Letiště Praha - Ruzyně. Všeobecné podmínky Přepážky jsou umístěny v příletové hale, dle žádosti na Terminálu 1 nebo Terminálu 2, vždy.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Jazyková průprava Jazykové kurzy na ČVUT
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA Dne od 09:00 hod.
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 2042/2003 ze dne 20. listopadu 2003.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
tříletý učební obor – Číšník, servírka
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA SLEZSKÉ UNIVERZITY V OPAVĚ.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
5. téma:. Práce jako výrobní faktor  půda, práce, kapitál ( + know-how)  „Lidský kapitál“ (vzdělání + praxe = kvalifikace)  Státní politika zaměstnanosti.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
PŘIHLÁŠKA NA STŘEDNÍ ŠKOLU
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
Jak napsat odvolání.
CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_01_04 Zpracovala:Mgr. Petra Velebová Datum:20.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
2005. Paní zima, snad se s námi loučí, ledy na lužnici PRASKAJÍ A TAJÍ.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
SMĚRNICE pro kontrolu a postih dopingu ve sportu v ČR PhDr. Jaroslav Nekola Antidopingový výbor České republiky.
Který se bude konat dne 30 dubna ve na Havraním vrchu.
Všeobecný přehled Pracovní právo Mgr. Pavel PETR.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Rovnoměrný pohyb – test 1

STUDENT CUP SŽDC 2014 Sportovně-vzdělávací projekt II. ročník
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Ivana Francová, SOU Liběchov
ZŠ NEDVĚDOVA, OLOMOUC. 30. dubna 2013 jsme se u nás ve škole NEUČILI - ALE Č A R O V A L I !!!
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Jako každoročně se i letos koná 30. dubna VELKÝ SLET ČARODĚJNIC.
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Hasičský mustang SDH Viničné Šumice. Rozebírání původního…
Výuka 21. století Tvorba a implementace moderních způsobů výuky za podpory ICT a e-learningu.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Informace k novému SW, práce s elektronickou žádostí Michaela Hofštetrová Knotková.
Účinnosti nabyl ke dni 1. srpna 2016
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Pracovně právní vztahy
Vzorový návrh.
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Odbor komunikace – Oddělení Public Relations
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
Otáčení Země kolem své osy
Název akce (propagace)
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
P O Z V Á N K A NA NÁŠ CELOSTÁTNÍ SLET TAK LETÍME…
P O Z V Á N K A NA NÁŠ CELOSTÁTNÍ SLET TAK LETÍME…
Vatrtova konstanta Nikola Savljak Roman Nevím David Ketner Jakub Pauer
Transkript prezentace:

Automatické přetáčení PowerPoint 2008 Sponzor akce JOMAS s.r.o.

Blíží se nám doba, kdy bude zase jako vždy, pořádané party všech čarodějnic. Jelikož účast je pokaždé veliká, rozhodla jsem se Vám poslat přihlášku dříve. Tuto přihlášku máte v příloze v mejlíku a prosím o Vaše vyplnění..odeslání.. Doufám, že letové nářadí již chystáte, doporučuji nejstarší exponáty,moderní nářadí není vhodné.. V této době pozor na akci KRIŠTOF,pokuty jsou drahé... Možná pár pavouku jako úplatek by mohlo pomoci... Přeji pěkný start

zde odstřihnout (pokud možno nůžkami) Přihláška Vypište pokud možno hůlkovým písmem a odešlete po nejrychlejší sově na výše uvedenou adresu. Jméno a příjmení __ __________________________________ Přezdívka ________ Datum narození _____ Počet zubů ______ Počet očí _ Délka nosu ______ Rozchod v kolenou ________________ Výška _____ Pas _____ Prsa _____ Boky __ Umělé končetiny (název a počet) __ Naposledy koupána….. (přibližně století a důvod) Počet sov, koček, pavouků, ještěrek, hadů, ropuch apod. ___________________ ___________________________________________________________________________ Vlastnoruční klikyhák _______________________

Pozvánka na slet Vážená kolegyně, jako každý rok, tak i letos se bude konat 30. dubna Velký slet čarodějnic s mezinárodní účastí. Vzhledem k tomu, že jste jednou z nejkvalitnějších zástupkyň rodu Homo megeres obludus, zasíláme Vám pozvánku s dostatečným předstihem, neboť Vaše účast na Shromáždění, jako zvláště odporného exempláře, je velmi žádaná. Sraz je ve 20:00 hodin v prostoru Jakuba, přistávací plocha bude označena bílým pavoukem. Ve 20:30 hodin přiletí formace čarodějnic ze spřátelených zemí bývalého socialistického tábora. Účast elitních ježibab ze Západní Evropy a USA je sjednaná. Po slavnostním přivítání roj čarodějnic vzlétne v sevřeném tvaru nad Jindř.Hradcem, kde třikrát zakrouží. Poté zamíří k k restauraci U komína, kde ve 22:00 hodin proběhne volba Missis and Miss World čarodějnice. Váš zvláště odporný a smrdutý zjev, příšerná povaha i vystupování Vás jednoznačně řadí mezi horké favoritky s umístěním v první desítce. Jedná se o slavnostní a reprezentační příležitost. Vezměte si řádné promazané a naolejované koště s odrazovými skly, dle zákona O čarodějnictví č. 999/91 Sb. koště musí být nové a neometené. Mopy, smetáky a klekačky nejsou povoleny. Přímo ideální je koště od renomované firmy „NÁVNADA, NÁSTRAHA, PAST – Potkan a synové“. Vzhledem k předpokládanému létání v hejnech je nutné, abyste se dostavila ve střízlivém stavu. Během letu (tedy i přesunu na místo sletu) je nutno dodržovat předpisy platné pro přepravu na vnitrostátních linkách. Podle nových mezinárodních směrnic není již dovoleno děsit posádky letadel. Pojištění všech účastnic je zajištěno hromadnou pojistkou Odborového svazu čarodějnic c S pozdravem Letu zdar! Filoména létavá v.r. generální tajemnice výkonného výboru letecký dozor Jomas

Jaroslav Jordán vr.2008 Poradce Jiří Johan