Číslo 10/12 27.Října 2009 Naruto shippuden online ! Věci na naruto cosplay u nás v e-shopu!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hans Christian Andersen
Advertisements

Lidice.
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
TRHLINA Špatná zpráva s dobrým koncem
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Tým Robost uvádí prezentaci o potravinách
Život Ferdy Mravence.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Seznámení s animovaným seriálem
Integrita bezúhonnost
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Jmenuji se Michaela Petrová
Jan Ámos Komenský.
Kdo to byl William Shakespeare
Reality show, ktorá našla brata Výsledky sledovanosti
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
A ty, Betléme efratský, ačkoli jsi nejmenší mezi judskými rody, z tebe mi vzejde ten, jenž bude vládcem v Izraeli, jehož původ je odpradávna, ode dnů.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Katechetické centrum Olomouc, 2014
Sčítálek.
Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Autor: Mgr. Eliška Pitáková
VODA.
Rodina a vzory Existují kladné vzory pro dnešní rodinu?
Charlie Chaplin klik.
Prvního září 2004 se v severoosetském Beslanu zastavil život…
Jan Amos Komenský Materiál byl vytvořen v rámci projektu
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Němcová.1 Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ;
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Pár vtípků.
Božena Němcová (1820 – 1862).
Napsala a vytvořila: Madlenka
Božena Němcová Český realismus.
závislost na internetu
Nela Sováková, Johana Černá
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Marco Polo Milion Hana Kratochvílová, Veronika Němcová, HKS Bc.
Čím chci být ,až vyrostu.
Člověk a zdraví Vysvětlení pojmu ASERTIVITA
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
Czech club in Birmingham
Autor: Jan Rudolecký Třída: V.
Otien o Huru.
Otien o Huru.
Ježíš.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_03 Prokletí básníci
Příběhy našich sousedů
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
„Moudré ucho neposlouchá, co hloupá huba povídá.“
Něco, co mohou napsat jen děti
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

Číslo 10/12 27.Října 2009 Naruto shippuden online ! Věci na naruto cosplay u nás v e-shopu!

Obsah: Informace o webovkách……..3 Naruto prague club shop…….4 Naruto shippuden kde sledovat?..…………………….5 Kde koupit věci na Cosplay….6 Příběh-Naruto Uzumaki………7 Naruto Arena…………………..8 Techniky………………………..9 2

 Můžete hlasovat o vzhledu webovek a jak by mohli vypadat.Příště se chystáme na stránky vložit videa,ale díly shippudenu boužel ne!  Pište komentáře do fora jak by to chtělo zlepšit a jaké další rubriky chcete abychom napsali.

 Jesti chcete koupit nějaké kostýmy NARUTO pište do fora jake,ale nerucime za doruceni!  Jediné věci od

 Naruto shippuden můžete sledovat na A stahovat na

 Věci na cosplay můžete koupit buď na Nebo můžete si o (např.ˇplášť Akatsuki)napsat do fora na

 Jak ukaždý ví, tak Uzumaki Naruto je hlavním hrdinou seriálu Naruto. O Narutově narození či původu se ví velmi málo. Na začátku je uvedeno, že na Listovou vesnici (Konoha) útočil Devítiocasý liščí démon Kyuubi no Youko, kterého porazil Čtvrtý Hokage tak, že démona zapečetil do zrovna narozeného Naruta použitím techniky Fuuin Jutsu: Shiki Fuujin. Při tom musel obětovat svůj život. Naruto ve svém dětství o přítomnosti démona ve svém těle vůbec nevěděl. Naruto žil od narození sám, měl proto drsné dětství. Lidé z Listové ho právě kvůli Kyuubimu nesnáší. Čtvrtý Hokage chtěl, aby se k němu lidé chovali jako k hrdinovi, což se tedy nenaplnilo. Vesničané se mu vyhýbali a děti si ho nevšímaly. Naštěstí se Naruta ujal jeho učitel z Ninja akademie, Chuunin Umino Iruka. I přes to, že Irukovi vlastní rodiče zahynuli ve spárech Kyuubiho, tak Iruka neobviňuje Naruta za jejich smrt. Místo toho ho Iruka přijal skoro jako svého syna. Iruka se stal prvním člověkem, který Narutovi věřil. Naruto bere Iruku jako náhradu své rodiny. Po složení Geninské zkoušky je Naruto přiřazen do týmu 7, který vede Hatake Kakashi. Do tohoto týmu patří také Narutova oblíbenkyně Haruno Sakura a jeho rival Uchiha Sasuke. Narutova osobnost je opravdu zajímavá. Je velice lehkovážný a občas nemilosrdný vtipálek. Rozhodl se, že chce, aby ho celá vesnice znala. Proto je Naruto nazýván číslo jedna nejhlasitější ninja v Listové. Naruto je velice ambiciózní (ačkoli občas arogantní), není ale moc chytrý, měl nejhorší známky v závěrečné zkoušce na Ninja akademii. Jeho pokoj je plný misek od Ramenu (nudle). Žije svým snem, že se stane největším ninjou všech dob. To prohlašuje skoro neustále a nazývá to jako „svou cestu ninji“. Nejlepší ninja v Listové je Hokage, a proto Naruto sní o tom, že tohoto titulu jednou dosáhne. Spíš je tedy přesvědčen, že ho dosáhne. Naruto také chce, aby ho všichni kolem uznávali. Techniky Tajuu Kage Bunshin no Jutsu (multi stínový klon) Kage Bunshin no Jutsu (stínový klon) Rasengan Futon: Rasenshuriken Chou Chakra Rasengan Chou Odama Rasengan Odama Rasengan Rasen Rendan(dvojitý rasengan) Kuchiyose no Jutsu (přivolání - žáby) Oodama Rasengan (velký rasengan) Oiroke no Jutsu (sexy technika) Haremu no Jutsu (technika harem) Bunshin Kakatou Otoshi (kop patou pomocí klonu) Bunshin Taiatari (výbuch klonu) Sennen Goroshi (1000 let bolesti) Konbi Henge (kombinovaná přeměna – s Gamabuntou) Shihouhappou Shuriken (všesměrový shuriken) Uzumaki Naruto Rendan (Uzumaki Naruto kombo) Uzumaki Naruto Nisen Rendan (Uzumaki Naruto kombo, 2000 úderů) Bunshin no Jutsu (klon) Kawarimi no Jutsu (náhrada, přemístění) Henge no Jutsu (přeměna) Kakuremino no Jutsu (kabát neviditelnosti)rčitě Zbytek o Narutu Uzumaki na v rubrice Naruto Uzumaki

 Můžete hrát na Hra je v Angličtině Můžete požádat o přidání do našeho klanu Raitozuki.

Chidori-Raikiri Pečetě k vyvolání- 1.Vůl(ox)2.Zajíc(hare)3.Opice(monkey)

11. číslo vyjde ve čtvrtek 26.listopadu 2009