Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Seznámení s animovaným seriálem

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Seznámení s animovaným seriálem"— Transkript prezentace:

1 Seznámení s animovaným seriálem
NARUTO Seznámení s animovaným seriálem

2 Vesnice Listová - (Konoha) Písečná - (Suna) Kamenná - (Iwa)
Oblačná - (Kumo) Mlžná - (Kiri) Zvučná - (Oto) Vodopádová - (Taki) Deštná - (Ame) Travnatá - (Kusa)

3 Uzumaki Naruto Je lehkovážný a pěkný vtipálek. Je velice ambiciózní ale docela hloupý. Jeho sen je stát se Hokagem (Nejvyšší ninja v Listové). „Nic nevezmu zpět to je moje cesta ninji“. Tohle říká Naruto pokaždé když něco někomu slíbí.

4 Začínáme Po jeho narození byl uvnitř Naruta zapečetěn devítiocasý démon Kyuubi, který zaútočil na Listovou. Vesničané Naruta odsuzují kvůli jeho démonovi. Čtvrtý Hokage Narutův otec vesničanům říkal aby ho neodsuzovali kvůli tomu co má uvnitř ale kvůli tomu jaký je. Naruto po zkouškán na Genina (nejižší ninja) v kterých tak, tak uspěl začne plnit mise pro vesnici. Je ve 7. týmu se Sasukem, Sakurou v čele s mistrem Kakashim.

5 7. tým Uchiha Sasuke - Je to velký rival Naruta. Pochází z klanu Uchiha. Významný klan z Listové. Haruno Sakura – Naruto měl Sakuru velice rád ale ona si ho nevšímala a myslela si jaký je to hlupák. Hatake Kakashi - je Jounin dohlížející na 7. tým. Je vysoce kvalifikovaný ninja. Svoje levé oko skrývá pod ochrannou čelenkou.

6 Akatsuki Akatsuki je velice nebezpečná zločinecká organizace která hraje v seriálu také velkou roli. Členové: Deidara, Kisame, Pein, Hidan, Zetsu, Sasori, Itachi, Konan, Kakuzu, Tobi. Ale i tak je Naruto porazí v pokračování seriálu Naruto Shippuuden.

7 Naruto v Čechách I v Čechách má japonský animovaný seriál Naruto velké množství příznivců. Na jednu z mnoha českých internetových stránek Hokage.cz lidé zasílají své nazory, postřehy nebo obrázky co vytvořili.

8 Konec


Stáhnout ppt "Seznámení s animovaným seriálem"

Podobné prezentace


Reklamy Google