… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU 2014 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Daňové plánování při výstavbě nemovitostí Financování a výstavba nemovitostí s využitím zahraniční společnosti.
Advertisements

BioFish s.r.o. Horní Paseka
Mikroekonomie I Domácí produkt
Zpráva o stavu zemědělství za rok 2010 a aktuální situace v resortu.
Rovnovážný bod, rovnovážná cena
J. Tuzar1 PROFIL FIRMY J. Tuzar2 Historie - Tradice r zavedení výroby v POLDI Kladno a.s. –materiálová základna –znalost.
Zadání diplomové práce Kapacitní plánování výrobkových projektů.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
D) Produkční a nákladová funkce
Historické etapy vývoje managementu
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Kamikaze s.r.o. Zaměření Naše nabídky:  Tandemové seskoky  Akrobatické lety  Vyhlídkové lety balónem.
HRUBÝ DOMÁCÍ PRODUKT – 1. ukazatel úrovně ekonomiky
Investiční výdaje. Podstata I = výdaje na kapitálové statky a změna stavu zásob Rozdíl mezi I a Ip. Ip = plánované investice, to co firmy chtějí vynaložit.
Ing. Jiří Šilhán.  představuje komplex aplikačního a základního software, technických prostředků, podnikových procesů a personálních zdrojů určených.
TPK, spol. s r.o fúze dvou závodů
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Novinka „HELUZ FAMILY 2in1
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Motivační program.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MARKETING.
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
 Práce patří mezi výrobní faktory. Na trhu v roli poptávajícího vystupují firmy a v roli nabízejícího domácnosti. Pro většinu domácností představují.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
ABC, s.r.o. Na Okraji 6 Praha 10. Historie společnosti 1992 – založení společnosti 1992 – založení společnosti 1995 – sloučení se společností AB Real.
Význam sektoru obchodu v české ekonomice
Hospodaření s DM Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Nauka o podniku Bod zvratu.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Oděvní průmysl seminární práce Katka Štramberská Petr Řezníček.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Nauka o podniku Výroba.
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Dr. Frank Schadlich/ Ing.Jiří Petr
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Přednáška č. 5 Identifikace klíčových faktorů ovlivňujících výkonnost podniku.
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ Inovace v praxi Ing. Jiří Barták 30. září 2015, Plzeň.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI SDP října PARTNER DOPRAVNÍCH PODNIKŮ PARTNER VÝROBCŮ VOZIDEL PARTNER PRO VÁS.
8 EKONOMICKÝ RŮST, VÝKYVY VÝKONU EKONOMIKY. Základy ekonomie 2 Produkce a růst Životní úroveň závisí na schopnosti země produkovat statky a služby Z hlediska.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Business den Ruské federace 4. října 2016, Brno. 2 | Cílových zemí podpořeného financování Realizovaných obchodů Mld. CZK objemu podpořeného.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
Konzervárenská výroba
Budoucnost odborného školství
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Odpadové forum 2016 Rozbor měření emisí na polní fléře na termické depolymerizační jednotce Wastech Ing. Libor Baraňák.
„Jsme rovnocenní partneři“
M-traktory.
Strojírenský průmysl ČR 2.
Principy inovace.
Svět nanovláken.
Základy ekonomie Seminář 11..
„Koncept“ – Koncepce dalšího vzdělávání
Transkript prezentace:

… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU 2014 1

…S TĚMITO NOVINKAMI UPLYNULÉHO ROKU: 100 % vlastníkem Aircraft Industries, a.s. se stala společnost UGMK Každoročně navyšujeme počet našich zaměstnanců. Od minulého roku se opět navýšil o dalších 60 lidí na současných 933 zaměstnanců. Letos jsme dodali již 50. letoun z produkce firmy pod novým názvem Aircraft Industries, a.s. Modernizujeme náš produkt. Letos jsme dokončili zástavbu nové pohonné jednotky, která Vám přinese vyšší přidanou hodnotu.

Již realizované investice v minulých letech. V ROCE 2014 NÁS ČEKÁ: Další investice do modernizace výrobních technologií, produktu i do zvyšování kvalifikace našich zaměstnanců. Již realizované investice v minulých letech. Výroba16 letounů a v dalších letech plánovaná roční produkce až 30 letounů.

PF 2014 DĚKUJE ZA SPOLUPRÁCI V 2013 … a přeje mnoho úspěchů v novém roce