Program Software602 Form Filler

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Advertisements

Jakub Ježek 2IT Ubuntu. Co je Ubuntu?  Ubuntu je operační systém založený na kernelovém jádře a unixové struktuře  Je distribuován pod licencí GNU-GPL.
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Vizuální Systém Fotbal
Polycom® RealPresence® Desktop
Začátek prezentace Karolína Křížková & Petra Radličková Třída.Vll.A. Den Rok
SLUŽBY Architektura technologie.NET Jan Martinovič, FEI - Katedra Informatiky.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
Snímek 1 Virtual CloneDriveManažerská informatika OP381 Manažerská informatika 1 2OP482 Manažerská informatika 2 2OP483 Manažerská informatika 3.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Prezentace pro učitele jazyků Slovníky na www Slovník Verdict FREE PC Translator Vypracoval: Oldřich Sedláček Základní škola Moravské Budějovice, Havlíčkova.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Ekonomický informační system premieR - INSTALACE
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.17 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě OS WIN 7, 1. část Typ: DUM - kombinovaný Předmět: ICT.
Programování v prostředí Windows Mobile LEKCE ÚVOD 1 LEKCE č. 1; Karel Pavlík, FJFI - ČVUT, ©2007 Karel Pavlík
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Popis a ovládání Plocha I
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Systém a zabezpečení Windows update
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
BMW Z4 Interactive Wallpaper BMW Z4 Interaktivní tapeta. Průvodce instalací. BMW Z4 Interaktivní tapeta
Ovládací panely Programy.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Základy použití počítačů II Autor a hlavní přednášející předmětu: Doc. Ing. Mgr. Petr Klán, CSc. ( ) Kromě.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 Instalace Autor: Mgr. Aleš Kozák.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 2 Software Autor: Mgr. Aleš Kozák.
Sweet Home 3D Import 3D objektů.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Operační systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/21 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
WINDOWS Základní popis a údržba operačních systémů.
Postup stáhnutí a instalace programu ActivInspire legální cestou Prezentaci spustíte stisknutím klávesy F5.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Spuštění programu ve windows
Správce úloh = systémový nástroj Windows, pomocí kterého máte jednak možnost zobrazit spuštěné aplikace a procesory a ukončovat je -Dále jsou zde spuštěny.
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
PowerPoint.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
Odkaz na webové stránky města : ostrava
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Postup instalace - GALAXY
Transkript prezentace:

Program Software602 Form Filler Systémové požadavky: Před zahájením instalace se přesvědčte, že máte na cílovém počítači právo instalovat nové aplikace, tj. administrátorská práva, a že počítač, na který budete Software602 Form Filler instalovat, odpovídá systémovým požadavkům Software602 Form Filler: Operační systém:  Windows Vista (SP2)  Windows 7 (SP1)  Windows 8  Windows 8.1  Windows 10 Poznámka: Software602 Form Filler není možné instalovat a provozovat na Windows NT 4. Volné místo na HDD:  80 MB volného místa na HDD pro instalaci.

Instalace programu Software602 Form Filler 1) Stáhnout si instalační program Software602 Form Filler z internetu. POSTUP: www.602.cz -> Ke stažení Form Filler (úplně dole na stránce) ->Verze pro Windows -> STÁHNOUT (vybrat místo na PC) 2) Spustit instalační program.

Průběh instalace Zvolte jazyk Česky a klikněte na OK. Po spuštění instalačního programu vyberte jazyk pro danou instalaci, proběhne příprava instalace pro vybranou jazykovou lokalizaci. Zvolte jazyk Česky a klikněte na OK.                                           

Potvrďte uvítání kliknutím na tlačítko Další.

V dialogu „Licenční smlouva“ si přečtěte a potvrďte licenční ujednání. Souhlasím s podmínkami uvedenými v licenční smlouvě a klikněte na Další.

V dialogu „Cílová složka“ potvrďte nebo tlačítkem Změnit vyberte adresář, kam bude Software602 Form Filler nainstalován.

Zaškrtněte všechna pole pro asociaci přípon s programem Form Filler a pokračujte tlačítkem Další.

Klikněte na tlačítko Instalovat.

Instalace programu...

Můžete ponechat zaškrtlou volbu Spustit Software602 Form Filler, nebo ji odškrtnout, pokud si nepřejete program spustit. Klikněte na Dokončit.