OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projektový den - vaření
Advertisements

Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Popularizace technických oborů a řemesel prostřednictvím interaktivní výuky žáků OP vzdělávání.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y Houbová smaženice Porcí : 4 Doba přípravy : 35 min Použité suroviny: 800 g čerstvých hub | 1 ks cibule | 100.
ČACHOCHBILI (KUŘE NA CIBULCE A RAJČATECH) (Ciala) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
CorelDRAW – dodatky (19). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
PRVNÍ POMOC. Zdravotnický materiál lékárnička rukavice náplast.
Zoner Photo Studio – Editor I. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
Termika bublinové úlohy Mgr. Miroslava Bělochová Termika.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
Trigonometrie v praxi. Úkoly 1) Jaká je výška lampy? 2)Jaká je vzdálenost z fotbalového hřiště Realu Madrid na hřiště Manchestru United? 3) Od kterého.
MINUTKY ZE SKOPOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, skopová kýta,
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Práce s grafickým programem GIMP Co se všechno naučíme??? Tvorba.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
České Šetři, je dobré Školní statek Humpolec Fantazie h ladového a žíznivého malíře.
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu:Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
Algoritmizace a Vývojové diagramy. Zvětšovací Dryák do kotlíku postupně vhodíme najemno nakrájené sedmikráskové kořeny, oloupaný Scvrklofík, jednu krysí.
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Příprava drůbeže pečením
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie
Treska na konžský způsob
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁKYPY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nákypy, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky Autor:
Technika obsluhy – Příprava míchaných nápojů
Dělení mnohočlenů mnohočlenem
DUM - Digitální Učební Materiál
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Přesnídávkové polévky
Lité těsto.
Obvody a obsahy rovinných obrazců 3.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU
Rybolov od udice na talíř
Soustava rovnic Karel Mudra.
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Vážení rodiče, přiblížil se termín plaveckého výcviku dětí naší
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Název prezentace (DUMu): Mocninná funkce – řešené příklady
Dřevěný žebřík CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_18
„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B
Donuty.
Příprava na 1. čtvrtletní písemnou práci
Druhy zeleniny VY_32_INOVACE_18
Rybářská kuchařka 537 receptů.
Kuchařské repetorium 3. ročník – kuchař
-charakteristika -tepelné úpravy
RECEPTY na talíři BŮČEK.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
VY_32_Inovace_2.2.7 Zelenina
Baba ghanoush (Alan) 09/04/15 | Recept | Sýrie
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
VY_52_INOVACE_16_01_první pomoc krvácení
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Úprava fotografie – ostatní efekty
směsi roztoky Slovní úlohy o směsích Výkladová úloha Řešené příklady
Technika obsluhy – ozdoby míchaných nápojů
Rovnoměrný pohyb po kružnici
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Transkript prezentace:

OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ KOLENO PRO ZDRAVÍ OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ 23.11.2007

BUDEME POTŘEBOVAT TŘI VĚTŠÍ CIBULE

DVĚ HLAVIČKY ČESNEKU

TROCHU KMÍNU

PŘIMĚŘENĚ SOLI

A KYSANÉ ZELÍ

CIBULI NAHRUBO NAKRÁJÍME

POLOVIČKU NASYPEME A ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE

ČESNEK VYLOUPEME

POKRÁJÍME A MÍRNĚ ROZETŘEME

TEĎ K SAMOTNÉ PŘÍPRAVĚ KOLEN

KOLENA NAŘEŽEME

PROSOLÍME

VPRAVÍME DO NICH ČESNEK

A ULOŽÍME JE DO PEKÁČE NA CIBULI

VYDATNĚ JE POSYPEME KMÍNEM

DOSYPEME ZBYTEK CIBULE

A PODLIJEME 4 dcl VODY

PŘEDEHŘEJEME SI TROUBU NA 190°C

A CELÉ TO PŘIKOLOPENÉ PEČEME 1h 30min

PAK PEČEME ODKLOPENÉ JEŠTĚ 30 min

PO UPEČENÍ KOLENA VYJMEME A DO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ

KOLENA POLOŽÍME NA ZELÍ DRUHOU STRANOU

A ODKLOPENÉ DOPEČEME DALŠÍCH 30 min

DOBROU CHUŤ 3 VĚTŠÍ CIBULE 2 HLAVIČKY ČESNEKU SŮL KMÍN KYSANÉ ZELÍ CIBULI NAKRÁJÍME A POLOVIČKU ROZPROSTŘEME DO PEKÁČE. ČESNEK DROBNĚ NAKRÁJÍME. KOLENA NAŘEŽEME, PROSOLÍME A VPRAVÍME DO NICH A NA NĚ ČESNEK DOBROU CHUŤ POLOŽÍME JE DO PEKÁČE, ZASYPEME KMÍNEM A ZBYTKEM CIBULE. PEČEME PŘIKLOPENÉ ASI 1,5 HODINY V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ NA 190°C, PAK KOLENA ODKLOPÍME A PEČEME DALŠÍCH 30MIN KOLENA VYNDÁME, NA DNO PEKÁČE DÁME SCEZENÉ KYSANÉ ZELÍ A KOLENA NA NĚJ OBRÁCENĚ POLOŽÍME. PAK UŽ JE JEN 30 MIN ODKLOPENÉ DOPEČEME A SERVÍRUJEME