Představení metody Open Space Technology

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V RODINĚ, V RODINNÉM ŽIVOTĚ jsou uspokojovány psychické potřeby dítěte (ale také rodičů): 1. přísun podnětů 2. smysluplný svět 3. životní jistota 4. vlastní.
Advertisements

Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Spolupráce Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Karviné s poskytovateli sociálních služeb.
M.C.TRITON, spol. s r.o. „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Právní řád ČR a právní ochrana občanů N á zev sady: Výuka občanské nauky.
Plánování sociálních služeb a transformace aneb Systémově, společně a statečně Šárka Hlisnikovská Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Učení ducha v praktickém životě. Učení ducha je praxe vlastních myšlenek, citů a činů Učení ducha znamená učit se správně utvářet své myšlenky a city.
PŘEHLED ZAJÍMAVOSTÍ Z KONFERENCE INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2013 Mgr. Tomáš Lechner, VŠE v Praze.
Německý jazyk Vánoce Online diskuse k virtuální hospitaci – Gymnázium F. X. Šaldy, Liberec Vyučující: Mgr. Renata Šípová Expert: Mgr. Jana.
1 Koordinátor S 1 Příprava vedoucích pracovníků a koordinátorů středních odborných škol na tvorbu a realizaci ŠVP.
Insolvenční řízení v ČR Zmar nebo nová šance?. Uspokojení věřitelů: World Bank65 % (údaj z dotazníkové akce) Reálná data ,4 % Co víme o insolvenčních.
Moje představa o koordinované rehabilitaci Bc. Václav KRÁSA Předseda NRZP ČR.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj Lektorské dovednosti I. Komunikace v NNO.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
E-NEBEZPEČÍ PRO UČITELE Nebezpečné komunikační jevy pro učitele se zaměřením na kyberšikanu, kyberstalking, kybergrooming a další sociálně-patologické.
FINANČNÍ DOPAD OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE SPOLEČNOSTI AVIRE S.R.O. Autor diplomové práce:Bc. Monika Budovičová Vedoucí diplomové práce:doc. Ing.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ ČESKÉ BUDĚJOVICE ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autor bakalářské práce: Jitka Macháčková Vedoucí bakalářské práce: Ing.
Návraty žen do práce očima zaměstnavatelů
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Procesní management v oddělení logistiky
Neformální řešení konfliktů prostřednictvím dialogu v oblasti ŽP
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Veřejná správa, Regionální rozvoj Litoměřice Jan Jůna 2012
Řízení kolektivu. Řízení kolektivu Aby podřízení pracovali dobře, musí být splněny tyto podmínky: schopnosti podřízených pracovní podmínky motivace.
VYŽIVOVACÍ POVINNOST DĚTÍ K RODIČŮM
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_04_DÝCHACÍ SOUSTAVA
Pracovní porada Pracovní list.
Náměty pro činnost Národního fóra
Pracovní porada Pracovní list.
Ing. Lenka Bombera Piskačová
Přístupový systém aneb kontrola vstupů
Rozdíly mezi lidmi jsou přirozené
JUDr. Věra Honusková, Ph. D., KMP, PPP
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
VIKMA05 Organizace znalostí
Ekonomika malých a středních podniků
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
DUM II. / 6. lidské tělo Bc. Zdeněk Klíma.
Úvodní a seznamovací hry
Rešerše.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_108_M6
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Aktuální informace o stavu
Má země Česká republika.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti  
Pořadí obrázků – domeček
Etická výchova – cesta a naděje pro budoucí generace
Joomla! - dynamický web Zdeněk Beneš
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
EKONOMICKÝ RŮST, VÝKYVY VÝKONU EKONOMIKY
KTV Pržno Červenec 2018.
Dobrovolnictví v komunitě jako cesta k sociální soudržnosti
Dobré jméno otevírá dveře budoucnosti
Věcné učení První pomoc
NNO a dobrovolnictví „Pomáháme těm co pomáhají… “ Jiří Tošner
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti
ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti
Microsoft Education education.microsoft.com.
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Pořadí obrázků – auto Postup práce:
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde je.
Transkript prezentace:

Představení metody Open Space Technology Cesta a život partnerství ve 21. století Cyklus konferencí pořádaných AMRP ČR a CSS Praha v roce 2019 1. konference Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Představení metody Open Space Technology Darina Skokanová manželský a rodinný poradce Přerov prezidentka AMRP ČR Praha, 12. 2. 2019

Osnova Představení metody Předpoklady práce Hlavní pravidla Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Osnova Představení metody Předpoklady práce Hlavní pravidla Pravidlo hlasování nohama Cíl

Představení metody Začneme všichni Každý může navrhnout dílčí téma Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Představení metody Začneme všichni Každý může navrhnout dílčí téma Vybereme daný počet témat Každý si vybere téma, které ho zajímá a zapíše se do příslušné skupiny Rozejdeme se po skupinách podle zvolených témat Autor tématu bude facilitátor své skupiny Diskuse bude probíhat ve skupinách, každá skupina zapíše výstupy Sejdeme se všichni v určený čas Každá skupina přestaví všem své výstupy (závěry)

Předpoklady práce Motivovanost a zájem Dobrovolnost a energie Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Předpoklady práce Motivovanost a zájem Dobrovolnost a energie Otevřenost Svoboda - znalosti, osobní zkušenosti, ale především srdce

Hlavní pravidla Všichni jsme na správném místě se správnými lidmi Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Hlavní pravidla Všichni jsme na správném místě se správnými lidmi Cokoli se má stát, stane se Cokoli chci říct, bude přijato Začali jsme ve správný čas Když je hotovo, můžeme skončit Hlasování nohama

Pravidlo hlasování nohama Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Pravidlo hlasování nohama Vyberte si, co vás nejvíc zajímá Můžete kdykoli odejít do jiné skupiny Role, kterou můžete mít: - účastník - turista - motýl

Cíle Diskutovat zajímavá podtémata vztahující se k hlavnímu tématu Partnerství a manželství aneb Je manželství stále atraktivní? Cíle Diskutovat zajímavá podtémata vztahující se k hlavnímu tématu Přinášet různé odborné a hlavně osobní pohledy Přinášet nové a originální nápady, vize Sdílet zkušenosti a názory Poskytnout čas, prostor a svobodu