Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti"— Transkript prezentace:

1 ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti
CÍL: Dokázat propojit teoretické znalosti z výuky a studia odborné literatury s praktickou zkušeností. Získat zkušenost pro psaní a obhajobu absolventské práce.

2 ROČNÍKOVÁ PRÁCE FORMÁLNÍ NÁLEŽITOSTI PRÁCE: Viz „Průvodce studenta“
Rozsah: 8 – 15 NS (14 400 – znaků včetně mezer) Do rozsahu se nepočítá anotace, klíčová slova, obsah, seznam literatury a přílohy Přílohy se číslují zvlášť Citování dle normy Přímé a nepřímé citace (hranice citací, sekundární citace, …)

3 ROČNÍKOVÁ PRÁCE PRÁCE MUSÍ OBSAHOVAT: Anotaci Klíčová slova Obsah
Úvod, včetně formulace cíle práce. Vlastní část práce, která bude členěna do kapitol, resp. podkapitol. Tato část práce představuje vlastní zpracování zvoleného tématu a cílů práce. Shrnutí (zde autor vyhodnotí poznatky, zkušenosti a závěry, ke kterým dospěl) Závěr (zde autor zhodnotí, zda dosáhl cílů práce) Seznam literatury

4 ROČNÍKOVÁ PRÁCE Do konce roku ( ) musí každý absolvovat individuální konzultaci s učitelem své seminární skupiny, na kterou přinese : Téma práce Cíl práce Osnovu Rešerši (seznam literatury k tématu)

5 ROČNÍKOVÁ PRÁCE Termín odevzdání:
17. března do odevzdávárny (kombinované studium) 31. března (prezenční studium) Práce bude hodnocena písemnými posudky dvou hodnotitelů (vedoucí skupiny + oponent z jiné skupiny) Student následně absolvuje obhajobu . Pokud posudky doporučí práci přepracovat, student přepracovanou verzi odevzdá znovu svému vedoucímu skupiny.

6 ROČNÍKOVÁ PRÁCE OBHAJOBA PRÁCE:
Představení tématu a cíle práce + způsob jeho dosažení. Obhajoba (reakce) na posudky hodnotitelů.  ZÁPOČET


Stáhnout ppt "ROČNÍKOVÁ PRÁCE Dokázat propojit teoretické znalosti"

Podobné prezentace


Reklamy Google