OBZORY V této prezentaci bych vám chtěla představit naši hru v projektu EnviGame: „NAŠE OBEC - MOST“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obzory V této prezentaci vás seznámíme s prvnímy šesti levely:Naše obec.
Advertisements

OBZORY Tato prezentace vy Vás měla seznámit s levely ze hry ENVIGAME.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry:Naše obec.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: Mgr. Libor Hrbek Název : VY_32_INOVACE_8A03Z6-8_Rusko - lidé a hospodářství.
Učebnice: Český jazyk v kostce, str. 18 a další. je-li součástí názvu další vlastní jméno, zachovává si rovněž své velké písmeno Spolková republika Německo,
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Marketing. nástroje marketingu mix 5P product – produkt product – produkt price – cena (prodej) price – cena (prodej) place – distribuce (pozice) place.
Ing.Lenka bombera piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_EKO40 Název školy.
Vyhodnocení chodu NO x na dvou stanovištích měřící sítě v Brně za období Vedoucí práce: Ing. Jan Svoboda, CSc. Vypracoval: Miloš Veselý.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_10_ Lidská práva Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ing. Petr Bačík, Ph.D..  Pohledávky za upsaný vlastní kapitál  Stálá aktiva  dlouhodobý nehmotný majetek  dlouhodobý hmotný majetek  dlouhodobý.
PETR BEZRUČ SELFIE ZPRACOVALY: RENÁTA FIALOVÁ A VERONIKA DAMKOVÁ.
SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. Dělíme na: Primární sektor (těžba nerostných surovin, zemědělství, lesní a vodní hospodářství, rybolov) Sekundární sektor (průmysl,
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_3001_LICHVA Téma: Pojem _ LICHVÁŘSKÉ PRAKTIKY Číslo projektu:
E KOLOGIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_19_Ekologie Téma: Člověk a příroda Číslo.
Hospodaření a tvorba ceny Výchova k občanství 7. ročník.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
„DESATERO “ ZÁSAD BEZPEČNÉ PRÁCE V POTRAVINÁŘSTVÍ II.
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – POHRANIČNÍ POHOŘÍ, PODNEBÍ
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Výzkum veřejného mínění v otázce výstavby obchodního centra
NÁZEV: VY_32_INOVACE_26_03_Z9_Skála
Tomáš Prejzek ZŠ T. Stolzové Kostelec nad Labem Leden 2012
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Marketingové nástroje
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Historie obyvatelstva obce Přívozec
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Ing.Lenka Bombera Piskačová
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Znečištění ovzduší Obr. 1
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – POHRANIČNÍ POHOŘÍ, PODNEBÍ
Krajina kolem nás Člověk a krajina.
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
zpracovaný v rámci projektu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org.
Rešerše.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 7_02
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_27-01
Majetek podniku - Aktiva
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
Chytrá řešení od společnosti E.ON
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Pojištění českého exportu do ZEMÍ SNS
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Pracovní výchova – dívky 9.tř. Prezentace č. 18
VY_52_INOVACE_I–04–05 Název a adresa školy:
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
REGIONY ČESKÉ REPUBLIKY
Infokanál Obce Březnice
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vodní autobusy a vodní taxi
PŘÍRODNÍ POMĚRY ČR – ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Transkript prezentace:

OBZORY V této prezentaci bych vám chtěla představit naši hru v projektu EnviGame: „NAŠE OBEC - MOST“

Příroda v ulicích Úkolem tohoto levelu bylo hledat názvy ulic,které vznikly z přírodního zdroje. Vybrali jsme si ulici Pod studánkou,která se nachází kousek pod Resslem.Název této ulice spočívá v tom že je tam stará studánka.

Výlet do minulosti V tomto úkolu jsme se vydali do minulosti a pátrali jsme po různých stavbách. Např: historické, kulturní, sportovní, rekreační, vzdělávací, dopravní, poskytování služeb a umělecké. Např. Historická stavba viz. foto Magistr Edward Kelly- učitel 1582- stupuje pod jméno TABOT Historikové jsme domívajá že ve skutečnosti to byl tajný agent AlžbětyI.

Doprava v ulicích V tomto úkolu jsme pozorovali rušnost dopravy v ulicích. Ulice SNP Osobní- 55 Firemní- 11 Dodávky- 4 Mhd- 2 Jiné- 1

Lidský druh Cílem tohoto úkolu bylo zjistit způsob dopravy žáků do škol a zpět. Autobus- 8 Automibil- 12 Pěšky- 3 Jiné- 1

Emise V tomto úkolu jsme zjistili co jsou to emise a čím škodí životnímu prostředí. Emise jsou látky vypuštěné do ovzduší během výrobního procesu, kterými může být např.:komin průmyslové továrny do atmosféry.

Místo a doprava Na tuto práci jsme měli celý den.Chodili jsme po škole a zjištovali jsme jak je naše škola úsporná.Jak se u nás na škole třídí odpad,čím se tady topí,jak máme úspornou elektriku...