Školní řád a pokyny pro 3. ročník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Šablona č.: III/2 Sada č.: 2 Datum vytvoření: Datum ověření: Pro ročník: sedmý Vzdělávací.
Advertisements

Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
ASERTIVITA Alena Krákorová. Asertivita základy asertivního chování základní asertivní způsoby jednání asertivita DESATERO asertivita a obtížný klient.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test.
Pojem a význam práva Souhrn norem, stanovených uznaných státem k dosažení určitých společenských účelů, jejichž zachování je vynucováno státní mocí Objektivní.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Eva Cigániková AUTOR: Mgr. Eva Cigániková VY_32_INOVACE_OV,8,9_01_PRÁVO.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Bezpečné prostředí ve škole dobré vztahy mezi dětmi.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_03 Název materiáluKalkulačka.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU : Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU : CZ.1.07/1.4.00/
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Mgr. Michal Oblouk.  chceme-li žít ve společnosti, musíme přijmout předem stanovená pravidla, která vymezují hranice lidského soužití  rozlišujeme 3.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_23_BEZPEČNOST PRÁCE TÉMA: BEZPEČNOST PRÁCE ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
„DESATERO “ ZÁSAD BEZPEČNÉ PRÁCE V POTRAVINÁŘSTVÍ II.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_VYCHOVA_A_KOMUNIKACE_TELEFONOVANI_MOBIL_PR EZENTACE_14 Název školyStřední.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu Slovní úlohy - Vennovy.
Šikana.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
DOPRAVNÍ VÝCHOVA STEZKY PRO CHODCE STEZKY PRO CHODCE A CYKLISTY
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
EVIDENCE DOCHÁZKY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Plánování ve školní tělesné výchově
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Pravidla počítačové učebny
ŘÁD POČÍTAČOVÉ UČEBNY VY_32_INOVACE_01
Úmluva o právech dítěte Listina základních práv a svobod Další zákony
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_00_DISKUSE Výchova.
Didaktické zásady Literatura:
Obvody a obsahy rovinných obrazců 3.
Název projektu: Moderní škola
Ošetřování textilních výrobků
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ÚVOD - ETIKETA Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
VY_32_INOVACE_EV_8A_14M Škola: Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Využívání informačních a komunikačních technologií, etická.
Individuálně vzdělávací plán
Umím se chovat ve škole NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62
Diagnostika chování Vrstevnické sítě vztahy, interakce kontrolní list
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola, Teplice
Název projektu: Moderní škola
Chráníme přírodu Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_19_CHRÁNÍME PŘÍRODU_HULEJOVÁ Člověk a jeho.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí n. M., Kollárova 1045
Střední škola obchodně technická s. r. o.
PRÁVA A POVINNOSTI RODIČŮ
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
ŠKOLNÍ ŘÁD JAKO ŽÁCI ČTVRTÉHO ROČNÍKU BYCHOM UŽ MĚLI VĚDĚT , JAK SE VE ŠKOLE A MIMO ŠKOLU CHOVAT ZOPAKUJEME SI ZÁSADY SPRÁVNÉHO CHOVÁNÍ.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost (Výchova k občanství)
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Transkript prezentace:

Školní řád a pokyny pro 3. ročník Tento školní řád a pokyny týkající se výuky a chování ve škole je platný pro následující školní rok.

Pravidla chování v učebně Berte ohledy na své spolužáky a buďte k ním milí. Pozorně poslouchejte pokyny a dodržujte je. Nikomu neubližujte. Nerušte při práci ostatní spolužáky. Při práci a hrách dodržujte bezpečnost. Když se chcete na něco zeptat, přihlaste se. Pokud mluví někdo jiný, nepřerušujte ho. Nenoste si do vyučování hračky a žvýkačku.

Pravidla chování na chodbách Dodržujte školní řád. Neničte školní majetek. Na chodbách, toaletách a ve frontách se chovejte tiše. Neběhejte po chodbách. Řaďte se do front a držte se po pravé straně chodby. Noste u sebe vždy školní legitimaci.

Pravidla chování při obědě Řaďte se do fronty a počkejte, než budete obslouženi. S jídlem si nehrajte. Než odejdete od stolu, ukliďte jej po sobě. Po jídelně neběhejte. Neodnášejte jídlo z jídelny.

Slib Se spolužáky a učiteli se budu snažit vycházet co nejlépe. K ostatním se budu chovat přátelsky. Ke svým spolužákům budu přívětivý: Nebudu je shazovat, zesměšňovat nebo šikanovat. Budu se střídat a dělit s ostatními. Budu brát ohled na cizí majetek.

Vyjádření souhlasu Přečetl jsem si školní řád a budu jej dodržovat. ____________________________ Jméno a podpis studenta