Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga."— Transkript prezentace:

1 Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga Koutná Název : VY_12_INOVACE_11_PřVl_znečišťování a ochrana ovzduší pracovní listy Téma: znečišťování a ochrana ovzduší pracovní listy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Datum tvorby:

2 Anotace a metodický pokyn
Materiál vhodný pro 5. třídu ZŠP. Využitelný pro práci s interaktivní tabulí. Žáci pracují na IT a zároveň mají před sebou pracovní listy a text prezentace „Znečišťování a ochrana ovzduší prezentace“ v tištěné podobě. Po přečtení prezentace žáci odpovídají na položené otázky v pracovních listech. Důraz je kladen na čtení s porozuměním a orientaci v textu.

3 Umíš odpovědět na následující otázky?
Abychom mohli zdravě žít, jaký potřebujeme vzduch? Vyjmenuj, které věci vzduch znečišťují? Víš, čemu znečištěné ovzduší škodí? Jak můžeme bránit znečišťování ovzduší? Kde se nám díky většímu množství kyslíku nejlépe dýchá?

4 Zamysli se a uveď, co, kdo a kde ve tvém okolí nejvíce znečišťuje ovzduší. Navrhni, jak by se tomu dalo zabránit:

5 Použité zdroje Vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace 411 15 Třebívlice Autor: Olga."

Podobné prezentace


Reklamy Google