Zimní sportovní areály

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Kristýna Rekreační a sportovní areál Hrádek nad Nisou
Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
SPORT – Spišská Nová Ves
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Výstavba sportovního areálu 20
Bruslařský klub Mladá Boleslav patří mezi nejstarší hokejové kluby v ČR, v roce 1908 se stal jedním ze 12 zakládajících členů Českého hokejového.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
Multimediální svět Projekt SIPVZ 2006
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Byla největším německým nacistickým koncentračním a vyhlazovacím táborem založeným během druhé světové války v Němci okupovaném Polsku.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
PROJEKT Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Multifunkční rekreační centrum Čenkovice Prezentace projektu Prosinec 2006 L&P plus, spol. s r.o.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Přestavba zimního stadionu LHK Jestřábi Prostějov
Moje oblíbené místo O P A V.
Zlínský kraj Přírodní poměry
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Nabídka reklamních ploch
Plzeňský kraj 14. –
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
DomůTýmyZápasyNápověda Výsledky: Slavia - Plzeň0:1 (0:1) Hradec Králové - České Budějovice0:1 (0:0) Jihlava - Jablonec0:1 (0:0) Sigma Olomouc - Příbram6:1.
Pozděchov je obec v okrese Vsetín Zlínského kraje. Má 585 obyvatel
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
Lyžařské středisko HINTERTUX
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Vsetín Město ve kterém žiji
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Rybníky a rybníkářství
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Lomnice nad Popelkou Liberec Lomnice nad Popelkou Představení města Lomnice a památky Program regenerace Lomnické zkušenosti.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
ZIMNÍ STADION JIHLAVA REKONSTRUKCE. KOORDINAČNÍ SITUACE.
VÝZNAMNÁ HISTORICKÁ, KULTURNÍ, SPORTOVNÍ OSOBNOST POCHÁZEJICÍ ZE SLOVÁCKA.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Rozhledny na Slovácku. Rozhledna Travičná Rozhledna leží v nadmořské výšce 380 m.n.m. Vyhlídková plošina se nachází ve výšce 33,6m nad zemí. Z Tvarožné.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
CHŘIBY Základní informace: Nejvyšší bod: Brdo – 587 m. n. m.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Rekreační zařízení Merkur – Tvarožná Lhota
Baťův kanál Karolína Žujová IX.B 2016/17.
Prezentace projektů, KD U Boudů
Č e s k á r e p u b l i k a Jak se jmenuje žlutě označená oblast České republiky?
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Zimní olympijské hry Klikej.
Kapacity extraligových hokejových stadionů. 14. ŠKO-ENERGO ARÉNA (BK Mladá Boleslav) 4200 míst.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Zimní sportovní areály Filip Nezval

Zimní sportovní areály Slovácko Na území slovácka se vyskytuje velká spousta zimních sportovních areálů Ať jsou to například lyžařské areály (Ski areál Filipov, Ski areál Stupava, Ski areál Mendl) Nebo zimní stadiony (Uheský Ostroh, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Hodonín)

Ski areál Filipov Lyžařský areál Filipov se rozprostírá v prostředí Bílých Karpat v nadmořské výšce 430 metrů Nachází se hned za obcí Javorník u Velké nad Veličkou Areál je vhodný pro začátečníky, ale i pokročilé lyžaře Hlavní sjezdovka je dlouhá 550 metrů, tréninková a dětská sjezdovka potom metrů 80 Přepravu návštěvníků zajišťují tři vleky o celkové kapacitě 1750 osob za hodinu

Ski areál Filipov

Ski areál Mendl Lyžařský areál Mendl se nachazí v nadmořské výšce 350 metrů, v blízkosti obce Břestek Dostupnost parkovací plochy pro cca 200 automobilů Možné ubytování v chatách vzdálených od sjezdovky okolo 400 metrů

Ski areál Mendl

Ski areál Stupava Areál je snadno dostupný  od mezinárodní silnice E50 (asi 500 m) Funguje od roku 2001 Nadmořská výška okolo 400 metrů Nachází se v srdci Chřibů, v Buchlovských horách Přepravní kapacita střediska je 2500 osob za hodinu Délka hlavní osvětlené a pravidelně zasněžované sjezdovky je 500 metrů

Ski areál Stupava Lyžařský areál nabízí 3 vleky vhodné pro začínající i pokročilé lyžaře a dětské lano, které je zdarma.  V areálu naleznete  půjčovnu, kvalitní servis, lyžařskou a snowboardovou školu, rychlé občerstvení i restauraci

Zimní stadion Uhrerský Ostroh Počátkem minulého století i do Uherského Ostrohu dorazil tehdy moderní zimní sport – bruslení a hokej V období roku 1922-23 mladí studenti obchodní akademie začali připravovat založení hokejového klubu Hrálo a bruslilo se dle nejlepších podmínek na řece Moravě, na rybnících Okasovo, Černovo a Radovo

Zimní stadion Uhrerský Ostroh 1934 – SK Viktoria Uh.Ostroh připravena k zápasu za Černovým 1937 – kluziště na sokolském hřišti u školy – dnes zimní stadion, věhlas ostrožských hokejistů lákal početné diváctvo 1942 – v období 2. světové války se hrálo na hřišti Na zámecké V roce 1950 byla zpracovaná první projektová dokumentace „výstavby umělé ledové plochy“

Zimní stadion Uherský Ostroh 1973 – 1977 výstavba umělé ledové plochy V roce 2001 byla provedena  nákladem 6,5 mil. Kč rekonstrukce strojovny chlazení, včetně nové plochy Srpen 2005 – zahájeny práce na zastřešení ledové plochy Prosinec 2005 – zastřešená ledová plocha včetně  nové tribuny 2011 dokončny veškeré upravy do dnešní podoby „Do dnešní podoby“

Zimní stadion Uherské Hradiště Zimní stadion je součástí sportovních areálů města Uherské Hradiště, nacházející se v bezprostřední blízkosti krytého plaveckého bazénu s koupalištěm, sportovní haly, atletického a fotbalového stadionu (FC Slovácko) Byl postaven v roce 1972 a nyní má kapacitu 2400 diváků Zimní stadion je majetkem města Uherské Hradiště Vyskytuje se zde hokejový tým HC UH (všechny ročníkové kategorie) činnost oddílů krasobruslení Radim Bičánek Ottawa senators, Chicago blackhawks, Columbus blue jackets, spousta extraligových týmů, Kometa Brno, Dukla Jihlava Jaroslav Balaštík Columbus blue jackets, zlín, Liberec, Mladá Boleslav

Zimní stadion Hodonín Též, zimní stadion Václava Nedomanského Sportovní hokejový klub, neboli SHK Hodonín, je hokejovým klubem, který volně navazuje na tradici ledního hokeje ve městě Hodonínský zimní stadion leží v samém centru města Marek Růžička Oceláři Třinec

Zimní stadion Uherský Brod Zimní stadion poskytuje své služby především hokejovému oddílu HC Uherský Brod, krasobruslařskému klubu a široké veřejnosti z regionu Stadion má kapacitu 2500 osob stání, 700 osob sezení Marek Růžička Oceláři Třinec

Zdroje http://www.delfinub.cz/index.php/zimni-stadion/zimni-stadion http://www.stupava.cz/ http://www.svah.brestek.cz/ http://www.ceske-sjezdovky.cz/stredisko/93_filipov.html http://www.hokejostroh.cz/index.php/zimni-stadion/historie- zimniho-stadionu http://www.sportoviste-uh.cz/zimni-stadion http://www.teza-hodonin.cz/zimni-stadion Marek Růžička Oceláři Třinec

Zdroje https://www.google.cz/imghp?hl=cs https://cs.wikipedia.org/wiki/Marek_R%C5%AF%C5%BEi%C4%8 Dka Marek Růžička Oceláři Třinec

Děkuji za pozornost