Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace projektů, KD U Boudů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace projektů, KD U Boudů"— Transkript prezentace:

1 Prezentace projektů, KD U Boudů 10.4.2017
Představení projektu č. 4 „Zbudování hlediště a úprava okolí na hřišti v Kolovratech Na Parkáně “ Prezentace projektů, KD U Boudů

2 Popis výchozí situace Aktuální stav
víceúčelové sportovní hřiště Na Parkáně v Kolovratech je v majetku MČ a dlouhodobém pronájmu ZŠ Kolovraty, je využíváno: dětmi v hodinách tělesné výchovy ZŠ Kolovraty, dětmi z MŠ Kolovraty, dětmi ze ŠD Kolovraty, místními sportovními organizacemi.

3 Aktuální stav

4 Aktuální stav

5 Popis výchozí situace Aktuální stav
samotné hřiště je v relativně dobrém stavu (v nedávné minulosti bylo zrekonstruováno např. oplocení), terénní svah vedle hřiště je zarostlý pichlavými keři, které jsou nepříjemné pro hráče a návštěvníky, u hřiště je nedostatek míst k sezení pro uživatele i pro návštěvníky a diváky sportovních událostí, u hřiště chybí zázemí, tj. šatny a prostor pro převlečení => cílem projektu je doplnění jednoduchého hlediště / tribuny, které by mohlo sloužit návštěvníkům.

6 Aktuální stav

7 Navrhované řešení Navrhované řešení
vybudování jednoduchého hlediště pro několik desítek návštěvníků v prostorách terénního svahu, základní návrh předpokládá vybudování 4-5 stupňových ploch k sezení, každé v délce 3-4 metry po obou stranách stávajícího schodiště, vybudování jednoduchého zábradlí na horní hraně svahu, o detailním řešení je možné vést diskusi.

8 Aktuální stav

9 Aktuální stav

10 Odhadované náklady Cíle návrhu Náklady a cíle
předpokládané náklady na realizaci cca až ,- Kč v závislosti na použitých materiálech, náklady na údržbu by se měly spíše snížit (oproti současnému stavu – opakovaná údržba zarostlého svahu). Cíle návrhu zkvalitnění zázemí pro ZŠ, MŠ, ŠD a další, zlepšení podmínek pro konání sportovních akcí, úprava prostředí v areálu Na Parkáně.

11 Děkuji za pozornost Petr Souček
Poděkování Děkuji za pozornost Petr Souček Kontakty na autory návrhu: MAESTRO CLUB Kolovraty, z.s. – Petr Souček, Petr Pavlů,


Stáhnout ppt "Prezentace projektů, KD U Boudů"

Podobné prezentace


Reklamy Google