Masarova 11, Brno - Líšeň. Masarova 11, Brno - Líšeň.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Advertisements

Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
OSV jako samostatný předmět Mgr. Jana Trojanová koordinátorka tvorby ŠVP Gymnázium INTEGRA BRNO.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Poslání, principy a metoda skautingu
Vysoké mýto.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
Aby všichni jedno byli… Jan 17, 21
Mgr. Jana Palanská.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
z pohledu pedagogiky a katechetiky
Salesiáni spolupracovníci ASC
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Etická výchova ve školách – projekt 2010 Začínáme u mladé generace.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Lidé kolem nás…….. Speciální mateřská škola Blanická 16 Olomouc
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
 Poslední přikázání z první desky desatera – příkazy vztahující se k Bohu.  Již ve SZ patřilo toto přikázání k identitě vyvoleného národa.  Židé světili.
Zdravá škola.
Základní škola Lenešice
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
9.A.
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
CÍRKEV BRATRSKÁ Komunitní centrum Liščí Vrch Jana Kříže 3127, Most
Komunitní a otevřená škola
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Dětská sobotní škola Les liens de la Grâce Los eslabones de la Gracia Pouta milosti.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Základní škola Hlučín – Rovniny, okres Opava
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Letnice Jóel 3:1 I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši.
9.A.
YMCA Young Men´s Christian Association Křesťanské sdružení mladých mužů.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Galatským 5:22-23 Ovocem Ducha je však láska, radost, pokoj, trpělivost, laskavost, dobrota, věrnost, mírnost, sebeovládání.
Národní institut pro další vzdělávání Příspěvková organizace přímo řízená MŠMT Působnost v celé České republice Státní garance DVPP.
Budoucnost ústavní výchovy z úhlu pohledu Federace dětských domovů ČR PaedDr. Jana Koubová
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Osobnostní rozvoj Znalost a aplikace principů M.M. Pravidla Komunikace a zdvořilostní formy chování Mravní hodnoty Já rodina okolí Zralá osobnost dítěte.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem. FINANČNÍ GRAMOTNOST ZADLUŽOVÁNÍ RODIN Spolek pro obnovu venkova Senát Parlamentu.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Čtenářsky podnětné prostředí
Jan 1.: Na počátku bylo Slovo… …to světlo svítí v temnotě a temnota ho nezachvátila … …pravé světlo, které osvěcuje každého člověka, přicházelo.
Tisková konference
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Masarova 11, Brno - Líšeň

křesťanská škola od roku 2008 pro děti z křesťanských rodin pro rodiny respektující křesťanský charakter školy

škola zařazena do sítě škol MŠMT plně akreditována ACSI ( Mezinárodní asociace křesťanských škol) členové ČEA ( Česká evangelikální aliance) aktivní spolupráce se Sítí křesťanských učitelů

mateřská škola – 15 dětí základní škola – 1.- 9. třída ( ve školním roce 2018/2019 – 66 žáků ) základní škola speciální školní družina individuální ( domácí ) vzdělávání – 36 žáků

HODNOTY Pravda - zjevená v Ježíši Kristu Úcta – všichni jsme stvořeni Bohem a jsme jím milovaní Láska – pokládej druhého přednějšího sebe Milost – v Bohu jsou nám odpuštěny všechny hříchy, odpouštějte si tedy navzájem Naděje – pro každého má Bůh životní plán a cestu Víra – věříme, že Boží slovo je Pravda

POSLÁNÍ Mladí lidé, kteří žijí podle hodnot a principů stanovených v Bibli a jsou připraveni po stránce morální, vědomostní, praktické i sociální přinést změnu do společnosti našeho i jiných národů.

MATEŘSKÁ ŠKOLA 1 třída pro 15 dětí logopedie divadýlka knihovny předvánoční dílny besídky

ZÁKLADNÍ ŠKOLA společné bohoslužby etická výchova biblická nauka spolupráce s Lužickými Srby spolupráce s Feed the Hungry podpora obyvatel Ukrajiny programy pro domovy důchodců

ze života školy výlety

lyžařský kurz

Noc s Andersenem

návštěva olympijské vesnice 1. místo v celostátní soutěži

každoroční vystoupení na vánočních trzích

besídky pro rodiče

Děkuji za pozornost Křesťanská Základní a Mateřská škola Jana Husa www.krestanskaskola.cz