Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_ 10_ Rozmanitost přírody Procházka lesem (SADA ČÍSLO 2)
Advertisements

VY_32_INOVACE_PŘ.5.03-Lesní zvířata-PREZENTACE
Nadřád: Létaví (Neognathae)
Ptáci v okolí školy.
62.1 Rovnováha v přírodě, potravní řetězec
Přikrmování přezimujících ptáků
ANOTACE Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Ptáci 3.ročník VY_32_ZAZNAM_Prv.I.3.D.04 Autor: Mgr. Anna Emingerová.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Třídění živočichů
VY_32_INOVACE_Př.5.04-Bažant obecný-prezentace název šablony:
Zdroj obrazového materiálu
SAMOSTUDIUM TEST HOLUB HŘIVNÁČ KUKAČKA DIVOKÁ PĚNICE ČERNOHLAVÁ
Který živočich do řady nepatří
Živočichové ve volné přírodě - ptáci
Člověk a jeho svět – Rozmanitost přírody – Živočichové na jaře
VY_32_INOVACE_10_ Přírodověda pro 4. ročník
Počet nohou Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Prezentace Powerpoint 1 Předmět:Člověk a jeho svět Ročník:2. Název učiva:Ptáci stálí, tažní a domácí Prezentace určena k výkladu učiva Autor:Mgr. Veronika.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Státní rozpočet (prezentace) Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Platit se dá i jinak než penězi.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Mapa oblohy Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název materiálu:
ZŠ a MŠ Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_17_Člověk a příroda Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Čísla a početní operace, Složené.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Člověk jako ochránce.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Česká národní banka (prezentace)
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny v lese Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, BANKOVNÍ ÚČET. Autor: Pavla Lukešová.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Ptáci stálí a stěhovaví
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Zábavné úlohy – hydrostatický tlak Autor: Kamil.
Potravní vazby Člověk a jeho svět (Přírodověda pro 4. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Člověk a jeho svět, Prvouka, Stavba rostliny
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny v lese Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Daně (prezentace) Autor: Mgr.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Živočichové v lese.
Člověk a jeho svět, Prvouka, Zdravá výživa
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Jaro v přírodě Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Neživá příroda - horniny.
JARO U NÁS VY _32 _ INOVACE _01
NÁZEV: VY_52_INOVACE_18 II Polární pás
Ptáci 4. ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Zeměpis, Pamětihodnosti krajů ČR Autor: Kamil Bujárek,
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Fyzika, Velký třesk Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název materiálu:
Člověk a jeho svět, Prvouka, Škola Autor: Mgr. Vendula Janešová
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura, Slova citově zabarvená.
Období: září – prosinec 2011
Člověk a jeho svět, Prvouka, Povolání Autor: Mgr. Vendula Janešová
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření září 2012 Ročník
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?
VY_52_INOVACE_03_ Ekosystém park - živočichové
PTÁCI - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
Autor: Mgr. Irena Pohořalá Název:VY_32_INOVACE_11_PTÁCI III.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Léto v přírodě Autor:
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Matematika a její aplikace, Matematika, Geometrie v rovině a v prostoru,
Zvířata v zimě 1. ročník.
OBRATLOVCI - POPIS Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
  Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Využití ICT, výtvarná výchova, Abstraktní umění Autor: Mgr. Olga Pasovská.
Základní škola Rosice, okres Chrudim
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Autor: Olga Kociánová Datum ( období): říjen 2011 Ročník: 4
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.
Dostupné z Metodického portálu ISSN
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Zima v přírodě Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_21/II.SADA Anotace: Pracovní list a test jsou určeny pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva Zima v přírodě Období: leden - květen 2012

spoj správný obrázek s názvem: zajíc polní kos černý vrabec domácí sýkora koňadra vrána obecná černá havran obecný

TEST Vysvětli pojem studokrevný živočich. Vysvětli pojem teplokrevný živočich. Napiš alespoň 2 teplokrevné živočichy. Jmenuj stálé ptáky. Jak pomáháme živočichům přežít zimu?

Použité zdroje: obrázky použity: kos - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Turdus_merula_050529.jpg, vrabec - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/House_sparrowIII.jpg, sýkora-http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Parus_major_m.jpg, vrána- http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a6/Corvus_corone_Rabenkr%C3%A4he_1.jpg, havran - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/Corvus_frugilegus_2.jpg citace 4. 1. 2012 Vlastní tvorba