Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?"— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré? Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_31/II.SADA Anotace: Pracovní list a test jsou určeny pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva K čemu jsou nám dobré? Období: leden - květen 2012

2 Napiš, jakou část rostliny využíváme

3

4 Jaký užitek nám dávají tato zvířata?

5 TEST Uveď příklady, které části rostlin slouží člověku nejčastěji jako potrava? Napiš některé léčivé rostliny. Čím jsou pro člověka užitečná zvířata? Která zvířata pomáhají člověku při práci?

6 Použité zdroje: obrázky použity:

7 http://upload. wikimedia
Salát, pampeliška, brambory, prase domácí, pes, liška:

8 citace vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, K čemu jsou nám dobré?"

Podobné prezentace


Reklamy Google