Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Léto v přírodě Autor:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Léto v přírodě Autor:"— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Léto v přírodě Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_33/II.SADA Anotace: Pracovní list a test jsou určeny pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva Léto v přírodě Období: leden - květen 2012

2 Pojmenuj správně obrázky

3

4 TEST Kdy začíná léto? Co je to letní slunovrat?
Napiš alespoň 3 druhy ovoce dozrávající v létě. Napiš alespoň 3 druhy zeleniny. Jaké obilí se sklízí v létě? Napiš alespoň 3 druhy lesních plodů. Na jaký hmyz si musíme dát v létě pozor?

5 Použité zdroje: obrázky použity: ruit.jpg/258px-Prunus_avium_fruit.jpg, us_cerasus0.jpg/258px-Illustration_Prunus_cerasus0.jpg, Close-up.jpg/220px-Fragaria_Fruit_Close-up.jpg, 20px-Tomato_je.jpg, g/220px-Stachelbeeren.jpg, x-Apricots.jpg, Okurka, česnek, chleba:

6 http://upload. wikimedia
s_de.jpg/220px-Vineyard_peaches_de.jpg, g, d_cross_section.jpg/250px-Red_capsicum_and_cross_section.jpg, Onions.jpg, ueen_and_nest.jpg/220px-Common_wasp,_Queen_and_nest.jpg,

7 citace vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Léto v přírodě Autor:"

Podobné prezentace


Reklamy Google