Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové."— Transkript prezentace:

1 Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové vod a bažin Autor: Mgr. Ivana Havranová Název materiálu: VY_52_INOVACE_25/II.SADA Anotace: Pracovní list a test jsou určeny pro žáky 4. ročníku, slouží k procvičení učiva Rostliny a živočichové vod a bažin Období: leden - květen 2012

2 spoj správný obrázek s názvem:
ROSTLINY, KEŘE, STROMY spoj správný obrázek s názvem: blatouch bahenní podběl obecný rákos obecný orobinec širolistý leknín bělostný stulík žlutý

3 ŽIVOČICHOVÉ sumec velký skokan hnědý kachna divoká labuť velká
ledňáček říční vydra říční rak říční

4 TEST K čemu slouží voda? Které kvetoucí rostliny rostou u vody?
Jaké ryby žijí u nás? Čím dýchají ryby? Jací další živočichové žijí u vody?

5 Použité zdroje: obrázky použity: blatouch - podběl - rákos - orobinec - leknín -

6 stulík - http://upload. wikimedia
stulík - labuť - sumec - skokan - kachna -

7 ledňáček - http://upload. wikimedia
ledňáček - vydra - rak - citace vlastní tvorba


Stáhnout ppt "Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny a živočichové."

Podobné prezentace


Reklamy Google