Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Advertisements

Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Osobní management Tomáš Procházka.
Školení MS Word 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, říjen 2011 Vzdělávání v eGON centru Třebíč Tento.
…PRO JEŠTĚ LEPŠÍ NAKUPOVÁNÍ SPUSTILI JSME PRO VÁS NOVÝ E-SHOP Rychlý nákup přímo od českého výrobce elektronických přístrojů, bezdrátových.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Spolupráce mezi výkresy bloky (s atributy) Design center externí reference.
Název materiálu: Služba Edu Live Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání.
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Snímek 1 PowerPoint2OP381 Manažerská informatika 1 2OP381 Manažerská informatika 1 Microsoft PowerPoint 2016 – 2. část.
PowerPoint 2010 Tvorba jednoduché prezentace (nový snímek, návrh snímku, pozadí)
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prezentace fotografií Číslo DUM: III/2/VT/2/3/55 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Microsoft Office 2010 Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce: , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_9B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
Tvorba prezentace Vložení snímku Vyberte si nejvhodnější typ snímku.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Tvorba WWW stránek. Obsah Princip fungování WWW Současné trendy Zásady tvorby WWW stránek Netiketa.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 Vývoj a koncepce nového univerzitního webu Ondřej Kudlík
PŘEDMĚTY ZE SKLA TŘÍDÍME ODPADY. Co je na obrázku? 2.
OneNote. Co to je?  OneNote patří k produktům Microsoftu, nyní je ke stažení zdarma  jde o aplikaci pro rychlou, snadnou a přehlednou správu různých.
= Sada diapozitivů (snímků), které se promítají na promítacím přístroji (zpětném projektoru). Jednotlivé snímky se zobrazují v určitém pořadí a umožňují.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Širokoúhlá prezentace
Microsoft Excel verze 2010 Mgr. Přemysl Kejzlar.
2OP484 Manažerská informatika 4 Zoner Photo Studio
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Grafická úprava prezentace
Název: PowerPoint DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_12
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_20_Rovinné útvary
Matouš Bořkovec, ZŠ Suchdol
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Inf Počítač a lidé s handicapem
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 12– SMARTART V PREZENTACI. Název školy:
Batové dávky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vojtěch Mrózek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dopravní značení pro chodce VY_32_INOVACE_5A_13
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
EU peníze školám Základní škola , Znojmo, Mládeže
Výzkum přírodních geochemických a remediačních procesů a jejich využití pro sanace po těžbě nerostů GEOCHEM Kontrolní den ‘04 GEOCHEM – KD 2004.
Název: Práce s tabulátory Autor: Hokr Jan
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
Směrování černobílých obrázků VY_32_INOVACE_4C_08
Formátování dokumentu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
PREZENTACE II. MS OFFICE PowerPoint
MATEMATIKA – GEOMETRIE 7
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Integrovaná střední škola Vysoké nad Jizerou
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Corel PHOTO-PAINT Úloha 1 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
Poznámkové bloky v OneNote a jejich sdílení
Pozn. Zaměřeno na práci v MS PowerPoint
Corel PHOTO-PAINT Úloha 3 Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PowerPointu Ing. Hana Vláčilová
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Word Základy Wordu. Word Základy Wordu Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Základy Wordu Ověřeno.
Vítá vás nový PowerPoint
Transkript prezentace:

Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou. Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.

Návrh Hned od počátku budete mít přístup k překrásným motivům na širokoúhlou obrazovku, které můžete snadno upravit, aby vyhovovaly vašemu stylu. Každý motiv má množství barevných variant, které můžete různě kombinovat, aby ladily podle vašeho vkusu. Nové funkce, jako třeba slučování obrazců nebo kapátko pro hledání shody barev, otvírají vašim návrhům nové možnosti. Rozložení, fotky a diagramy můžete pomocí vodítek zarovnání a inteligentních vodítek během pár sekund dokonale uspořádat.

Vytvoření působivého dojmu Vylepšené zobrazení prezentujícího obsahuje nové nástroje, pomocí kterých si nad prezentací udržíte kontrolu. Nová funkce pro automatické rozšíření zobrazení okamžitě použije správná nastavení, takže se nemusíte starat o to, jak to vypadá na displeji, a můžete se soustředit na to, co k tomu říkáte. Zvětšování snímků – pomáhá soustředit pozornost publika na vaše myšlenky. Prostě jen kliknete a zvětšíte nebo zmenšíte určitý diagram, graf nebo obrázek. Navigátor snímkem – funkce, která uživateli umožňuje snímky vizuálně procházet a přecházet od jednoho k druhému, aniž by bylo potřeba opustit zobrazení prezentace. Publikum vždy uvidí jen ten snímek, který zrovna předvádíte.

Spolupráce Prezentaci můžete (z různých počítačů) upravovat současně s jinými uživateli a při tom s nimi konverzovat a využívat vylepšené možnosti práce s komentáři. Sdílení prezentací online je snadné. I když vaše publikum nemá PowerPoint, můžete prezentace snadno promítat do jejich prohlížečů. K tomu slouží funkce Online prezentace. Spolupracovat s ostatními můžete z různých míst současně, ať už používáte PowerPoint nainstalovaný ve svém počítači, nebo webovou aplikaci PowerPoint Web App.

PowerPoint 2013 Umožňuje intuitivní navrhování nádherných prezentací, jejich snadné sdílení a spolupráci s ostatními. Díky vyspělým prezentačním nástrojům můžete navíc dosáhnout profesionální úrovně prezentace. Když jste v režimu prezentace a chcete se dostat do centra Začínáme s PowerPointem, klikněte na šipku. Další informace najdete v centru Začínáme s PowerPointem (V režimu prezentace klikněte na šipku.)