Suroviny pro cukráře I. ročník

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Advertisements

Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_08
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_12
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.07 Název pro školu:
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_15
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_DVOLE_SUROVINY1_10
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
VY_32_INOVACE_11_ODV_622_Klu
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_482 Ročník: 2. Cukrářská technologie
STŘEDN Í ODBORN Á Š KOLA A STŘEDN Í ODBORN É UČILI Š TĚ MĚSTEC KR Á LOV É T.G. MASARYKA 4 Sada číslo 13.
STŘEDN Í ODBORN Á Š KOLA A STŘEDN Í ODBORN É UČILI Š TĚ MĚSTEC KR Á LOV É T.G. MASARYKA 4 Sada číslo 13.
Předmět:Suroviny Ročník: 1. ročník učebních oborů Autor: Mgr. Dana Kopecká Anotace: Formou prezentace se žáci seznámí s cukry, vznikem cukrů a rozdělení.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_Salamonová_ Méně trvanlivé náplně
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Suroviny pro cukráře II. ročník
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Suroviny pro cukráře I. ročník
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Potraviny rostlinného původu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_ Likérové špičky
Osmisměrka CHKÚ ČR VY_52_INOVACE_24
Třené, jádrové a smetanové výrobky
ZELENINA S VLASTNOSTMI OVOCE
Suroviny pro cukráře I. ročník
VY_32_INOVACE_Salamonová_ Výroba fondánu
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
VY_32_INOVACE_ Laskonky
VY_32_INOVACE_ Lehké šlehané hmoty - charakteristika
Čtyřsměrka – příbuzenské vztahy
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Hodnocení jakosti mouky:
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2012 Ročník
VY_32_INOVACE_Salamonova Agarová poleva
Polevy a náplně Autor: Gražyna Salamonová, Mgr..
Perníky - výrobky Předmět: Technologie Pekař
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Co je na obrázku?.
Perníky Předmět: Technologie Pekař Ročník: 2. ročník učebních oborů
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_ Výrobky Modelované brambory
Vlastnosti škrobového sirupu
Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Suroviny pro cukráře I. ročník
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
VY_32_INOVACE_ Nahřívané šlehané hmoty
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_16-1-16-Čtyřsměrka Autor: Gražyna Salamonová, Mgr. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/34.0195 – Individualizace a inovace výuky

Anotace Řešení čtyřsměrky, která je součástí pracovního listu - test – obiloviny, mouka, lepek. Pomáhá rozvíjet klíčové kompetence žáka. Můžou ho využívat žáci oboru Cukrář, Kuchař, Pekař v předmětech Suroviny, Potraviny a výživa. Může se použít při výuce na opakování.

Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou. Zbylé písmena čtená vodorovně dopiš do tajenky

Obiloviny

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D

Celozrnné výrobky jsou TAJENKA Celozrnné výrobky jsou zdravé.

Použitá literatura Bláha, L., Šrek, F., Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. INFORMATORIUM, spol. s r. o., Praha ISBN 80-85427-86-9