Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_16-1-16-Čtyřsměrka Autor: Gražyna Salamonová, Mgr. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/34.0195 – Individualizace a inovace výuky
Anotace Řešení čtyřsměrky, která je součástí pracovního listu - test – obiloviny, mouka, lepek. Pomáhá rozvíjet klíčové kompetence žáka. Můžou ho využívat žáci oboru Cukrář, Kuchař, Pekař v předmětech Suroviny, Potraviny a výživa. Může se použít při výuce na opakování.
Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou. Zbylé písmena čtená vodorovně dopiš do tajenky
Obiloviny
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
Celozrnné výrobky jsou TAJENKA Celozrnné výrobky jsou zdravé.
Použitá literatura Bláha, L., Šrek, F., Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. INFORMATORIUM, spol. s r. o., Praha ISBN 80-85427-86-9