PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Digitální technologie 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc Movie Maker uložení a sdílení filmů Co se všechno naučíme???
ERASMUS + stručný postup k výjezdu na praktickou stáž.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO NOVÝ ŠKOLNÍ ROK 2016 / 2017 přihlášky na střední školu podáváme do přihlášky na Sš s talentovou zkouškou podáváme do
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
Nabídka služeb Institutu inovace vzdělávání na ak. rok 2009/2010
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Postup Přihlášení do logické olympiády. Na stránkách najdi odkaz vstup do soutěžehttp://
Microsoft Excel verze 2010 Mgr. Přemysl Kejzlar.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2017 / 2018.
Vaše knihovna na knihovny.cz
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
Postup instalace produktu
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Letecká informační služba pro GA 2017
Jízdní řády VY_32_INOVACE_19
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
Zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová
Jak zveřejnit článek přes Webpublisher ?
Elektronická přihláška
Biologie - pokyny ke zkoušce
Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.
1. Tlačítko START 2. Podrobnější hledání 3. Zařízení a tiskárny 4
Webová aplikace MS OLOMOUC.
5 důvodů proč hrát League of Legends (LoL)
Občanské soudní řízení I.
Helpdesk OIKT.
VY_32_INOVACE_
Pracovní skupiny Pracovní skupiny slouží ke sdílení soukromé složky (vzorů, adresářů, příprav, archivu, sestavených dokumentů, seznamů a nastavení) s jinými.
Správa rozhodčího v informačním systému FIS
1. Jak si rychle a jednoduše upravit vzor
Individuálně vzdělávací plán
Název materiálu: Přihlášení ke službě Edu Live
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
E-SHOP: Uživatelská příručka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2018 / 2019.
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Knihovny a elektronické informační zdroje na Přírodovědecké fakultě UK aneb jak efektivně hledat užitečné vědecké informace Radka Lukášová.
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Zapisovatelé : Informace o způsobu zápisu
Systém pro výdej průkazů ISIC/ITIC/IYTC/STAFF
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
Na co myslet při podávání přihlášky do výběrového řízení pro poskytnutí účelové dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020
Občanské soudní řízení I.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Kontakt dětí v PP s původní rodinou
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Občanské soudní řízení I.
Vítá vás nový PowerPoint
Vítáme vás! Název společnosti.
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Fond malých projektů Školení pro Konečné uživatele Zlín
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Pozn.: Při komunikaci přes přichází odpověď obvykle do 2-3 dnů.
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Přijímací řízení, odvolací řízení
Transkript prezentace:

PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF MANUÁL PRO RODIČE

1. Informace o zájezdu, přihlášení Každý školní zájezd má svůj jedinečný odkaz, který Vám poskytne organizující pedagog Na této stránce se seznámíte s plánovaným školním zájezdem Zde si můžete stáhnout důležité dokumenty (program zájezdu, smluvní a pojistné podmínky atd.) Pro přihlášení svého dítěte k zájezdu klikněte na modré tlačítko „Přidat účastníka zájezdu“

2. Přihlášení k zájezdu Vyplňte informace o sobě (zákonném zástupci), a to včetně e-mailu, který bude sloužit k přihlašování do systému a bude přes něj probíhat veškerá komunikace týkající se zájezdu. Vyplňte informace o účastníkovi zájezdu (jméno, datum narození, telefon, alergie a zdravotní omezení, číslo cestovního dokladu apod.). Tyto informace bude možné později v systému opravit či doplnit Odsouhlaste smluvní podmínky CK KRISTOF a zpracování osobních údajů, bez tohoto kroku není možné se k zájezdu závazně přihlásit

Zde najdete své platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení 3. Shrnutí zájezdu A JE HOTOVO! Zde najdete své platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení

4. Potvrzení přihlášení Potvrzení o úspěšném přihlášení Vám přijde na uvedený e-mail. Než mail dorazí, může to trvat několik minut. Klepnutím na odkaz v e-mailu je NUTNÉ nastavit heslo k Vašemu účtu v přihlašovacím systému. Bez tohoto kroku nebude možné se do systému opětovně přihlásit.

5. Nastavení hesla – krok 1 Do příslušného okna napište svou e-mailovou adresu, klikněte na „Obnovit heslo“ a vyčkejte na další e-mail, který Vás zavede k nastavení hesla.

Klikněte na odkaz v e-mailu 6. Nastavení hesla – krok 2 Klikněte na odkaz v e-mailu

Zde nastavíte své heslo k účtu v přihlašovacím systému 7. Nastavení hesla – krok 3 Zde nastavíte své heslo k účtu v přihlašovacím systému

Přihlášení je možné pomocí Vašeho e-mailu a nastaveného hesla 8. Opětovné přihlášení Nyní se můžete do systému kdykoliv znovu přihlásit, a to na adrese: prihlaseni.kristof-jazyky.cz Přihlášení je možné pomocí Vašeho e-mailu a nastaveného hesla

Zde najdete platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení 9. Detail zájezdu, doplnění údajů Po přihlášení se můžete vrátit na tuto hlavní stranu zájezdu, kde máte přístup ke všem informacím a dokumentům. Stačí kliknout na ZÁJEZDY -> ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU -> JMÉNO ÚČASTNÍKA Zde najdete platební údaje a Smlouvu o zájezdu ke stažení Zde můžete opravit / doplnit zadané informace o účastníkovi v přihlášce (např. nové číslo pasu)

10. Přihlášení dalšího dítěte Pokud budete chtít nyní nebo v budoucnu přihlásit k zájezdu CK KRISTOF své další dítě, celý postup bude již mnohem jednodušší: přihlaste se nejdříve do systému pod svými přihlašovacími údaji poté rozklikněte odkaz zájezdu, na který chcete své další dítě přihlásit (poskytnut pedagogem) a vyplňte přihlášku výhodou je, že znovu nemusíte zadávat údaje o zákonném zástupci, ty už má systém bezpečně uloženy. Nemusíte již nastavovat ani heslo k účtu – vše máte již v pořádku nastaveno od přihlášení prvního dítěte jestliže jedou Vaše děti ve stejný rok na dva odlišné zájezdy CK KRISTOF, neznamená to žádný problém – po přihlášení do svého účtu v systému uvidíte, pod záložkou ZÁJEZDY -> ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU, obě své děti a informace o obou zájezdech, ke kterým jsou přihlášeny

V případě dotazů jsme Vám plně k dispozici! zelená linka: +420 800 138 241 e-mail: zajezdy@kristof-jazyky.cz