Ing. Alice Hříbalová - VP

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Advertisements

Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Sociální vztahy a dovednosti Předmět Zdravotnická.
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Dětská cena prevence kriminality O projektu Dětská cena prevence kriminality (DCPK) je preventivní vzdělávací projekt, který formou soutěže pro školní.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Program RP04-16 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2016 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Mgr. Michal Oblouk.  chceme-li žít ve společnosti, musíme přijmout předem stanovená pravidla, která vymezují hranice lidského soužití  rozlišujeme 3.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
STUDIE A ANALÝZA ŽIVOTNÍHO STYLU A ZDRAVÍ MLÁDEŽE V KRAJI VYSOČINA MUDr. Stanislav Wasserbauer Zdravá vysočina, o.s. a Státní zdravotní ústav ve spolupráci.
Prostor pro změnu. Historie a poslání  Ponton působí v Plzni od roku 1996 a v Příbrami od roku  Posláním Pontonu je aktivně rozvíjet děti a mladé.
ASEBS, 4. sem..  Široké chápání profesní sebeobrany a jejího projektování  Samostatná práce  Schopnost integrovat znalosti  Pochopení problému v širších.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Individuálně, ale společně a jinak
Informační a poradenské centrum ZČU
Setkání zástupců 1. ročníků
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Úřad práce České republiky
Roční preventivní program a následná práce se třídou a rodiči Ing
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Plánování ve školní tělesné výchově
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Hradec Králové, 17. září 2014.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Evropský rok výchovy prostřednictvím sportu – EYES 2004
Návrhy možných inkluzivních opatření pro MAP ORP Litvínov
Primární prevence v praxi
Regionální seminář na téma Sociální bydlení
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tresty a ochranná opatření ( trestní sankce)
Školní poradenské pracoviště
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
11. Program podpory zdraví v mateřské škole (Havlínová):
Digitální gramotnost Informatické myšlení
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz
Spolupráce s rodiči a komunitou
Koordinovaný přístup a ESIF 2014+
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Strategické řízení a plánování
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
„Místní akční plán II“ (map ii) rozvoje vzdělávání v území ORP Ostrov č. projektu CZ /0.0/0.0/17_047/ Lidická 1407 Ostrov.
Profesionalizace sociální práce v ČR
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Transkript prezentace:

Ing. Alice Hříbalová - VP Pedagogická rada 3. čtvrtletí šk. roku 2010/2011 Ing. Alice Hříbalová - VP

Vyhodnocení tabulky Evidence žáků SŠTaS Karviná v rámci plnění MPP Akce  Akce Celkem Práce se třídou Třídnické hodiny 116  Pohovor s žáky počet žáků  381 Zvýšená péče Žáci SPU 62  Žáci problémoví 115  Žáci soc. znevýhodnění   13 2. str.

Vyhodnocení tabulky Evidence žáků SŠTaS Karviná v rámci plnění MPP Akce  Akce Celkem Rizikové projevy chování Nevhodné chování ke spolužákům 12  Nevhodné chování k vyučujícím 33 Neomluvená absence 105  Kouření  8 Alkohol Psychotropní látky 5  3. str.

Vyhodnocení tabulky Evidence žáků SŠTaS Karviná v rámci plnění MPP Akce  Akce Celkem Akce školy specifická prevence Prožitkové semináře 3  Besedy a přednášky 7  Akce školy nespecifická prevence Kultura 9  Exkurze 19  Výlety 0  Sportovní reprezentace školy 4. str.

Zvýšená omluvená absence nad 80 hodin  Školní rok 2009/2010   Školní rok 2010/2011  Absence Počet   Absence Počet  1. ročníky 57  2. ročníky 63  3. ročníky 50  4. ročníky 18  NS 18 1. ročníky 61  2. ročníky 94  3. ročníky 67  4. ročníky 28  NS 19   Celkem 206   Celkem 269  5. str.

Program intervenční Programy pro žáky z projektu Fond prevence kriminality města Karviné Program intervenční T ř í d a 1 I 1. setkání 30.3.2011 2. setkání 28.4.2011 6. str.

Programy pro žáky z projektu Fond prevence kriminality města Karviné Program tématický – návykové látky T ř í d y 1 A 1 G 30. 3. 2011 28. 4. 2011 Program adaptační T ř í d a 1 G 9. 5. 2011 Děkujeme žákům i třídním učitelům za spolupráci při realizaci programů 7. str.

dramatizace díla Radka Johna …drogová závislost postupně mění život a životní hodnoty člověka… 7. 4. 2011 pro žáky 10 studijních tříd Umělecká agentura Rajcha z Poličky http://www.rajcha.cz 8. str.

„Aktivní prevencí za zdravý způsob života našich žáků“ Projekt z nadace OKD „Aktivní prevencí za zdravý způsob života našich žáků“ Projekt je souborem prožitkových programů práce s třídními kolektivy SŠTaS Karviná, se zapojením maximálního počtu žáků. Programy (poskytovatel Centrum nové naděje – Frýdek Místek), jsou realizovány systematicky a plynule v průběhu celého školního roku 2011/2012 s cílem zlepšit kvalitu života žáků, upevnit jejich fyzické i duševní zdraví, zajistit optimální životní podmínky, které jsou předpokladem ke zvýšení školní úspěšnosti žáků i profesního uplatnění absolventů. Zvláštní pozornost je zaměřena na žáky sociálně a společensky ohrožené, jejichž počet je, v souvislosti s umístěním školy učilištního typu v problémové městské lokalitě, vysoký a v důsledku tohoto je nutné čelit všem projevům rizikového chování mládeže. Rozpočet projektu je 76 200,- Kč Žádáme o příspěvek 58 700,- Kč 9. str.

Český den boje proti rakovině – 11. 5. 2011 15. Květinový den 10. str.

5 žáků pozitivních Testování na požití omamných látek Počty testovaných žáků se zvyšují – převaha pozitivních výsledků Z a 3. č t v r t l e t í 5 žáků pozitivních nutnost stálé aktivní prevence, zaměřit pozornost na třídy s nejrizikovějším chováním 11. str.

Vyhodnocení dotazníku Syndrom vyhoření Ohroženi jsou více učitelé i učitelky s vyšším dosaženým stupněm vzdělání… Ohroženi jsou více muži – učitelé, hůře snáší stres i zatížení… …auááá!!! 12. str.

Závěr … Děkuji všem za spolupráci v průběhu 3. čtvrtletí školního roku 2010/2011 a za pozornost při sledování prezentace AH 13. str.