Sports day.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EXKURZE – ZA ARCHITEKTUROU A HISTORIÍ SEVEROVÝCHODNÍ ITÁLIE SPŠ A SOU UNIČOV –
Advertisements

MY JSME MŠ VYHLÍDKA J.K.Tyla
AnotacePracovní listy jako příprava pro práci v terénu. Seznamují žáky se základními pojmy a regionální tematikou. Vycházka do přírody, fotodokumentace,
Florbal Ročník: Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: S portovní hry Téma: Florbal – základní pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
Využití v praxi Pythagorova věta Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu
NÁZEV ŠKOLYěh BRÁNA, základní škola a mateřská škola Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTURozvoj čtení a.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Procvičování podstatných jmen. Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy Komenského 305, Zlonice Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ , Moderní.
Stres a jeho důsledky. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ OBLAST:
ČISTÉ BOTY NA KAŽDÉM KROKU HEUTE CZ, s.r.o.. O nás Co nabízíme Program SHINE & GO Naše zařízení.
24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.
Zdravý životní styl Vytvořila :Adéla Buchtelová 8.třída.
Dobrovolnické centrum 1. Základní údaje Dobrovolnické centrum Oblastní nemocnice Příbram, a.s., vzniklo 1. prosince V centru máme v průměru kolem.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Zdravá škola Křižánky Dotace Kraje Vysočina – MA 21, Zdraví 21
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Speciální vzdělávací potřeby - žádné - Klíčová slova
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
Environmentální výchova - voda
Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Březen 2012
Co jsme si odnesli z Evropy
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Mimoškolní aktivity dětí
Podívejte se na několik momentek a posuďte sami.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
S H O D A ? Topoly šuměli. Topoly šuměly. Psi štěkali. Psi štěkaly.
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
VYBARVI SI NOVÉ KAMARÁDY…
Edova zdravověda Ve čtvrtek a v pátek navštívila čtvrťáky Edova mobilní školička první pomoci. V rámci VKZ si žáci vyzkoušeli spoustu.
Cyklovíkend Hracholusky – září 2013
Edova mobilní školička první pomoci a Bovýsek
Název školy : ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÝ KOSTEL,OKRES CHEB
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6C_01
Ahoj děti, já jsem Medvídek Pú a budu vás provázet dnešním příběhem.
Pardubický vinařský půlmaraton
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace O PERNÍKOVÉ CHALOUPCE Název : VY_32_inovace_13 - ČJ – O perníkové.
Úvodní a seznamovací hry
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
Téma (název prezentace)
9. Heterogenní a homogenní skupiny
Doplněk (verbální atribut)
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Anglický tábor v Milevsku
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
DIDAKTIKA LYŽOVÁNÍ.
Věcné učení Bezpečné chování ve škole, při hrách, výletech, koupání
VYBER SPRÁVNÉ PŘÍSLOVÍ
Vycházky 2014 Rešovské vodopády sobota 15. února 2014.
ABC Braník fotbal představuje
Plavecký výcvik 2017/2018.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
POZVÁNKA NA SLET.
Milí rodiče a prarodiče,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
ZA VLÁDY PŘEMYSLOVSKÝCH KRÁLŮ
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
SK Benešov U8 – kompenzační cvičení, protahovací cviky
Co je jinak-čtení s porozuměním
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Každý den jsme trochu starší…
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Sports day

1.tř. Žáci 1.tříd prožili sportovní dopoledne při oslavě "Dne dětí". Starší spolužáci jim připravili soutěže, ve kterých si mohli zaběhat, zkusit svou sílu, mrštnost, odvahu a šikovnost. Protože jsou nejmladší z celé školy, za svou snahu dostali sladkou odměnu.

2. tř. V rámci sportovního dne navštívili žáci druhých tříd přírodní bludiště. Zde si děti vyzkoušely orientaci v neznámém terénu, vzájemně se hledat podle hlasu a najít únikovou cestu z bludiště. Dokázaly překonat strach při zdolávání vysutého lanového mostu. Svoje dovednosti a schopnosti si prověřily při zdolávání nejrůznějších nízkých lanových překážek.  Za 2.A a 2.B  Marcela Hubáčková

3. tř. Sportovní den prožily obě třetí třídy v nádherném prostředí sportovního areálu Horní Bradlo nedaleko sečské přehrady. Dopoledne jsme se vydali na nedaleký mlýn a cestou, která vedla převážně lesem, jsme plnili různé úkoly a stavěli domečky pro lesní skřítky. Po chutném a zdravém obědě jsme soutěžili ve družstvech na hřišti, a protože nám přálo slunečné a teplé počasí, tak nechyběly ani soutěže ve vodě. Večer jsme se vraceli domů unavení, ale spokojení a nabytí novou energií.

4.A tř. 4. A je velmi temperamentní třída. Svou energii si žáci vybíjejí při každé vhodné příležitosti. Milují míčové hry, jako např. vybíjenou, fotbal, basketbal. Rádi se zapojují do všech sportovních soutěží, hrají a soutěží vždy s velkým nadšením a zápalem.

4.B tř. Žáci IV.B se zapojili do sportovního dne hrou přehazovaná a v lese stavěním různých domků pro skřítky. Jana Zamazalová

5.tř Pátá třída je vždy plná energie. Dvě hodiny tělesné výchovy ve škole jí rozhodně nestačí. Proto žáci s nadšením uvítali zprávu o třídenním pobytu v přírodě. Jeden den tohoto kurzu byl celý věnován sportu. Soutěžilo se v kopané, přehazované, vybíjené a v atletických disciplínách. Svoji šikovnost a chytrost dokázali žáci v lesním orientačním běhu. Energie byla spotřebována a večer se dostavila únava. Všichni se ale shodli, že sportovní den se vydařil.

6.tř. Během sportovního dne strávili žáci 6. třídy celý den v přírodě. Plnili různé sportovní úkoly a hráli míčové hry. Kromě tradičního zápasu ve fotbale a basketbale se k oblíbeným aktivitám zařadily přetahování lanem a procházení obtížným terénem podél provázku se zavázanýma očima.

7.tř Žáci VII. třídy mají velmi rádi pohyb. Proto v rámci sportovního dne podnikli cyklovýlet, jehož součástí byly i sportovní aktivity na hřišti a v outdoorovém centru v Přelouči. Děti si zahrály s míčem, skákaly přes švihadla a provaz. V zážitkovém centru se žáci projeli na raftech, stříleli ze vzduchovky a vyzkoušeli i lanové centrum. Z celého dne měli všichni dobrý pocit, co dokáží, a cítili se příjemně unaveni.

8.tř. V rámci sportovního dne, který byl jedním z našich společných úkolů všech partnerských zemí, se žáci osmé třídy rozhodli sportovat způsobem, u kterého se sedí. V měsíci červnu vyjeli na cyklistických kolech do 35 km vzdáleného kempu v Březích u Přelouče. Cesta byla poměrně náročná, jeli jsme lesem, po kamenitých a polních cestách i cestami zarostlými trávou do výšky přesahující jeden metr. Přesto po krátkém odpočinku jsme sportovali dále – plavali v nedalekém rybníku, hráli míčové hry. Druhý den jsme se vraceli zpět do Kolína. Pro tuto cestu jsme zvolili jednodušší přesun – po méně frekventovaných silnicích.

9.tř. Sportovní den „deváťáků“. Tento sportovní den byl vlastně dnem naruby. Žáci IX. třídy připravili sportovní den pro své mladší kamarády. Bohužel počasí jim nepřálo, a tak se sportovní aktivity musely uskutečnit uvnitř školy. Skákalo se v pytli, chodilo na chůdách, šplhalo se, házelo se basketbalovým míčem na koš a také zde byla opičí dráha a jiné disciplíny.

Konec prezentace