Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Určeno pro: žáky 2.ročníku středních škol Vzdělávací obor: Základy společenských věd, Občanská nauka Tematický okruh: Ekonomika Téma: Centrální banka Jméno.
Advertisements

Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Roman Kozma Petra Voborníková Lucie Vomlelová. Obsah prezentace: 1. Stavební spoření – fáze spoření 2. Historie stavebního spoření 3. Stavební spoření.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
Pohled tisku, názory veřejnosti a vězeňské populace na sankční politiku v ČR Institut pro kriminologii a sociální prevenci Praha Republikový výbor pro.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Iva Hůdová. Dostupné ze Školského portálu Karlovarského kraje materiál.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Síťové operační systémy OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 Vývoj a koncepce nového univerzitního webu Ondřej Kudlík
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R17_Stavební spoření TEMA: Matematika.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 13 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Role dat v procesu rozhodování?
Autor: Pavel Maroušek Vedoucí: Ing. Martin Maršík, PhD.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
Úřad práce České republiky
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Vyhodnocení realizace IPRM v IOP
Efektivní úřad 2011 MěÚ Uherské Hradiště
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Příjmy z kapitálového majetku
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Cvičení 4 Právní formy podniku.
Daň z příjmů právnických osob
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Zrušení a zánik obchodní společnosti
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozpisy témat a odevzdávárny
Novinky v Záznamníku učitele
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Název a číslo materiálu:
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Lexikon veřejné správy ČR
Ukládání a zveřejňování písemností
Změny v dokládání příjmů k
1.
Část IX: Zákon o stavebním spoření a státní podpora
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z rozpočtu.
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Výpisy od Buřinky po připsání státní podpory
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ŘÍJEN 2015
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od : Snižuje standardní úrokové sazby.
Řady puntíků a čísel.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Život bez střeva , Praha.
Akční úvěrování od Buřinky
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Programy na podporu bydlení
Sociální a dostupné byty
Seminář o stavebním spoření
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Stavebnictví - Bydlení a DPH
Transkript prezentace:

Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů Buřinka vydala tento týden následující informace: Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů Pro období od 15. 5. do 14. 6. 2015 zaznamenaly úrokové sazby komerčního úvěru OBNOVA opět mírný pokles. Variabilní úroková sazba (fixní na 5 let) je pro toto období nastavena pro všechny délky splatnosti na 1,22 % p. a.. Pevná úroková sazba se pro toto období pohybuje v rozmezí 1,22 – 1,46 % p. a. (v závislosti na celkové délce splatnosti úvěru). Konkrétní úrokové sazby najdete v přiloženém souboru Kompletní informace najdete v přiložené aktualitě, která je současně vyvěšena na Portále 24 pod číslem aktuality 923.

On-line žádost - Úvěr od Buřinky na rekonstrukci 2) Novinka! On-line žádost - Úvěr od Buřinky na rekonstrukci Buřinka přichází s novou zjednodušenou on-line žádostí o Úvěr od Buřinky. On-line žádost:  je jednoduchá, intuitivní, s nápovědou a okamžitou kontrolou správného vyplnění lze použít pouze pro účel úvěru rekonstrukce = změna, údržba bytového či rodinného domu, bytu (a pouze pro občana ČR a bez ručitele) lze použít pro ÚoB s variabilní i pevnou sazbou obsahuje simulaci úvěru s možností tisku pro klienta po vytištění je k předání na zpracování na příslušné hypoteční centrum On-line žádost je distribuována na flasch disku regionálními manažery a školiteli Buřinky. Flash disk obsahuje úvěrovou žádost, produktový tahák, videomanuál k vyplnění žádosti, metodiku a kontakty na regionální manažery Buřinky. Veškeré informace ohledně úvěru, možnosti použití, postupu vyplnění a následných krocích můžete získat od regionálních manažerů a školitelů Buřinky. Všechny tyto informace jsou zveřejněny na Portále 24 v této aktualitě

„PENZE“ INFORMUJE TISKOVÁ ZPRÁVA VYDANÁ ČS – PENZIJNÍ SPOLEČNOSTÍ ZHODNOCENÍ TRANSFORMOVANÉHO FONDU ČS PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2014, KDE V 10-TI LETÉM HORIZONTU JE PSČS NA DRUHÉ PŘÍČCE. ČESKÁ SPOŘITELNA - PENZIJNÍ SPOLEČNOST PŘIPSALA SVÝM KLIENTŮM PENZIJNÍHO PŘIPOJIŠTĚNÍ ZHODNOCENÍ VE VÝŠI 1,42 % VALNÁ HROMADA ČS PENZIJNÍ SPOLEČNOSTI ROZHODLA O ROZDĚLENÍ LOŇSKÉHO ZISKU 739,5 MIL. KČ PŘIPSANÉ ZHODNOCENÍ ZA LOŇSKÝ ROK DOSÁHLO VČETNĚ STÁTNÍCH PŘÍSPĚVKŮ V PRŮMĚRU 4,20 %