SKENEROVÉ BONUSY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SKENEROVÉ BONUSY.
Advertisements

ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Programové období 2014 – 2020 a proces SEA Mgr. Zuzana Plešková Ministerstvo životního prostředí 14. února 2014.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Výchovná poradkyně D. Pospíšilová. Přijímací řízení 2016 Maximálně 2 přihlášky originál a kopie v 1. kole Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací.
Kotlíkové dotace - úvod Mgr. Vanda Pánková. Obecné informace V programovacím období možnost výměny kotlů v domácnostech v rámci operačního programu.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky buď na různé střední školy, nebo na různé obory jedné SŠ -přihlášku.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 13 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Přijímací řízení 2016/17.
Počet čísel Počet hodnot
Zúčtování s dodavateli a odběrateli
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Seminář k výběrovému řízení 2018
Příjmy z kapitálového majetku
Veřejná správa, Regionální rozvoj Litoměřice Jan Jůna 2012
Seminář pro příjemce OPVK
Seznámení s IT aplikacemi E.ON pro dodavatele PD
IAS 36 Snížení hodnoty aktiv.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Roční zúčtování daně, daňové přiznání k DPFO
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Financování přímých NIV
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Vykazování postupu nebo stavu
Název: Normy spotřeby času Autor: Ing. Petr Mareš
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Měsíční fáze Vypracoval: Lukáš Karlík
Benefit7.
Právo sociálního zabezpečení
Ivana Francová, SOU Liběchov
Dělení lomených výrazů
Aktuální právní úprava činnosti školy a nové úkoly zástupce ředitele
Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
E-SHOP: Uživatelská příručka
Seminář SoMoPro III. - Právní část Mgr. Klára Benišová/1258
Pracovněprávní minimum…
Školení - objednávky pro tajemníky a správce rozpočtu
1.
Malotřídní škola a některé specifické momenty personální agendy
Zrušena možnost platit složenkou
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Právo sociálního zabezpečení
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
ZÁSOBOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
MATEMATIKA – ARITMETIKA 6
Agregované zálohy a Faktury
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Kontrola a hodnocení předložených žádostí o NFP
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Regionální karty a vstup do Základní sítě pro rok 2020
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Transkript prezentace:

SKENEROVÉ BONUSY

Bonus operátora skeneru Bonus za počáteční měření: 7,5 EUR Bonus za počáteční měření ve výši 7,5 EUR je vyplacen nájemci skeneru, pokud skenerem vykoná měření zákazníka poprvé a ten se přihlásí k odběru produktu certifikovaného pro skener formou kvalifikované ADR objednávky* (Prémiová automatická objednávka). *Více se o ADR objednávkách dozvíte v prezentaci nazvané „ADR objednávky a skenové karty“.

Bonus operátora skeneru Bonus za kontrolní měření: 7,5 EUR Bonus za kontrolní měření ve výši 7,5 EUR bude vyplacen nájemci skeneru, pokud zákazníku disponujícímu kvalifikovanou ADR objednávkou provede kontrolní měření a jeho další objednávka již byla uhrazena a odeslána.

Bonus operátora skeneru PŘÍKLAD: X 5 počatečních měření = 37,5 EUR * X 5 v ADR objednávce; byly uhrazeny, odeslány a zákazníkům bylo provedeno kontrolní měření = 37,5 EUR * CELKEM = 75 EUR *Zkontrolujte na stránkách www.nuskin.com dostupnost produktů ve vaší zemi.

Bonus operátora skeneru Skenerové bonusy budou nájemci skeneru vyplaceny i v případě, že jeho/její skener byl použit pro jiné skenerové operace. Bonusy jsou vypláceny spolu s ostatními provizemi na začátku každého měsíce.

Bonus operátora skeneru Skenerové bonusy budou vyplaceny, jestliže byly splněny všechny požadavky potřebné pro kvalifikování se k ADR.

Bonus operátora skeneru – příklad 1 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny První počáteční měření 30 dní 7. března 2018 15. leden 2018 13. února 2018 Bezplatný skenerový program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru – příklad 2 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny První počáteční měření Skener je synchronizován 3 dny 7. března 2018 20. ledna 2018 23. ledna 2018 1. února 2018 Bezplatný skenerový program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru – příklad 3 První počáteční měření ADR objednávka byla zaplacena a doručena Skenové karty byly přiřazeny 3 dny 7. března 2018 20. ledna 2018 23. ledna 2018 1. února 2018 Bezplatný skenerový program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru – příklad 4 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny ADR objednávka byla zaplacena a odeslána První počáteční měření 3 dny 7. března 2018 20. ledna 2018 23. ledna 2018 1. února 2018 Bezplatný skenerový program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru DOSTUPNOST REGIONU Skenerové bonusy pro region EMEA budou vyplaceny za všechny kvalifikované ADR objednávky zaregistrované v rámci regionu EMEA, kromě Izraele* a Turecka. Příklad: Nájemce skeneru z Maďarska vykoná měření zákazníkovi z Rakouska, který vytvoří rakouskou ADR objednávku: bude mu vyplacen bonus za rakouskou ADR objednávku. *Nájemci skeneru z Izraele mohou být vyplaceny bonusy pouze za ADR objednávky vytvořené na území Izraele.

Bonus operátora skeneru NÁROK NA BONUS Na všechny bonusy budete mít nárok tak dlouho, dokud budete kvalifikovaní k vyplácení provizí. *Kvůli této podmínce musíte splňovat kritéria Kompenzačního plánu prodeje, včetně maloobchodního prodeje. Pro kompletní shrnutí Kompenzačního plánu prodeje navštivte www.nuskin.com.

Bonus operátora skeneru EXPIRAČNÍ DOBA PRO VÝPLACENÍ BONUSŮ Budeme se snažit bonusy vyplatit během 3 po sobě následujících měsíců a to do doby, než nebude ADR objednávka zaplacena. Pokud není ADR objednávka během 3 měsíců uplynulých od jejího vytvoření zaplacena, platnost skenerových bonusů vyprší a nebudou vyplaceny.

Bonus operátora skeneru ZPĚTNÉ VYŽÁDÁNÍ BONUSU Pokud byla ADR objednávka zrušena, vrácena a zpětně proplacena, pak budou skenerové bonusy vyžádány zpětně, a to z provizí nájemce skeneru. K tomuto zpětnému vyžádání může dojít kdykoli v časovém horizontu do 12 měsíců od vytvoření ADR objednávky.

DĚKUJEME ZA POZORNOST