nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Advertisements

Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
CESTA K CERTIFIKÁTU BEZ BARIÉR. Metodika 1 = ubytování a stravování.
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
EXKURZE – ZA ARCHITEKTUROU A HISTORIÍ SEVEROVÝCHODNÍ ITÁLIE SPŠ A SOU UNIČOV –
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE GAZ Název DUMuGAZ K Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Hlavní akce v areálu zámku a Barok pas 2016 Zažijte Zámek ve Žďáru nad Sázavou.
Valné shromáždění SMOJK Vodňany, 11. červen /11 JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU INFORMACE O ČINNOSTI.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA.  Kdo je naše cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Jaké pokoje nabízíme  Jaké aktivity nabízíme.
HISTORIE LÁZEŇSTVÍ V ČESKÉ REPUBLIKY
Nadace Jihočeské cyklostezky Vltavská cyklistická cesta – produkt CR.
Rekreační objekt - Filipka. Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov,
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
TJ Spartak Nové Město nad Metují. Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen V sezoně byl zprovozněn.
Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
Centra denních služeb. poskytují ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení,
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Organizační informace pro rodiče SRPŠ – vybrat zástupce - maškarní ples pořádaný SRPŠ BESEDA s autorem a ilustrátorem Pavlem Čechem – 12. dubna, možnost.
Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.
Název materiálu: Služba Edu Live Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 4.třída Vyučovací předmět: Informatika.
Mariánské Lázně 2016 Léčebné pobyty pro členy OS pracovníků pěněžnictví a pojišťovnictví.
OSTRAVA AUTOR: MICHAL GŘEŠEK. Poloha města MAPA MĚSTA Praha 380km Slovensko 50km 15km Polsko D1.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
Střední škola Absolventi ZDŠ, přijďte mezi nás!. Škola s více než 40-ti letou tradicí Vás ráda uvítá ve svých třídách. Co Vám můžeme nabídnout?
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURS Chata Rozhled Strážné, Krkonoše 10. – 17. ledna 2004.
Poznej, kde lyžuji Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Raná péče. terénní, popřípadě ambulantní služba poskytovaná dítěti a rodičům dítěte ve věku do 7 let, které je zdravotně postižené, nebo jehož vývoj je.
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Moravská Ostrava, Ostrava
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Moravskoslezský kraj – využití areálu Bílá
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Terapeutické komunity
Český svaz žen Štoky společně s místními hasiči a
JEDNO SLOVO PRO VÍC VĚCÍ
Věcné učení Bezpečné chování ve škole, při hrách, výletech, koupání
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
CESTOVNÍ RUCH JAKO SYSTÉM
TYPOLOGIE CESTOVNÍHO RUCHU
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Dunaj – Vltava Cesta pivních znalců
Prázdniny 2011 Policie České republiky
Zápis do základní školy proběhne 5.dubna 2018 od 13 do 17 hodin
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
I. ročník prodejní přehlídky koní
BROUČCI A POČÍTADLO Pro skřítka Ticháčka.
Jeseníky Kateřina Sladká, 4.A.
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
Podpora sociální práce na území Statutárního města Kladna
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
ARABELA se vrací aneb Rumburak králem říše pohádek...
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Místní poplatek z ubytovací kapacity
Tábor SYROV 2019.
Táborová základna Sedlo II.
Infokanál Obce Březnice
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE
Transkript prezentace:

nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“ Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice, nám. Míru 55 507 11 V A L D I C E nabízí ubytování v minirekreačním zařízení „CHATA TUŽÍN“ GPS 50.4632014N, 15.4491447E

Minirekreační středisko se nachází ve východní části Českého ráje, 8 km od Jičína, v členitém lesnatém terénu s možností sportovního a turistického vyžití.

Zázemí Zděný objekt je umístěný ve svahu, v přízemí je jídelna, herna a vybavená kuchyně pro společné i rodinné vaření, společenská místnost s krbem, vinárnou a barem vhodná i pro pořádání svateb nebo oslav.

kulečník stolní fotbálek Herna kulečník stolní fotbálek

Ubytování Chata nabízí celoroční ubytování s kapacitou 38 lůžek. Na všech pokojích jsou lednice a TV, v objektu je satelitní a video rozvod. K využití je také venkovní otevřené ohniště pro možnost večerního posezení. Vybavení pokojů Vybavení zařízení

Tří, čtyř a šestilůžkové pokoje s  vlastním sociálním zařízením (sprcha a WC) se nachází v 1. patře a v podkroví

Ceník V sezóně (1. června-30. září) 322,- Kč za osobu/noc Mimo sezónu 253,- Kč za osobu/noc Dítě do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Možnost využít k úhradě části faktury částku FKSP dle pravidel V sezoně jsou pobyty jsou od soboty do pátku, mimo sezónu dle domluvy Příjezd je v sobotu mezi 10,00 a 14,00 hodinou Odjezd v pátek do 10,00 hodin. Jiné nástupy a délky pobytů lze individuálně dle možnosti sjednat přímo se správcem p. Michnou. Kontakt na správce: Pevná linka: 493507664 Mobil 602787450

Výlety do okolí Početné turistické trasy v Českém ráji Možnost návštěvy hradů a zámků Kost, Trosky, Kumburk, Hrubá skála, Sychrov apod. Trasy pro horská kola, v zimě lyžování na běžkách (bez možnosti vleku) a sáňkování. Podzimní sezona patří houbařům. Letní koupaliště i aquapark v Jičíně.

Možnost k pronajmutí na různé společenské akce: svatby oslavy narozenin workshopy

Možnost zapůjčení čtyř horských kol Ceník 1 den – 100 Kč 2 dny – 180 Kč 3 dny – 240 Kč 4 dny - 290 Kč 5 dnů – 340 Kč Každý další den 50 Kč.

Neváhejte a přijeďte na velmi příjemnou dovolenou http://chatatuzin.wbs.cz/ @ Eva Francová