Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TJ Spartak Nové Město nad Metují. Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen 6.12.1970. V sezoně 2008-2009 byl zprovozněn.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TJ Spartak Nové Město nad Metují. Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen 6.12.1970. V sezoně 2008-2009 byl zprovozněn."— Transkript prezentace:

1 TJ Spartak Nové Město nad Metují

2 Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen 6.12.1970. V sezoně 2008-2009 byl zprovozněn nový bufet, který je umístěn hned u ledové plochy a není tedy potřeba opouštět halu. V roce 2010 byla ukončena výstavba nových šaten a tím bylo konečně dosaženo stavu, který si tradice hokeje v Novém Městě zasluhuje. Zimní stadion nabízí pronájem ledové plochy k výcviku bruslení, krasobruslení, ledního hokeje a broušení bruslí pro veřejnost. Kapacita je 300 míst k sezení, 1 700 míst k stání. Zajímavým stavebním prvkem našeho stadionu je klenba kulaté konstrukce, která není orientována na šířku, ale na délku, takže strop je velmi vysoký. Stadion využívá náš hokejový klub TJ Spartak Nové Město nad Metují. V dopoledních hodinách je ledová plocha k dispozici místním mateřským a základním školám, odpoledne k tréninkům našich hokejistů, nebo krasobruslařů. Dále je zde po celou zimní sezónu pořádána hokejová soutěž neregistrovaných pod názvem Krčínská hokejová liga.

3 Hotel Z-SPORT ( v areálu zimního stadionu ) Klidné a příjemné místo v lipové aleji u řeky Metuje, na kraji města, mimo hlavní silnice a městský ruch. - Nabízí pohodlné ubytování ve 25 dvou a třílůžkových pokojích. - Další možnosti rozšíření kapacity přistýlkami. - Vždy dva pokoje mají společnou chodbičku s umývárnou, sprchou a WC. - Společenská místnost s televizí. - Wi-Fi, možnost připojení na internet. - Na pokoji je televize, rychlovarná konvice a lednice. - Ve druhém patře je k dispozici kuchyňka.

4 Mládežnické kategorie – lední hokej V našem klubu působí většina mládežnických kategorií, od ročníku 2011 až po junioři, kteří hrají krajské přebory královehradeckého kraje. Velký úspěch zaznamenal vloni tým dorostenců, který se stal přeborníkem kraje. I v letošní sezóně je tým ve finále a pokud uspějí, Budou bojovat o možnost hrát 1.ligu dorostu.

5 Činnost klubu – lední hokej Kromě běžné činnosti klubu, což jsou reprezentace města v krajských přeborech se jednotlivé ročníky několikrát ročně účastní i mezinárodních turnajů mládeže, jak v Čechách, tak i v zahraničí. I u nás takovéto turnaje mládeže pořádáme… V našem klubu se hokejem baví nejen děti, ale i rodiče…

6 Činnost klubu – oddíl krasobruslení Náš klub provozuje i oddíl krasobruslení. Děvčata i chlapci trénují minimálně 4 x týdně. O víkendech se účastní soutěží po celé republice. I u nás pořádáme závody krasobruslení pod názvem „ NOVOMĚSTSKÁ BRUSLIČKA“ a „MALÁ CENA NOVÉHO MĚSTA“

7 Činnost klubu mimo sezónu Ani po skončení sezóny nezahálíme, organizujeme pravidelné tréninky, kempy a soustředění… Velice oblíbený je letní hokejový tábor na chatě Juráška v Olešnici v Orlických horách

8 Činnost klubu – školička bruslení Každoročně také organizujeme pro všechny kluky a holky od 4 let ŠKOLIČKU BRUSLENÍ, ve které následně náborujeme děti do oddílu ledního hokeje i krasobruslení.

9 Činnost klubu – mateřské školky Pro místní, ale i přespolní mateřské školky, organizujeme dopolední kurzy bruslení. Cílem těchto kurzů je především seznámit děti s ledovou plochou a naučit je základní prvky bruslení.

10 Lední hokej neregistrovaných KHL – krčínská hokejová liga, je sezónní hokejová soutěž pro neregistrované hokejisty, která je pořádána našim klubem. Celkem 6 týmu po celou sezónu v rozlosovaných utkáních bojuje o putovní pohár. Je to jedna z možností, jak hokej přiblížit chtivým, kteří nikdy neměli možnost si tuto hru zahrát. Soutěž získává mezi hráči čím dál větší oblibu a v budoucnu se dočkáme její rozšíření. týmy KHL

11 Klub - kontakty TJ Spartak Nové Město nad Metují Pod Lípami 459 Nové Město nad Metují, 549 01 Tel.: +420 491 470 155 Mobil.: +420 603 897 490 E-mail: spartak@tjspartak.czspartak@tjspartak.cz Kamil Praus Předseda klubu Mobil: +420 731482 955 E-mail: kamil.praus@progrestech.cz Michal Vaněk Organizační pracovník Mobil: +420 603 897 490 E-mail: vanek.michal@centrum.cz


Stáhnout ppt "TJ Spartak Nové Město nad Metují. Informace o klubu a zimním stadionu Zimní stadion byl slavnostně otevřen 6.12.1970. V sezoně 2008-2009 byl zprovozněn."

Podobné prezentace


Reklamy Google