Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec."— Transkript prezentace:

1 Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec

2 Historie tábořiště  V roce 1992 se zde konal vůbec první tábor pod hlavičkou Royal Ranger.  Tábory se zde konaly do roku 1997, pak se veškeré dění na tábořišti na delší dobu odmlčelo.  Od roku 2013 je pozemek ve vlastnictví Apoštolské církve v Třinci, se kterou máme sepsanou nájemní smlouvu na dobu neurčitou.  Znovuoživení tábořiště proběhlo v r. 2014, předcházelo tomu však dva roky intenzivní práce na louce a v přilehlém lese.

3 Poloha a dojezd na tábo ř išt ě

4

5 Celkový pohled na tábořiště

6 Dojezd na tábořiště K tábořišti, které se nachází zhruba 1 km pod vrcholem Javorovým vede asfaltová silnice. Ta dále pokračuje až k samostatné turistické chatě Javorový. Abychom se ale dostali přímo na tábořiště, u budovy vodárny (cca 1 km pod vrcholem) odbočíme na lesní cestu která je tvořena betonovými panely.

7 Ubytování, va ř ení, apod.

8  Ubytování je řešeno v 6ti tepee stanech na dřevěných postelích a 5ti stanech s podsadou. Kapacita tábořiště odzkoušena s 60 lidmi.

9 Zázemí kuchyně:  Kuchyňský hangár o rozměrech 5x5 m.  Vybavení kuchyně (hrnce, misky, nože,…)  K vaření je k dispozici 2x plynový sporák na PB láhev  1x kamna na tuhá paliva  Dřez s vodou

10  Na tábořišti se nacházejí dvě dvoj kadibudky – suché záchody.  Umývárna je vybavena 8 výtokovými kohouty a žlaby.  Sprcha je NOVĚ řešena lázeňskými kamny a ve sprše si tak lze pomocí baterie regulovat teplotu vody.

11 Přímo na tábořišti jsou vybudovány dvě průtokové studny z nich je voda zachytávána do dvou IBC kontejnerů a díky soustavě hadic napájí umývárnu, sprchy a kuchyni.

12 Sportovní vyžití

13 Možnost postavit si vlastní trampolínu (o tu naši jsme už bohužel přišli) a ve spodní části louky se nachází hřiště na Ringo nebo volejbal, popřípadě i menší fotbálek apod.

14 Rádi se s Vámi uvidíme na našem tábořišti. Kontakt na správce: Palo Broda, tel.: 739 767 066 email.: palobroda@seznam.cz Podporují nás:


Stáhnout ppt "Tábo ř išt ě Pod Javorovým Provozovatel: 5. p ř ední hlídka Royal Rangers T ř inec."

Podobné prezentace


Reklamy Google