Základní škola T. G. Masaryka Blatná, okr. Strakonice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Advertisements

Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Exkurze na p ř e č erpávací vodní elektrárnu se uskute č nila DLOUHÉ STRÁNĚ.
DOBROVOLNÍ HASIČI OBCE PLANDRY. KRÁTCE Z HISTORIE HASIČSKÉHO SBORU V PLANDRERCH Hasičský sbor v Plandrech byl založen 20.března v roce 1921 a do sboru.
DĚTSKÝ DOMOV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA, DUCHCOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
- ELSA - mezinárodní zkouška z anglického jazyka na Slovanském gymnáziu.
Starší přípravka + mladší přípravka A,B sezóna 2014/2015 trenér starší přípravky Allan Kheil, trenér mladší přípravky A Petr Vokáč trenér mladší přípravky.
DĚTSKÝ DOMOV, ZŠ a SŠ Žatec. Moje škola Moje třída Naše škola je spojena z DĚTSKÝM DOMOVEM. Do naší školy převážně chodí děti z Dětského domova, ale i.
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
Kostelec nad Orlicí Žáci 2. stupně se seznamovali s význačnými rodáky z Kostelce nad Orlicí. Osobností, které se zapsaly nejen do historie města, ale.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_17_18.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Požární útok DLE SMĚRNICE HRY PLAMEN 1 Jakub Vaculík SDH Janovice u Starého Jičína.
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
Canisterapie Když pes uzdravuje lidskou duši Motto našeho týmu: „Polož na mě svoji ruku a já ti ji prohřeju, obejmi mě a rozjasním tvoje srdce.“
Dětská cena prevence kriminality O projektu Dětská cena prevence kriminality (DCPK) je preventivní vzdělávací projekt, který formou soutěže pro školní.
Základy duševní hygieny. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada31 AnotaceDrážkový.
Název školy:ZŠ A MŠ Březno Autor:Petr Pacholátko Název:VY_32_INOVACE_39 Vlastní názvy Téma: Psaní velkých písmen Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola a Mateřská škola Dobrá Voda u Českých Budějovic, Na Vyhlídce 6, Dobrá Voda u Českých Budějovic EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV:VY_12_INOVACE_26_ČLOVĚK A JEHO SVĚT_ANEŽKA ČESKÁ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Denisa Štěrbová KHS kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Házená Házená je kolektivní míčový sport, ve kterém proti sobě.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Setkání zástupců 1. ročníků
AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_05_05_CÉVNÍ SOUSTAVA
Jak získat nejlepší talenty?
Podstatná jména hromadná, pomnožná, látková
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Bojíte se francouzštiny?
Hasiči okresní soutěž Štítary 1964.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Název vzdělávacího materiálu
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Sčítání lidu, domů a bytů 2011
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
VY_32_INOVACE_43A_STÁTNÍ SVÁTKY A VÝZNAMNÉ DNY V ČESKÉM KALENDÁŘI
Živá kronika projekt spolupráce mas krajina srdce
Fyzici a fyzikální jevy Autor: Mgr. M. Vejražková
Historie sportu školy Blížejov
Udělení titulů Mistr HZS ČR nejlepším sportovcům roku 2012
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/03
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
22 / 9 / 2010.
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
VY_32_INOVACE_44B_TÁBORSKO - CHOUSTNÍK
Kronika 2001 Kroniku blížejova v roce 2001 zpracoval Vladislav Nauš jako závěrečnou práci.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
METEOROLOGIE Základní škola T. G. Masaryka Blatná, okr. Strakonice
Výukový materiál VY_32_INOVACE_08_ Souvětí a spojky
TRÉNINK MLÁDEŽE PLAVÁNÍ Mgr. Ivana Felgrová (UK FTVS)
Cyklistický trénink dětí v triatlonu Petr Polívka
Manufaktury a první stroje
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_19 Fyzika,
Diferencované stravování
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Transkript prezentace:

Základní škola T. G. Masaryka Blatná, okr. Strakonice SDH Tchořovice Autor práce: Jaroslav Čadek Vedoucí práce: Mgr. Ludmila Růžičková Školní rok: 2016/2017

Úvod Toto téma jsem si vybral, protože mě hasičský sport baví a věnuje se mu celá rodina.

Historie sbor založen roku 1891 požární stříkačka Stratílek rok 1936 trenéři: Josef Masák rok 1970 Jaroslav Čadek rok 2005

Současnost rok 2007-start našeho týmu trenéři Martina a Jaroslav Čadkovi rok 2015- matka si založila vlastní družstvo a nás přenechala otci

Kategorie přípravka (2-5let) mladší (5-11let) starší (11-15let) dorost (12-18let) dospělí (15+)

Požární útok královská disciplína 7 nebo 6 členů dělí se na dvě poloviny sání a útok

Požární útok a štafeta CTIF CTIF je zkratka z francouzštiny “comité technique international de prevention et d´extincion du feu“. V češtině to znamená mezinárodní výbor pro prevenci a hašení požáru. požární útok CTIF štafeta CTIF

Štafeta 4x60m a štafeta dvojic Ve štafetě dvojic soutěžící běhají v pětičlenných týmech. Dráha je rozdělená na dvě půlky hydrantovým nástavcem a kuželem. Štafeta 4x60m- první úsek je přeběh kladiny, druhý úsek je přeskok překážky, třetí úsek je přenos hasicího přístroje a na čtvrtém úseku se spojí hadice s rozdělovačem a proudnicí a doběhne se do cíle.

Závod požární všestrannosti pět soutěžících střelba ze vzduchovky zdravověda vrčení topografických značek vázání uzlů hasební prostředky běh na 2 nebo 3 km

Vybavení vybavení na vedení vody požární stříkačka

Naše největší úspěchy rok 2012 závod požární všestrannosti ve Štěkni 3. místo rok 2015 požární útok ve Strakonicích 3. místo rok 2016 závod požární všestrannosti v Česticích 2. místo rok 2017 požární útok ve Strakonicích 1. místo a v okresním kole mladých hasičů, které se konalo u nás 2. místo minulý rok se o veliký úspěch postaral Martin Fořt, který v dvojboji a v běhu na 100m překážek vyhrál okresní kolo a na kraji obsadil 4. místo

Závěr Psaní této práce pro mě bylo snadné, ale i užitečné, protože jsem se o hasičském sportu dozvěděl něco nového. Na závěr bych chtěl poděkovat paní učitelce Růžičkové za pomoc při práci.

Zdroje https://cs.wikipedia.org/wiki/Po%C5%BE%C3%A1rn %C3%AD_sport http://www.odpovedi.cz/otazky/co-znamena- zkratka-ctif https://www.google.com/search?hl=cs&site=imgh p&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=613&q= %C5%A1tafeta+4x60m&oq=%C5%A1tafeta+4x60m členové sboru dobrovolných hasičů Tchořovice Vlastimil Končelík a Bohuslava Říhová dětské kroniky sboru dobrovolných hasičů Tchořovic