Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM 2. 9. 2011 AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM 2. 9. 2011 AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné."— Transkript prezentace:

1 MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné  zopakování znalostí o svém domově. SPECIÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ POTŘEBY  - KLÍČOVÁ SLOVA  kraj, domov, Máchův kraj, historie DRUH UČEBNÍHO MATERIÁLU Prezentace – pracovní list DRUH INTERAKTIVITY pracovní list CÍLOVÁ SKUPINA Žák STUPEŇ A TYP VZDĚLÁVÁNÍ Základní vzdělávání - první stupeň TYPICKÁ VĚKOVÁ SKUPINA  8-11 let CELKOVÁ VELIKOST  168 kB

2 1. Naše země je rozdělena na kraje
1. Naše země je rozdělena na kraje. V jakém kraji leží Doksy - Staré Splavy? 2. Jak se jmenuje naše krajské město? 3. Proč se jmenuje naše oblast MÁCHŮV KRAJ? 4. Jaké sporty se v našem kraji dají provozovat? 5. Jaké historické zajímavosti v Doksech – Starých Splavech a okolí můžeme navštívit?

3 6. Kdo nechal založit Máchovo jezero a jak se původně jmenovalo?
7. K čemu využíváme Máchovo jezero? 8. Jak se jmenuje nejbližší větší město (okresní město) a jaká řeka jím protéká? 9. Jaké zajímavosti v tomto městě můžeš navštívit? .. 10. Nakresli jednu zajímavost naší obce a jejího okolí ( přírodní, historickou…)


Stáhnout ppt "MŮJ DOMOV ANOTACE Pracovní listy, které shrnou znalosti o obci a jejím okolí. DATUM 2. 9. 2011 AUTOR Tereza Skálová JAZYK Čeština OČEKÁVANÝ VÝSTUP Samostatné."

Podobné prezentace


Reklamy Google