Kuracie prsia so zemiakmi a zeleninou

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_11_ODV_654_Str
Advertisements

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“
Autor:Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)1.KP E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblastPřílohy z mouky - knedlíky.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Kynuté buchty Katrin Steinvaldová A
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Charakteristika, dělení, technologické úpravy a tipy na přípravu
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jiřina Moravcová a Mgr. Drahomíra Stoklasová. Střední škola hotelnictví a služeb.
ZADĚLÁVÁNÍ září 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130104
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Recept na vánočku POTŘEBNÉ PŘÍSADY 600 g hladké mouky, 140 g cukru, 1/4 l mléka, 30 g droždí (klidně tak 3/4 kostičky), 2 vejce (jedno na potření), 120.
Technologické zpracování mas
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Vanilkové Rohlíčky Co potřebuješ? Připrav si…
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Teplé omáčky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_125_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Štědrovečerní večeře.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Hnědé polévky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_114_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
Pečení na anglický způsob
Lasaně zapečené se zeleninou
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Pečení na anglický způsob
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ 1 říjen 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130211
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
PŠTROSÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: pštrosí, maso, pštros, charakteristika,
SUŠENKOVÝ SALÁM (Melisa) 22/01/15 | Recept | IrákIrák
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Příprava pokrmů ze skopového masa
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Děti, rodiče, učitelé, prarodiče z MŠ Olbrachtova
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Jednoduché pomazánky na večer- salámová
Příprava drůbeže vařením, dušením
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Kuřecí moambe (Paul) 25/10/15 | Recept | Konžská dem. republika
PROCES VÝROBY GRANÚL PRE PSOV A MAČKY
Drakove príklady PaedDr. Katarína Poláčiková a žiaci ZŠ s MŠ Brezovica.
Predmet: Technológia prípravy pokrmov
Ochutnávame svet s KABOU Žiaci II.HA 2. skupina.
Autor: Ludmila Lipárová
Ovocie a zelenina.
Tretí deň Mlieko a mliečne výrobky od slovenských kravičiek
Projekt „Rodáčka rodákom“ –
ZŠ nár. um. Ľ. Podjavorinskej Bzince pod Javorinou
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Jak si udělat zdravý Zeleninový salát Více výukových souborů na webu: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Kuracie prsia so zemiakmi a zeleninou Lívia Bednárová Kuracie prsia so zemiakmi a zeleninou

Zemiaky- vypestova- né v záhrade Kuracie prsia- HYZA

Recept Potrebujeme: 4 pláty kuracích pŕs 2 zemiaky soľ čierne korenie zeleninu ako prílohu Postup: Očistíme si kuracie prsia a narežeme ich na pláty. Jemne osolíme, okoreníme. Necháme chvíľu odstáť v chladničke. Zemiaky si očistíme a nakrájame na plátky. Osolíme, pridáme nejaké korenie na zapekané zemiaky. Dáme na plech a pečieme do zlatista. Mäso uložíme na grilovaciu panvicu a grilujeme 15-20 minut. Podavame so zeleninou. Dobrú chuť !!!

Príprava receptu

Varilo sa mi veľmi dobre. Príprava jedla bola jednoduchá Varilo sa mi veľmi dobre. Príprava jedla bola jednoduchá. Nebolo to moje prvé varenie.

Jedlo bolo výborné, chutné a veľmi zdravé.

Lívia Bednárová ZŠ s MŠ Lúka 135 , 916 33 4.ročník