INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Advertisements

Komplexní řešení metropolitních sítí
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Integrovaný plán rozvoje města Kutná Hora 21. srpna 2007.
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Krajský úřad Vysočina, ul. Žižkova 57, Jihlava
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
OP LZZ vybrané priority pro regionalisty Velká část OP LZZ obsahuje podporu v oblastech, které známe z OP RLZ: adaptabilita, aktivní politika zaměstnanosti,
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Informace k možnosti motivace municipalit k UR v rámci fondů EU a jiných zdrojů.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Zahájení úvodní slova představení projektu etapy projektu představení projektového týmu Národní digitální archiv.
Představení konceptu pilotního projektu „Koordinace a zavedení Smart Administration ve veřejném sektoru“ Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Možnosti financování správy majetku a provozu budov z Evropských strukturálních fondů Aktuální výzvy, potenciál IROP a vícezdrojové financování Michal.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Ohlédnutí za deseti lety řízení kvality na Městském úřadě Kopřivnice
Integrovaný regionální operační program
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Michal Šperling - EUREDIS
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
DTM Kraje Vysočina.
Transkript prezentace:

INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013 lll

Prioritní osa 3.4 Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Rozvoj a modernizace všech složek Integrovaného záchranného systému Zajištění koordinovaného postupu složek IZS Prevence, monitoring a řešení rizik Rozvoj infrastruktury pro zvýšení bezpečnosti obyvatel lll

Podporované aktivity v prioritní ose 3.4 Integrace operačních středisek složek IZS na území krajů ČR Zdokonalení systému logistiky v případě řešení mimořádných událostí Vybudování „Národního centra pro krizovou připravenost a výcvik složek IZS“ Pořízení technologie pro zajištění efektivní akceschopnosti IZS Otevřené front office pro koordinaci krizové situace lll

Aktuální výzvy Prioritní osa IOP 1.1 Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě výzva bude vyhlášena během října – listopadu 2008 určena pro páteřní projekty SA Prioritní osa IOP 2.1 Zavádění ICT v územní veřejné správě Připravena výzva pro obce – Czech Pointy kontaktní místa objem cca 500mil.Kč – říjen určena pro obce a kraje – Hostingová centra – vyhlášení během října Elektronizace spisových služeb – připravujeme Digitalizace v územích – připravujeme Metropolitní sítě – připravujeme lll

Aktuální výzvy Prioritní osa IOP 3.4 Veřejná správa a veřejné služby vyhlášena 29. srpna 2008 v rámci výzvy bude realizovány projekt, jejichž cílem je organizačně-legislativní zabezpečení projektů e-Governmentu Příjemcem jsou složky MV Připravujeme: Audit agend Vzdělávání lll

Kde se dozvím více? Na workshopu! Úlohou workshopů je oboustranná výměna informací a to zejména: Informovat o připravovaných výzvách pro strategické projekty v oblastech podpory: č. 1 A a 1 B Modernizace veřejné správy v IOP č. 4.1. Posilování institucionální kapacity a efektivnosti státní správy v OP LZZ Informovat o výsledcích analýzy projektových záměrů, které zpracovaly krajské úřady a obce Informovat o postupu přípravy výzev na základě výše uvedené analýzy pro projekty v oblastech podpory: č. 2.1. Zavádění ICT v územní veřejné správě IOP č. 4.1. Posilování institucionální kapacity a efektivnosti samosprávních celků OP LZZ lll

Termíny konání workshopů listopad 2008 Litomyšl prosinec 2008 Praha www.mv-workshop.cz lll

Ing. Alena Hyková zástupkyně ředitele Odboru strukturálních fondů e-mail: hykova@mvcr.cz tel.: 974 818 486 lll