Rozvoj pracovních programů pro osoby se zdravotním postižením

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Mgr. Jiří Šimon Odbor práva veřejných zakázek a koncesí Praha, Nová směrnice EU pro zadávání veřejných zakázek v kontextu společensky odpovědného.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
 Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené.
KONCEPT A MOŽNOSTI PODPORY SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ Svatava Škantová MPSV 7. října 2015, Praha.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Operační program Průmysl a podnikání Programové dokumenty OP – Průmysl a podnikání Národní rozvojový plán ostatní operační programy Socioekonomická.
2. setkání pracovních skupin „Sociální věci a zdravotnictví“
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Hlavní město Praha Protidrogová politika hl. m. Prahy Krajské oddělení protidrogové prevence PRM MHMP Mgr. Nina Janyšková.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
Představení výzkumného projektu Lenka Hloušková Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta MU Brno.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Dokument KAP MSK - obsah
Dětský domov a Základní škola Liptál
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Úřad práce České republiky
Jak využíváme poznatky z cesty?
Členská schůze MAS Nepomuk,
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Schůze Spolku pro obnovu venkova ČR Praha 1. dubna 2014
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Závěrečná konference Zlín,
Regionální seminář „sociální podnikání“ v Pardubicích
Náměty pro činnost Národního fóra
Základní informace o poskytovateli
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
Prioritní oblasti spolupráce v rámci hospodářské restrukturalizace
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Kotlíkové dotace v Moravskoslezském kraji
Komora sociálních podniků
kam vlastně směřujeme ??? 
Organizace práce na prodejně
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Klíčové aktivity projektu
Dobrovolnická činnost ADRA se seniory a pro seniory
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Centrum J. J. Pestalozziho, o. p. s.
Transkript prezentace:

Rozvoj pracovních programů pro osoby se zdravotním postižením TRIANON, z.s. Rozvoj pracovních programů pro osoby se zdravotním postižením

Od r. 2003 realizace pilotního programu Bez Bariér bez hranic® přispívajícího k rozvoji občanské společnosti a trvale udržitelného rozvoje příhraničního regionu EKONOMICKÝ PILÍŘ  „sociální“, tedy společensky odpovědné podnikání, zaměstnávání osob se zdravotním postižením, zaměření na místní potřeby a zdroje SOCIÁLNÍ PILÍŘ sociální inovace vedoucí ke komplexní podpoře osob ohrožených sociálním vyloučením (OZP, studentů a seniorů), prosazování mobility a přístupnosti prostředí pro všechny ENVIROMENTÁLNÍ PILÍŘ = podnikání šetrné k životnímu prostředí, podpora obnovitelných zdrojů energie a ostrovních systémů energetické nezávislosti, ekologická a technická edukace dětí a mládeže

Provoz „Separace pro recyklaci“ Ekologická likvidace elektrických nebo elektronických zařízení a jednodruhových plastů. Elektrozařízení jsou zpracovávána našimi zaměstnanci, kteří separací získávají jednotlivé součástky k  dalšímu využití a také cenné kovy, nejčastěji železo, měď, hliník a mosaz. Zpracování plastů probíhá manuální separací a následným mletím na požadovanou frakci s využitím speciálního nožového mlýnu. Nově nabízíme také ekologickou likvidaci kabelů.

Modernizace provozu Projekt „Inovativní rozvoj sociálního podniku TRIANON“, reg. č. CZ.06.2.58/0.0/0.0/15_010/0000114

Modernizace provozu Projekt „Inovativní rozvoj sociálního podniku TRIANON“, reg. č. CZ.06.2.58/0.0/0.0/15_010/0000114

Modernizace provozu Projekt „Inovativní rozvoj sociálního podniku TRIANON“, reg. č. CZ.06.2.58/0.0/0.0/15_010/0000114

Provoz „Digitalizace a skartace“ Skenování listin až do formátu A0+ na multifunkčním zařízení Xerox. Digitalizace knih, novin a časopisů do formátu A3 na knižním skeneru BookEye 4 V3 Kiosk. Disponujeme také OCR skenerem pro vytěžování textu z naskenovaných dokumentů i profesionálním fotografickým skenerem. Naskenované soubory umíme upravit pomocí speciálního softwaru WiseImage®. Dle požadavků zákazníků jsme schopni vytvářet archivy a databáze, opatřit soubory klíčovými slovy, nebo provést další opatření pro snadnou orientaci a vyhledávání, vše v digitální podobě a cloudovém řešení.

Modernizace provozu Projekt „Inovativní rozvoj sociálního podniku TRIANON“, reg. č. CZ.06.2.58/0.0/0.0/15_010/0000114

Zakázka na digitalizaciobecních a městských kronik Modernizace provozu Zakázka na digitalizaciobecních a městských kronik Zakázka na vytěžování textu středoškolských učebnic

Další služby v režimu náhradního plnění

Partnerství a spolupráce TRIANON jedním ze zakladatelských subjektů Klastru sociálních inovací a podniků – SINEC, z.s., sdružení sociálních podniků v Moravskoslezském kraji Aktivity klastru: - sdílení informací a kontaktů - společný katalog produktů a služeb - vzdělávání a poradenství  do budoucna možnost napojení na další klastrové organizace v MSK a navázání spolupráce v rámci efektivního využití náhradního plnění a udržení finančních prostředků v regionu www.klastr-socialnich-podniku.cz

www.ostrianon.cz TRIANON, z.s. Na Horkách 1701/23 737 01 Český Těšín E-mail: t.baginska@ostrianon.cz Tel.: +420 775 054 234 www.ostrianon.cz