Donuty.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Recept na perník.
Advertisements

Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
VÝROBKY Z OBILOVIN Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: výrobky, obiloviny, mlýnské, mouka, kroupy, vločky.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
Ukládání potravin VY_32_INOVACE_2C_04 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Souřadnicová síť, určování zeměpisné polohy
ZMRZLINY A POHÁRY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: zmrzlina, poháry, mléčná, ovocná, smetanová.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_541 Spotřeba potravin a výroba mouky 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Radmila Uzlíková Název : VY_42_INOVACE_13_NAROZENINY.
Identifikátor materiálu: ICT Předmět - Téma sady Technologická praxe Běžné pečivo Téma materiálu Výroba pizza pečiva Autor Hana Nykodymová Anotace.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV K.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Matějková Adéla Rybolov » Od udice na talíř pro malé rybáře «
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL. 1. BĚŽNÉ 2. JEMNÉ SUROVINY PŠENIČNÁ MOUKA VEJCE VODA DROŽDÍ /KVASNICE/ TUK SŮL CUKR NÁPLNĚ TVAROH MÁK POVIDLA MARMELÁDA,
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Trvanlivé pečivo  Sušenky  Oplatky  Perníky  Trvanlivé pečivo ze šlehaných hmot  Suchary, preclíky, tyčinky.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
Přepočty surovinových norem
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
Jednotky délky. Najděte mezi následujícími větami nesmysly. a) Naše škola je vysoká cm. b) Tondovi dorostlo háro na 0, km. c) Martinův fix.
Energeticky bohatá poživatina,
Mlýnské obilné výrobky
Sada číslo 13 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Vánoční cukroví Perníčky Homolková, Hyská.
DUM - Digitální Učební Materiál
Pekařské a cukrářské výrobky a těsta
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Základní škola a Střední škola CREDO, o. p. s. Číslo projektu: CZ. 1
Sójové a kokosové cukrovinky 1
Poměr.
Výroba plundrového těsta
Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie
Treska na konžský způsob
» Od udice na talíř pro malé rybáře «
DUM - Digitální Učební Materiál
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
Lité těsto.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Výroba dezertních hmot 2
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Jídelníček dubna 2018 změna jídelníčku je možná
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Příprava perníkového těsta
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
VY_32_INOVACE_13 13 Litr – jednotka objemu autor: Mgr. Jana Kobylková
směsi roztoky Slovní úlohy o směsích Výkladová úloha Řešené příklady
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Zdravá svačina VY_52_INOVACE_27
VY_52_INOVACE_ZBP1_5564VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Transkript prezentace:

Donuty

pečené ve speciální „pekárně“ Donuty http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/11523.htm pečené ve speciální „pekárně“ Přístroj na donuty - popis: * výkon 800 W * na 7 donutů * s optickou signalizací ukončení pečení * jednoduché čištění díky nepřilnavé vrstvě * včetně receptů Cena v Lidlu: 299,- Kč (v týdnu od 7.6.2010) Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat a promíchat se zbývajícími ingrediencemi v hladké těsto. Pekárnu na donuty připravit tak, jak je uvedeno v návodu. Donuty péct tak, jak je uvedeno v návodu. Když jsou donuty dopečeny, vyjměte je z pekárny a posypte je trochou moučkového cukru. Donuty můžete případně přelít také čokoládovou či jinou polevou.

Dietní donuty Voňavé donuty Donuty s jogurtem (cca 50 donutů) 260 g mouky 1 bal. prášku do pečiva 130 g cukru 1 bal. cukru vanilkového 3 vejce 0,25 litru mléka 5 PL oleje slunečnicového Dietní donuty 175 g mouky tmavé 1 bal. prášku do pečiva 1 špetka muškátového oříšku 1 špetka skořice 6 PL cukru třtinového 8 PL oleje 8 PL jogurtu Donuty s jogurtem 150 g hrubé mouky 3 lžičky prášku do pečiva 50 g ovesných vloček 40 g cukru 4 lžíce slunečnicového oleje 4 polévkové lžíce vody 180 g jogurtuovocného 1 malý pohárek jahod nebo banánu