Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Textový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/ -jeden.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Vzhled prezentace - šablony
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
…potom klepněte na zástupné symboly a přidejte vlastní obrázky a titulky. Vyberte rozložení…
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.6 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. Databáze - formulář Typ: DUM - kombinovaný Předmět:
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Pro vytvoření textového pole je k dispozici speciální nástroj, který najdeme na kartě Vložit - Textové pole. Je to tlačítko Textové pole : když je stiskneme,
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.05 Téma: PowerPoint Číslo.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Rozložení – úvodní snímek Pozadí – šedé. Vložte vlastní pozadí Obrázek můžete stáhnout z internetu.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Manuál pro editaci webu PCP
Název společnosti Produkty a služby
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Souboj školních kapel 8. června –24.00
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Klasické fotoalbum.
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Klasické fotoalbum.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
2. Jak si snadno vytvořit nový vzor pomocí bloků.
Současné fotoalbum.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Cestovní kancelář Margarita
Moje cvičná prezentace
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Návod na tvorbu vzoru 1. Jak si upravit blok..
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Rozložení obrázku s titulkem
Prezentace v Power Pointu
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Název události Datum akce Čas akce
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující jména a tituly nahraďte jmény.
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Miroslav Konečný Viceprezident Fabrikam
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Rozložení nadpisu Podnadpis.
[Nadpis plakátu] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Následující tituly a jména nahraďte tituly.
Rozložení nadpisu s obrázky
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_11B Škola:
Condeco stručná příručka Systém rezervace zasedacích místností
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu s obrázky
Úprava rozsáhlého dokumentu
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Název události Úvodní informace k události Podnadpis události Datum Pokud si chcete tuto brožuru upravit, vložte si místo našeho ukázkového obsahu nějaký svůj vlastní. Pokud chcete radši začít s prázdným listem, klikněte na kartě Domů na Nový snímek, aby se vložila nová stránka. Pak si místo prázdných zástupných symbolů dejte vlastní text. Podnadpis události Datum Čas Místo Ulice a číslo popisné, město, PSČ, země Toto oznámení můžete snadno přizpůsobit vložením vlastních informací. Když chcete některý zástupný text (třeba právě tento) nahradit vlastním textem, stačí na něj kliknout a můžete psát. Pokud byste potřebovali víc polí zástupného textu pro nadpisy, podnadpisy nebo hlavní text, zkopírujte některé pole zástupného textu, které už na stránce je, a pak si ho přetáhněte, kam potřebujete. pro více informací kontaktujte: [Jméno kontaktní osoby] na čísle [telefon]