Výsledky hlasování Společně tvoříme Jih 2017

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Advertisements

Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá.
Regenerace sídliště Hromůvka
SPOKOJENOST S DĚTSKÝMI HŘIŠTI NA MĚLNÍKU
Výstavba sportovního areálu 20
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
/ aktualizace Zpracoval: Ing. Villertová, Ing. Stupka.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Regenerace odpočinkového místa „ Pod požární zbrojnicí.
1 Divize Project Development ZELENÁ FILOZOFIE SKANSKA.
Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
Vesnice Strupčice.
NAVRHOVÁNÍ STAVEB PRO SAMOSTATNÝ A BEZPEČNÝ POHYB NEVIDOMÝCH A SLABOZRAKÝCH OSOB Doporučený standard technický (ČKAIT) z r Nezajištěný prostor –
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
otevřené setkání v rámci celorepublikové kampaně Sítě mateřských center „Město pro děti“. Cílem setkání bylo sesbírat co nejvíce podnětů a.
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
B EZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY FZŠ Táborská Praha 4. Výsledky školního mapování Rozdáno/ vráceno dotazníků: 321/ % návratnost Mapování proběhlo v termínu:
Projektové záměry podané v rámci II. výzvy
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
projekty podporující cestovní ruch v obci Modrá
Koncepce dětských hřišť a sportovišť v Mohelnici Únor 2015.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Odloučené pracoviště NAD PLOVÁRNOU Statutární zástupce školy Mgr. Božena Suchánková Vedoucí učitelka Věra Kopečná.
Projekt klubu „gWay“ na Ukrajině. Proč projekt gWay? projektem klubu „gWay“ chceme reagovat na současné potřeby celé Ukrajiny a konkrétně jednoho regionu.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Obytný soubor Za Školkou
Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
CHVALSKÁ MATEMATICKÁ KOSTKA
Nezpevněné cesty Nedostatečné osvětlení Lavičky bez košů Projekt nemůže pokrývat celou revitalizaci vnitrobloku, protože ne všechny pozemky jsou ve.
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Prezentace projektů, KD U Boudů
Plochy a pozemky veřejných prostranství
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Místo pro život - Dětské hřiště v Nečíni
Červená, oranžová, zelená – jedeme!!!
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
Královské město Rakovník
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
„Na zahradě naši školky, nenudí se kluci, holky“
Dětské hřiště „MEZI DOMY“
Strategický plán rozvoje obce pro období
CHCEME SI HRÁT.
Informace o vyhlášených výzvách
Mateřská škola Libiš okres Mělník
Transkript prezentace:

Výsledky hlasování Společně tvoříme Jih 2017

Stručně v číslech: hkh 37 návrhů ve čtyřech částech 2 návrhy Dubina a Bělský les 16 návrhů Hrabůvka 12 návrhů Zábřeh 9 návrhů Výškovice 3964 hlasujících 20 úspěšných projektů k realizaci

Jak probíhalo hlasování? Pouze elektronickou formou (možnost hlasovat také přímo na Informacích úřadu s asistencí našich zaměstnanců) Hlasovací systém společnosti Demokracie 2.1 Každý hlasující měl k dispozici celkem 4 pozitivní a 2 záporné hlasy

Úspěšné návrhy 2017

Dubina a Bělský les

D1 Zahradní altán Autor: Lokajová Bohdana Rozpočet: 200 000 Kč Lokalita: Na pozemku ZŠ Dvorského Celodřevěný altán vybavený lavičkami a stoly umožní jak výuku venku a aktivity školní družiny, tak i odpočinek seniorů v odpoledních hodinách. Altán bude přístupný veřejnosti, spolu s hřištěm, které prochází úpravami.

D2 Prostor pro všechny Autor: Janík Pavel Rozpočet: 563 754 Kč Lokalita: mezi B. Četyny, B. Dvorského a V. Vlasákové Místo k odpočinku i zábavě v zeleni uprostřed sídlištní zástavby s možností volného pohybu psů v oploceném prostoru. Vybudování chodníčků, instalace laviček, přírodních herních prvků z živého proutí a dřeva, piknikových stolů. s lavicemi.

Hrabůvka

H3 Kuk do zeleně a cítím se spokojeně Autor: Hutyrová Věra Rozpočet: 115 000 Kč Lokalita: Dvůr Edisonova 89 k a Edisonova 83 k Horní Úprava zeleně na veřejném prostranství. Celkem cca 23 m (2 pásy) 2 m širokých záhonů osázených pestrobarevnými trvalkami, které by uzavíraly z boku travnatý prostor za domy.

H7 Beachvolejbalová hřiště Autor: Jouza Michal Rozpočet: 1 300 000 Kč Lokalita: Areál ZŠ Alberta Kučery Moře na Jihu nemáme, ale pláž pro hru můžeme mít! Pro každého pro radost, pro pohyb, pro soutěž, pro zábavu. Beachvolejbal je hra na písku, naboso, vždy pro dva hráče na každé straně sítě, nebo pro větší skupiny hráčů tak jako při běžném volejbalu.

H8 Podporujeme bezpečnost seniorů Autor: Míková Darina Rozpočet: 30 690 Kč Lokalita: V přednáškových sálech v Ostravě Hrabůvce Série bezplatných přednášek a seminářů, určených pro veřejnost. Informace v oblasti prevence rizikového chování a bezpečnosti ve veřejném i virtuálním prostředí.

H9 Pohyb pro děti Autor: Kucínová Olga Rozpočet: 211 155 Kč Lokalita: Dvůr na ulici Adamusova Přidání herních prvků k stávajícímu pískovišti a betonové ploše. Koš na basket, hrazda na cvičení, kolotoč, houpadlo na pružině. Lavička a odpadkový koš. Vznikne tak minihřiště s posezením.

H10 Pro zdravý vývoj dětí Autor: Kucínová Olga Rozpočet: 101 755 Kč Lokalita: mezi ulicemi Plavecká, U Prodejny a Provaznická Vybudování hrací zóny – minihřiště pro děti. Odstranění nebezpečných železných tyčí. Instalace pružinového houpadla, kolotoče, houpačky a lavičky pro rodiče.

Výškovice

V1 Nové schody pro postižené Autor: Strauchová Olga Rozpočet: 450 000 Kč Lokalita: před Lumírova 545/74 k parkovišti Usnadnění přístupu na parkoviště lidem s tělesným hendikepem, kteří v tomto domě bydlí vybudováním schodiště se zábradlím na místě starého již zrušeného. V domě bydlí další občané, kteří chodí o berlích.

V3 Rekonstrukce hřiště v aleji Autor: Knápek Miroslav Rozpočet: 60 000 Kč Lokalita: mezi Břustkova 9 a Šeříkova 19 Úprava stávající travnaté plochy fotbalového hřiště - odstranění nebezpečných kamenů a betonů, zasypání děr. Oprava branek, nové sítě, nová zábrana, aby míče nelítaly na cestu, nová lavička.

V5 Od hřiště k hřišti Autor: Dostál Jiří Rozpočet: 170 000 Kč Lokalita: Mezi hřištěm a prolézačkou na ulici Lumírova Vybudování spojovací betonové plochy mezi dvěma dětskými hřišti (atrakcemi hřiště a prolézačka) na ulici Lumírova. Protože se děti v deštivějších dnech více ušpiní, cestička by pomohla jim i jejich rodičům.

V6 Hřiště v dolíku Autor: Nejedlíková Hana Rozpočet: 634 000 Kč Lokalita: Staňkova mezi č. 18a, 18b, 36 a 32 Doplnění obnoveného pískoviště o průlezky, houpačky, lavičky a plot. Nahrazení staré zídky lezeckou stěnou. Zapomenuté dětské hřiště bude znovu sloužit dětem z okolních domů i nedaleké školky.

Zábřeh

Z2 Bezpečnostní zrcadlo pro větší přehlednost křižovatky Autor: Fišerová Lenka Rozpočet: 5 000 Kč Lokalita: Křižovatka Chalupníkova a Komarovova Bezpečí na cestách ÚMOb Jih. Instalace sloupu se zrcadlem pro zvýšení bezpečnosti obyvatel ulice Komarovova, Chalupníkova a Moravská.

Z3 Vybavení klubovny a PC učebny komunitního centra pro seniory Autor: Hanáková Danuše Rozpočet: 184 700 Kč Lokalita: KC pro seniory u náměstí SNP Pořízení notebooku, dataprojektoru, ventilátorů a fotoaparátu do klubovny a pořízení počítačů, kancelářských židlí a tiskárny se skenerem do PC učebny komunitního centra pro seniory v Zábřehu.

Z4 Renovace sportovního hřiště – ul. Jižní Autor: Petr Fülöp Rozpočet: 321 060 Kč Lokalita: Ve dvoře mezi Jižní, Patrice Lumumby a Svazácká Renovace povrchu stávajícího hřiště a osazení sloupů pro natáhnutí sportovní sítě na nohejbal, volejbal a tenis, namalování lajn. Univerzální využití hřiště. Volný přístup pro širokou veřejnost.

Z5 Nezapomeňme na zábřežskou kapličku Sv.Jana Autor: Přendík Petr Rozpočet: 189 800 Kč Lokalita: Nad zastávkou MHD Pískové doly Navraťme kapličce sv. Jana v Zábřehu na Javůrkově ulici podobu z konce 19. století a oživme jedno z mála historických míst našeho obvodu. Předejme kapličku dalším generacím tak, jak vypadala původně.

Z6 Dráha na hru Petanque Autor: Richterová Matylda Rozpočet: 154 000 Kč Lokalita: mezi Výškovická 50 a 62 a chodníkem u trati Vybudování dvou drah - rovné plochy s povrchem vhodným k házení koulí. Pétanque je hra pro každého bez rozdílu věku. Je snadná i pro hendikepované.

Z9 Pohodlí pro seniory Autor: Šurányi Dagmar Rozpočet: 80 000 Kč Lokalita: ulice Horymírova, Markova Instalace 10 kusů laviček v anti vandal provedení beton + mozaika. Blízko je domov seniorů a dům s pečovatelskou službou a bydlí zde i mnoho starších obyvatel v bytových domech, kteří si rádi vyjdou na procházku, ale nemají si kde odpočinout.

Z10 Podporujeme bezpečnost seniorů Autor: Míková Darina Rozpočet: 30 690 Kč Lokalita: Přednáškové sály Zábřeh Série bezplatných přednášek a seminářů, určených pro veřejnost. Informace v oblasti prevence rizikového chování a bezpečnosti ve veřejném i virtuálním prostředí.

Z14 Dětské sportovní hřiště pro děti ve věku 2 – 8 let Autor: Válková Lucie Rozpočet: 600 000 Kč Lokalita: Před bývalou školkou Krasnoarmějců 26 Dětské hřiště pro nejmenší s herní sestavou, houpačkami, pískovištěm, kolotočem, pružinovými houpadly, malým lanovým parkem a pružinovou lavicí. Oplocení nízkým plotem. Využití celoroční.

Z16 Cesta bezpečná dětem Autor: Nováčková Pavlína Rozpočet: 6 000 Kč Lokalita: Mezi křižovatkou ulic Krasnoarmějců a Gerasimovova 18 Umístění retardéru pro zvýšení bezpečnosti dětí hrajících si na přilehlých travnatých plochách a přecházejících místní komunikaci.